Kaupallinen yhteistyö: SINI

Minua Snapchatissa seuraavat taitavat tietää kuinka olennaisesti siivous kuuluu arkeeni. Nautin siististä kodista ja sen tuomasta rentouttavista kotinäkymistä. Siivoaminenkin voi olla ihan mukavaa jos välineet ovat kunnossa ja kunnon siivousinspiraatio iskee. SINI-siivousvälineet ovat olleet luottotuotteitani ihan siitä saakka, kun muutin omaan kotiin ja olen havainnut, että ne vastaavat erityisen hyvin suomalaisiin siivoustapoihin – onhan kyseessä suomalaiset Avainlipputuotteet!

Sain siivousvälineistööni täydennystä SINI-tuotteen Roosa nauha -kampanjatuotteista. SINI-tuote on mukana Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräyksessä nyt kuudetta kertaa. Kampanjaan on valittu joka kodissa tarpeellisia tuotteita, joiden myynnistä lahjoitetaan sovittu summa Syöpäsäätiön Roosa nauha -rahastoon. Kaikissa kampanjan pakkauksissa on selkeä merkintä lahjoitusosuuden suuruudesta. Päivittämällä omat siivousvälineesi SINI:n Roosa nauha -tuotteilla tuet siis samalla tärkeää asiaa: rintasyövän vastaista taistelua.

sini_roosanauha

sini_roosanauha_jynssarit

Erityisen innoissani olin Jynssärisetistä, johon kuuluu Tuplajynssäri sekä Jynssäri. Tällä setillä kodin kylpyhuoneet puhdistuvat erittäin tehokkaasti, eikä työasennostakaan tarvitse tinkiä, sillä Tuplajynssärissä on teleskooppivarsi.

tuplajynssari_sauna

tuplajynssari

tuplajynssri

Tuplajynssäristä oli minulle valtavasti apua saunan pesussa. Tällä siivous sujui tosi nopeasti ja kätevästi: ensin harjasin lauteita Tuplajynssäri leveyssuunnassa ja sen jälkeen pystysuunnassa, jolloin jynssärin harjakset osuivat kätevästi juuri lauteiden rakoihin. Onpa ihanaa sitten puhjahtaa lämpimään ja puhtaaseen saunaan!

jynssari_2

Jynssäri on ollut meillä käytössä jo ennen tätäkin. Puhdistan sillä laattasaumoja sekä altaan reunuksia. Jynssärin kahvasta saa kunnon otteen, jolloin likakin irtoaa tehokkaasti.

lasta

Jynssäyksen jälkeen lattia ja seinät on kätevä kuivata teleskooppisen Teräväkuivaimen avulla. Kuivain on meillä ihan joka päiväisessä käytössä, sillä kuivaamme pinnat (tai vähintäänkin lattian) aina suihkussa käynnin jälkeen.

sini_wcharja

WC-harja on hyvä muistaa päivittää aika ajoin. Tässä SINI-tuotteen wc-harjamallissa on kätevä reunusharja, jolla saa pöntön reunan alusetkin putsattua tehokkaasti. WC-harjassa on myös vaihdettava harjaosa. Pinkin sävyinen harja piristää meidän ns. lasten kylppärissä ja sopii hyvin yhteen siellä muutenkin majailevan prinsessasaippuan kanssa. 😉

tiskiratti_harja

SINI-tuotteen Roosa nauha-kampanjatuotteisiin kuuluu myös tiskiharja sekä sieniliina. Näitä pieniä tarpeellisia juttuja tarvitsee kotona päivittäin ja samalla muistuu mieleen myös kuinka tärkeää asiaa tuotteilla tuetaan.

sini_kuivausteline_roosa

rikkalapio

Lisäksi SINI-tuotteen Roosa Nauha -kampanjatuotteita ovat Ted-kuivausteline, Rikkasetti ja Talousrikkasetti. Meillä rikkasetti on päivittäisessä käytössä kissojen hiekkalaatikon läheisyydessä, jossa ylimääräiset hiekanmuruset on kätevä lakaista rikkaharjan ja -lapion avulla takaisin hiekkalaatikkoon.

skrapat

Lisäksi saatavilla on myös KUNGS-autotuotteita, joiden myynnistä osa lahjoitetaan Roosa nauha -keräykseen. Meidän perheessä skrapojen etsiminen on joka vuotinen hampaiden kiristyksen aihe: onhan se skrapa tietenkin hukassa juuri sinä aamuna, kun ensimmäinen pakkanen yllättää! Tämä setti onkin minusta oikein söpö lahja vaikkapa puolisolle – pienellä lahjalla voi piristää ilman mitään erityistä syytäkin.

ARVONTA!

Sain arvottavaksi lukijoilleni samat KUNGS:in ja SINI-tuotteen Roosa nauha -kampanjatuotteet kuin kuvissani näkyy. Eli palkintona on seuraavanlainen upea setti:

 • Tuplajynssäri + Jynssäri –setti
 • Teräväkuivain + teleskooppivarsi –setti
 • WC-harja reunusharjalla
 • Ted-kuivausteline
 • Blue-tiskiharja ja vaihtopäät tiskiharjaan
 • talousrikkasetti ja rikkasetti
 • painettu sieniliina
 • KUNGS-autotarvikkeiden Roosa nauha 2015 –kampanjatuotteet: Max-Is –lumiharja + Baby-Is –jääraappa –setti sekä Arctic-Is –kinnasraappa

Näin osallistut arvontaan:

Kerro kommenttiboxissani mikä näistä Roosa nauha -kampanjatuotteista on oma lempparisi.

Muista täyttää kommenttilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitan sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua.
Sähköpostiosoitteita ei julkaista mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

Arvontaan on mahdollista osallistua pe 16.10.2015 klo 23.59 saakka.

ARPAONNEA!

EDIT: ARVONTA-AIKA ON UMPEUTUNUT. VOITTAJALLE ILMOITETAAN HENKILÖKOHTAISESTI.

Kaupallisessa yhteistyössä:

Sini_logo

Author

323 Comments

 1. Yuo tuplajynssäri on kyllä ykkönen!! Aivan ihana tuotepaketti. Just mitä tarvin. Toivottavasti arpaonni suosii minua 🙂

 2. Maija_Sofia Reply

  Ihan ehdottomasti tuo tuplajynssäri, ah kuinka se helpottaisikaan kylpyhuoneen laattojen ja saumojen siivoamista! Omat siivousvälineeni kaipaisivat ehdottomasti päivitystä, toivottavasti arpaonni suosii 🙂

  maija.penttinen [at] hotmail.com

 3. Ehdottomasti tuplajynssäri. Olispa mukava päästä siivoamaan nuilla 🙂

 4. Jynssäri on osoittautunut ihan loistotuotteeksi, joten se on suosikkini, ja tuplajynssärikin olisi enemmän kuin tervetullut! Uusi pyykkiteline tarvittaisiin, sillä vanha on enää kasassa nippusiteiden avulla…

 5. Teräkuivainta kaivattaisiin meillä kovasti, joten toivottavasti arpaonni suosii.

 6. Teräkuivain on meillä myös päivittäin käytössä. Tuota jynssäriä kyllä kaipaisia.

 7. Kyllä valintani on tuplajynssäri, syyssiivous tehty (huoh!), mutta sauna odottaa vielä vuoroaan:) Nyt arpaonnea kehiin!

 8. Jynssäri on näistä tuotteista lemppari ja tuttu. Tuo tuplajynssäri vaikuttaa mainiolta uutuudelta

 9. Onpas mahtava tuotepaketti! 🙂 Tuo tuplajynssäri on kyllä lemppari vaikka pinkki skraba tulee kyllä hyvänä kakkosena! Vaikea on kyllä valita yhtä suosikkia 🙂

 10. Tuplajynssäri vaikuttaa tehokkaalta siivousvälineeltä ja meidän sauna kaipaisikin pesua!

 11. Tuplajynssäri ehdottomasti! Mahtava tuotepaketti, sujuis siivouksetkin erimukavasti noilla välineillä! 🙂

 12. Tuplajynssäri ehdottomasti! Tähän asti olen kontannut pesuhuonetta siivotessani.

 13. Mun lemppari on tuo tuplajynssäri, vaikuttaa tosi kätevältä!:)

 14. Ihana setti! Kylläpä moinen motivoisi siivoamaan! Tuplajynssäri vaikuttaa tosella kätevältä, ja skraba-setti on tosi style, poronkuvat on aina täällä mieleen…!

 15. Ihana setti! Saisi minutkin varmasti motivoitua siivoamaan..! Jynssäri näyttää todella kätevältä ja ergonomiselta!

 16. Pinkki tiskiharja on suloinen! Ja jynssäri olisi tosi käytännöllinen 🙂

 17. Tämähän olisi tarpeellinen setti! Tuplajynssäri tulisi käyttöön heti saunan pesussa 🙂

 18. Ennen tätä postausta olisin varmaankin sanonut, että kuivausteline. Oma kuivausteline on käytössä jo vääntynyt, mutta innostuin tuosta jynssäristä. Joten vastaan jynssäri!

 19. Sieniliina on kaikessa yksinkertaisuudessaan ja kauneudessaan itselleni se ykköstuote. Se kuitenkin on näkyvillä ja käytössä joka päivä!

 20. SINI-tuotteen lastat ovat yksinkertaisesti maailman parhaita. Niitä ei voita mikään design-lasta 🙂

 21. Täällä olisi tarvetta ihan kaikille, piristäisi siivouspäiviä. Tuplajynssäri vaikuttaa erittäin hyvältä!

 22. Uudelle teräväkuivaimelle olisi huutava tarve, edellinen on hyvin palvellut jo useamman vuoden!

 23. Huikea setti palkintona! Mielelläni kotiuttaisin sen.

  Rikkaseteille olisi tällä hetkellä eniten todellista tarvetta. Tänä aamuna tuohon todelliseen tarpeeseen llisi ollut hyvä tuo skraba. Pakkasaamu, mut missä on mun hanskat?!?!?

 24. Upea setti! Erityisesti jynssärille olisi tarvetta, suihkussa kun käy nykyään mieluiten silmät kiinni 😉 Siivousvälineiden päivitys ollut muutenkin mielessä.

 25. Jynssäri vaikuttaa tehokkaalta työvälineeltä kylppärin saumojen putsaamiseen. Jospa hyvällä työvälineellä innostuisi tuohonkin puuhaan!

 26. Teräväkuivain on ehdoton ja niitä ei haittaisi vaikka olisi toinenkin:) Ellu.

 27. Minulle kelpaisi paremmin kuin hyvin kaikki uudet siivousvälineet SINIltä. Olemme pian muuttamassa uuteen kotiin, ja mikä olisi ihanampaa, kuni päivittää samalla vanhat siivousvälineet uusiin. 🙂

 28. Jynssäri on niin tehokas, etten pois enää vaihda! Sama fiilis myös lattiakuivaimesta, se oikeasti kuivaa eikä vain pyyhkäise pintaa 🙂

 29. Tuo kuivaustelinen on niin söpö! Suosikkini on kuitenkin jynssäri, se tulisi tarpeeseen.

 30. Tuplajynssäri olisi meillä todella tarpeellinen, täytyy varmaan käydä hakemassa se jo heti tänään 🙂

 31. Silmät oikein kirkastui kun näin tuon jynssärin. Pakko saada sellainen ja kuinka olen voinut tähän asti olla ilman!

 32. Jokapäiväisessä käytössä on meillä myös teräväkuivain, ehdottoman hyvä.

 33. Vaikea valita vain yhtä tuotetta, mutta rikkasetille olisi tällä hetkellä varmasti eniten käyttöä! Aivan ihanan piristävän näköisiä kampanjatuotteita 🙂

 34. Jynssärisetti vaikuttaa todella tehokkaalta ja sellainen täytyy ehdottomasti hankkia voitin arvonnassa tai en 🙂

 35. Jynssäriä täällä kyllä kaivattaisiin kylpyhuoneen seinien pesuun. Ja teräkuivaintakin olisi ehkä suotavaa muutamien vuosien välein vaihtaa, joten setti olisi enemmän kuin tervetullut meille! 😉

 36. Siis toi skrapa kera hanskan on ihan upee! Vaikka pinkki ei ole favoriitti vary niin silti ostaisin sen. Taydellinen.

 37. Ehkäpä tuolla jynssärillä saunan siivous onnistuisi nykyistä ripeämmin 🙂

 38. Talousrikkasetti ja rikkasetti (vanha lensi juuri roskiin) ja Tuplajynssäri + Jynssäri –setti (Edellinen asukas ollut yksin elävä mies. Millonkohan viimeksi ktlppäri pesty? Tälläkin hetkellä yritän etsiä pesuaineita pinttyneeseen likaan lähinnä hanoissa)

 39. Kaksi lempparia vaikka kaikki tulisivat tarpeeseen. Jynssäri korvaisi hammasharjan ja arctic-is jääskrapaa tarvitaan varmaankin ihan pian.

 40. Mia Himberg Reply

  Aivan valtavan upea siivoustekniikan huipputuote tuo tuplajynssäri, puhuttelee tehokkuudellaan ja saa suhteellisen raskaan pesutilasiivouksen sujumaan sulavammin.

 41. Nyt vasta huomasin, että onpa omassa käytössäni paljon Sinin tuotteita. Niistä kaikista ”jynssäri” on kyllä erottunut edukseen! ”Tuplajynssäriä” kun vielä pääsisi kokeilemaan.

 42. Teräväkuivain on suosikki. Jynssäriä olisi kiva päästä kokeilemaan myös 🙂

 43. Rikkasetille käyttöä ja tarvetta, vanha on tosi huono. Ärsyttää ennen kaikkea se ettei pysy pystyssä

 44. Teräväkuivain ehdottomasti. Se on jokapäiväisessä käytössä ja tarvitsisi kyllä päivitystä.

 45. Tuplajynssäri on ainoa siivousväline, joka ei ole mulle tuttu.
  Teräväkuivain ahkerassa käytössä meilläkin. Lattialaatat on turvallisuussyistä karkeat, joten tylsyttää kuivaimen terävän reunan melko nopeasti. Sen joudun siis uusimaan yllättävänkin usein, muita välineitä uusin ihan normaaliin tahtiin.

 46. Ottaisin mieluusti koko setin, tosi upea arvonta, kaikki tulisi tarpeeseen 🙂
  Sauna ja pesuhuone odottavat siivous inspiraatiota ja näillä tuotteilla se hyvinkin voisi tulla!

 47. Jynssäri jo löytyy, mutta tuplajynssäri voisi olla hyvä lisä siivousvälinerepertuaariin! Muutkin välineet kaipaisivat kyllä päivitystä, joten arpaonni suosikoon 😉

 48. Jynssäri on lemppari. Lisäksi Sinillä on hyviä muitakin tuotteita kuten se moppi, johon voi laittaa mikrokuituliinan..

 49. Olen kaivannut kätevää välinettä laattosaumojen puhdistukseen ja tässä se nyt on, jynssäri! Lumiharjaan taas iskin eilen kaupassa silmäni ja lahjoitinkin jo vanhan valkoisen harjani mieheni autoon.

 50. lattiankuivain on on meillä jokapäiväisessä käytössä ja kaipaisikin uusintaa! mutta ihan varmasti olisi myös tuoteperheen muillekin tuotteille käyttöä.:)

 51. Tuo tuplajynssäri olisi meille loistava! Meillä on kaksi alle 2-vuotiasta lasta ja kaksi koiraa, joten meillä siivotaan (ja sotketaan!) paljon ja useasti. Siivousvälineet eivät kyllä ole ihan up to date, moppi ostettiin samaan aikaan tämän asunnon kanssa, eli noin 10 vuotta sitten! 😀

 52. No Jynssäri on lemppari! Olen sellainen siivoushullu suorastaan, että miten minulta voikaan puuttua se vielä 🙂

 53. Ei ole vastaan tullut perus Sini rikkasetin voittanutta. Kerran rahapulassa ostin halvemman setin enkä toiste sitä virhettä tee!

 54. Jynssäriä en ole ennen käyttänyt, mutta ehdottomasti haluan sitä testata!!

 55. Tuplajynssäri olisi varmasti tosi kätevä, olisi mukava testata sitä! Teräväkuivain on ollut jo kauan käytössä ja olen tykännyt 🙂

 56. tiksulainen Reply

  Pinkki kuivausteline 🙂 Kyllä kelpaisi pyykkejä ripustella sellaiseen 🙂

 57. Tuplajynssäri on suosikkini ja toivottavasti pääsen sitä myös testailemaan!

 58. Tule jynssärille olisi niin käyttöä!! Eikä muutkaan tarpeettomiksi jäisi:) mukana onneaan koittamassa!

 59. Ehdottomasti tuo rikkalapiosetti! Muuten niin neutraalissa ja vaaleassa kodissa olisi mukavaa, jos löytyisi tuollainen värikäs yksityiskohta. Ei aina tarvisi hätäillä, vaikka ei laittaisikaan siivouskomeroon piiloon 🙂

 60. WC harja reunuksella ollut käytössä jo vuosia ja tuplajynssäriä kiinnostaisi kokeilla.

 61. Ehdottomasti jynssäri ja teräväkuivain! Nykyinen on jo kulutettu puhki ja uudelle olisi siis tarve!

 62. Minun valinta näistä tuotteista olisi tuo kuivauslasta, roosa väri toimii hyvin yksityiskohtana 🙂 mutta sitäkin kivempi olisi tietysti voittaa koko setti!

 63. Jynssärit rulettavat! Niillä lika lähtee. Siivoaminen on välillä sellaista pakkopullaa, mutta kunnon välineillä se sujuu. Huoh, sauna odottaa vielä, muuten on siivoukset kunnossa.

 64. Teräväkuivain on seuraava hankinta (nyt tavalliset käytössä) 🙂

 65. Talousrikkasetti on suosikki. Tämä setti tulisi todella tarpeeseen, uusimista kaipaavat meidän talouden siivoustarvikkeet.

 66. Täällä pienen lapsen äitinä todelliseen tarpeeseen tulisi rikkasetti, jolla saisi lakaistua leivänmurut / hiekat pois lattioilta.

 67. Tuo tuplajynssäri+jynssäri-setti kuulostaa huipulta ja sais saunan ja kylppärin siivouksesta mieluisamman! Lisäksi meidän teräväkuivain steleskooppivarrella olisi uusimisen tarpeessa.

 68. Miten ihmeessä olen voinut elää ilman tuollaista jynssäriä? Pakko saada!

 69. Teräväkuivain on ihan paras tuote. Meilläkin kuivataan lattia ja seinät aina suihkun jälkeen ja siihen teräväkuivain on ollut loistava!

 70. Sinin kuivaustelineet ovat olleet meidän arjen pelastus jo vuosia, joten kuivausteline on lempparini.

 71. Moi, no, tylsä vastaus, mutta kaikki kävisivät meille, tärkeällä asialla ollaan. Tuplajynssäri ja kuivain veisivät nyt voiton kotiin,

  terkuin Sari

 72. Hieno setti! Tuo tuplajynssäri näyttäisi varsin toimivalta välineeltä.

 73. Tuplajynssäri kyllä vaikuttaa kätevältä siivousvälineeltä! Mikäli voittosetti ei osu omalle kohdalle, niin kaupasta käyn sitten kotiuttamassa tuon tuplajynssärin ja uuden rikkalapiosetin 🙂

 74. Jynssärisetille löytyisi kyllä käyttöä. Ja erityisesti sillä, että ne olisivat Roosa nauha tuotteita, olisi erityisesti merkitystä juuri nyt.

 75. Laura Pihlajamäki Reply

  Jynssäri olisi tarpeellinen hankinta. Sini -lasta on kovassa käytössä ja tehokas!

 76. Kyllä tuo tuplajynssäri vaikuttaa niin näppärältä, että ois pakko päästä testaamaan. 🙂

 77. Jynssäriä on tullu kokeiltua jo ja todettu tehokkaaksi. Tuplajynssäriäkin olisi mukava päästä
  testaamaan. Koko setti hieno paketti.

 78. Ihana setti arvonnassa,teräväkuivain ja rikkasetti ois minulle tarpeellisimmat !

 79. Ehdottomasti oma lempparini on teräväkuivain säädettävällä varrella! Minikylppärini pakollinen kaveri.

 80. -OnneliAnneli- Reply

  Monia olen kokeillut, mutta tuplajynssäriä voisin kokeilla. Olisi ihan uutta.

 81. Katajanmarja Reply

  Uuuh! Nyt kyllä iski tarve kunnon jynssäykseen, eli Jynssäri ja Tupla-Jynssäri on suosikit! 😛

 82. Lasta! Ihana pinkki väri. Sinillä ei munsta ole ollut tällaista, on ollut vain se sellainen musta vaahtomuovimainen ”lasta”, joka ikävästi aina kuivuessaan ottaa kiinni lattiaan. Toi näyttää just oikealta!

 83. Kyllähän tuo autosetti olisi näin taas ilmojen viiletessä ihan paras 🙂

 84. Tulisipas todella tarpeeseen tuo setti! Uudessa kodissa on paljon portaita, joten rikkaharjalle olisi erityistä käyttöä siellä! Kaikki muutkin tuotteet olisi tosiaan tervetulleita! 🙂

 85. Tykkään käyttää Sini-sarjan tuotteita, koska ovat kestäviä, mutta suosikkini ehkäpä jynssäri. Saumat ainainen riesa!:)

 86. Ihana arvonta! 🙂 Tuplajynssäri olisi niin mainio apuväline kylpyhuoneessa!!!

 87. KUNGS-Max-Is –lumiharja + Baby-Is –jääraappa –setti, jotka jo ostin <3

 88. Lemppari taitaa olla tiskiharja, se on niin usein käytössä että siinä kyllä huomaa eron laadussa muihin merkkeihin. Juuri tänään nappasin kaupasta tuon roosan tiskiharjan 🙂

 89. Suurin osa Sini-tuotteista on jo tuttuja meidän taloudessa, mutta noita jynssäreitä ei olla vielä kokeiltu. Ne olisivat kyllä todella tarpeellisia! Toivottavasti onni potkaisee…

 90. Meillä olisi tarvetta kyllä ihan koko setille. Näyttää näppärältä paketilta ja uskon, että tekevät puhdasta jälkeä. Lapsetkin voisivat innostua siivoamaan noilla välineillä. 🙂

 91. Kuivain on lempparini, sillä tulee aina kuivattua pesuhuoneen lattia. Jynssäreitä ei oo tullu kokeiltua, niitä pitäis kyllä testata

 92. Teräväkuivain on ollut käytössä jo pitkään ja todella verraton. Tuplajynssäri on kyllä mielenkiintoinen, uusi tuttavuus.

 93. tuplajynssäri on kyllä suosikki nyt,sillä en tunne sitä ja näyttää kätevältä. Teräväkuivain on käytössä ja todella hyvä.

 94. Uuden rikkasetin hankkimista mietin juuri tänään mutta olisihan nuo jynssäritkin erittäin tarpeellisia. Mielelläni kotiuttaisin tällaisen siivoussetin 🙂

 95. Jynssäri löytyy siivouskaapistani ja teräväkuivain on päivittäisessä käytössä. Hyviä siivousvälineitä! Saunanpesussa olen käyttänyt laudepesuria, mutta tuo tuplajynssäri vaikuttaa tosi kätevältä. Sillä sais kuurattua kunnolla saunanlauteet.

 96. Meillä teräväkuivain tulisi tarpeeseen. Kylppärin lattia on aina märkä!

 97. Ehdottomasti Jynssäri! Se olisi kätevä meidän mosaiikkivessaan 😀

 98. Sini-siivousvälineet ovat suosikkejani! Tuplajynssäriä en vielä omista, näyttää tehokkaalta!

 99. Sieniliinat ovat suosikkini. Niitä käytän päivittäin kaikissa kodin siivousaskareissa. Keittiön sieniliinan vaihdan päivittäin. En toki heitä ”rättejä” roskiin, vaan pesen valkopyykissä 60 asteessa ilman huuhteluaineita. Ja taas on raikkaat sieniliinat valmiina odottamassa:)

 100. Teräväkuivain. Entinen sais lähtä jo vaihtoon kun on palvellut jo 5 vuotta eikä ole enään niin priima kunnossa.

 101. Voi että, onpa söpöjä siivoustarvikkeiksi! Ilomielin kotiuttaisin kaikki noista, mutta tarpeellisin tällä hetkellä olisi uusi pyykinkuivausteline.

 102. Lasta ehdottomasti 🙂 Jos ei onni potki, niin sellainen täytyy varmaan kaupasta käydä hakemassa kylppäriä piristämään..

 103. Minna Nurminen Reply

  Veskiharja on tosi kätevä. Tuplajynssäri otettava ainakin käyttöön.

 104. Vau mikä paketti! Kaikki kelpaisi vallanmainiosti meille, mutta jotenkin tuo jynssäri iski mulle silmää, juuri kun viikko sitten tehosiivosin kylppärin saumoja kynsiharjalla. 😀

 105. Teräväkuivain on meillä joka päiväisessä käytössä. Ilman sitä emme voisi elää huoletta.

 106. Jynssärisettiä haluaisin ehdottomasti kokeilla! Toivottavasti arpaonni suosii:)

 107. Katja Paananen Reply

  Arctic-is-jääraappa suojakintaalla. Tunnen jo miten se lämmittäisi sormiani aamupakkasessa jynssätessä ikkunoita 🙂

 108. Tiskijarjaa käytän päivittäin, pyykkitelinettä hieman harvemmin, mutta uuden kuivaimen hankinta olisi ajankohtainen, joten valitsen suosikiksesi teräväkuivaimen.

 109. Jynssäri on ehdottomasti lempparini! Rakastan jynssätä sillä laattojen saumoja 😉

 110. Arctic-Is –kinnasraappa! Onpa mahtava keksintö, mulla on aina hanskatkin aamulla hukassa.. Tuo olis kyllä myös hyvä lahja. Tuplasti hyvää; kampanja ja ystävä iloiseksi!

 111. Jynssärisetti on suosikki! Jospa arpaonni olisi suosiollinen tällä kertaa 🙂

 112. Kuivausteline! Himoitsin sitä jo yhtenä päivänä kaupassa, mutta en silloin vielä jaksanut lähteä raahaamaan kotiin 🙂

 113. Ihana ja tarpeellinen setti kokonaisuudessaan.
  Suosikkini on kuivusteline.
  Tarpeellisin taasen Jynssärisetti.

 114. Jynssärit olisivat olleet eilen tarpeen, kun yritin puhdistaa pesutiloja ja esim.laattasaumoja tiskiharjalla (ei löytynyt muuta järkevämpää työkalua siihen hätään).

 115. Lauremilianen Reply

  Kyllä tuo wc-harja on lempparini, harja helppo vaihtaa uuteen 🙂 Setti piristäisi kivasti opiskelijan arkea ja tekisi myös siivoushetkistä mieluisimpia!

 116. Suosin kaikkia Sini-tuotteita ja erityisesti arvostan heidän tätä jokavuotista kamp
  anjaansa. Jokainen euro ja sentti on avuksi. Niiden ja huippulaadukkaiden hoitojen ansiosta suurin osa läheisistämme on edelleen kanssamme.

 117. Mulla on monta lempparia ja lähes päivittäin käytössä tiskiharja, rikkasetti ja pyykinkuivaustelineet. Jynssärisettiä pitäisi kokeilla, uus juttu mulle.

 118. Suosikkini on jynssäri. Sillä saa hyvin laattasaumat puhtaaksi. Tuplajynssäriä en ole vielä kokeillut.

 119. Jynssäri on kyllä huippuväline, samoin kuin teräväkuivain! Tuplajynssäriä olisi kiva kokeilla 🙂 Pinkki skrapa olisi niin söpö lahja äidilleni <3 Käyttöön tulisivat varmasti kaikki, toivotaan, että arpaonni suosii!

 120. Sinin teräväkuivain on ollut käytössä ahkerasti, sillä se vähentää kalkkitahrojen ja saippuläämien muodostumista. Olisi aika vaihtaa uuteen!

 121. Tuplajynssäri kuulostaa hyvältä! Jynssäri on jo hyväksi todettu 🙂

 122. Meillä kovassa käytössä rikkasetti. Jynssäri vaikuttaa myös tehokkaalta! 🙂

 123. Tuplajynssäri ja jääraappa olisivat meille kyllä tarpeellisia 🙂

 124. Tuplajynssäri ja kinnasraappa näyttävät tosi käytännöllisiltä! 🙂

 125. Siivoamisesta tykkävä Heidi osallistuu:)
  Vaikea sanoa suosikkia, kun kaikka tarvitaan. Ehkä jynssäri nyt kiinnostaa, koska sitä minulla ei vielä ole mutta tarvetta olisi. Kuivaimenkin vaihto olisi ajankohtainen. Jääraapoista oli hauska tuo ”hanskallinen”.

 126. Kuivausteline tulisi tarpeeseen oiva juttu pieneen talouteen muutkin tulevat kyllä tarpeeseen ja käyttöön

 127. Vaikea valita tuplajynssärin ja teräväkuivaimen välillä! Olen myös puhtaan kodin ystävä ja tykkään muutenkin siivoilla. Siivousvälineiden päivitys olisi ihana piristys! 🙂

 128. Teräväkuivain on lempparini. Se on toimiva ja päivittäin käytössä oleva välttämättömyystuote!

 129. Kaikki sinin tuotteet on tosi hyviä ollut käytössä. Jynssärin suuntaan kallistun eniten!:)

 130. Ehdottomasti jynssäri. Saumojen puhdistukseen käytin ennen käytöstä poistettuja hammasharjoja…jynssäri on ihan ehdottoman paras tähän.

 131. Tuplajynssäri on näistä ehdottomasti suosikki. Meillä edellinen asukas on valinnut minikokoista laattaa molempiin kylpyhuoneisiin, lattiasta kattoon, joten jynssättävää saumapintaa on. Viimehetket raskautta jäljellä, pian pääsen niitä kunnolla hinkkaamaan. Niin toivon arpaonnen suosivan!

 132. Jynssäri vaikuttaa mainiolle keksinnölle, laattojen saumakohdat kun ovat tosi työläät puhdistaa.

 133. Jynssärille olisi käyttöä meidän kylpyhuoneessa, laattojen välejä on kyllä hankala saada täysin puhtaaksi. Se menee ostoslistalle, ellei arpaonni osu kohdalle :). Hieno kamppanja ja tuotepaketti! Jään jännittämään arvonnan tulosta..

 134. Ehdottomasti haluisin testata jynssärit! Mun kylppäri huutaa niitä!

 135. Teräväkuivain on kyllä lempparini ja kuivaustelinekin ihan välttämätön 🙂
  Olisi huippua voittaa noin mahtava tuotepaketti !

 136. Jynssäri on ehdottomasti suosikkini! Heitetään lenkin jälkeen koirat kylppäriin odottamaan tassujenpesu vuoroaan, kuraavat lattian, jynssärillä saa laattojen välit ihanasti puhtaiksi!

 137. Kaikki Sinin tuotteet käteviä, mutta näistä ehdottomasti kivoin oli tiskirätti, joka erottautui edukseen. Sopis mun keittiöön! 🙂

 138. Wc-harja, niin pöljältä kuin kuulostaakin 🙂 se on kuvan värinen muuten neutraalin kylppäriin ja lisäksi hyvän mallinen.

 139. Jynssärisetti tulisi ainakin tarpeeseen, tulisi ehkä tuota kylppäriäkin joskus siivottua… Samoin skrapaussetti kiinnostaa.

 140. Mua jäi myöskin monen muun tapaan kiinnostaan tuo tuplajynssäri. Kuulostaa tosi näppärältä 🙂

 141. Tuplajynssäriä haluaisin kokeilla. Tavallinen jynssäri on oiva apulainen kylpyhuoneen siivouksessa.

 142. Tuplajynssäri näyttää oleva juuri se apuväline, jota täällä kuumeisesti kaivattaisiin. Vau – hyvä tuotekehitys. Nyt vaan toivotaan parasta…

 143. Jynssäri on oma suosikkini. Käytän muutenkin siivouksessa vain sinia niiden laadun vuoksi.

 144. Jynssärisettiä kyllä kaivattaisiin täällä! Jospa niiden avulla pesuhuoneen siivoaminen olisi edes vähän kivempaa ja helpompaa..

 145. Rikkaharja & lapio setti ja tulisi tarpeeseen. Meillä on 4 vuotias lapsi kova siivoamaan ja nykyisestä setistä saa oikein ”taistella” kun sitä tarvitsee 😀

  Aurinkoista syksyä ja kiitos kivasta arvonnasta!

  T. Paula

 146. Jynssäri ehdottomasti, peukutukset sille! Rapalle on jo täällä oulun perukoilla ollut aamuisin käyttöä. Kyllä aamulla kismittää jos on illalla laiskottanut eikä ole jaksanut autoa viedä lämpimään talliin. Jäinen auto aamuisin ei ole kiva juttu :/

 147. Suosikkini on tuplajynssäri + jynssäri. Meillä saunotaan ahkerasti monta kertaa viikossa ja sen lisäksi myös kissat tykkäävät pötkötellä saunalla muuten vain, joten saunaa täytyy pestä aika ajoin. Tuollainen jynssäri olisi todella kätevä, sillä perinteisellä juuriharjasysteemillä kipeytyy äkkiä kädet ja hartiat.

 148. Teräväkuivain tulisi tarpeeseen. Rikkasetti on päivittäisessä käytössä!

 149. Meillä kaivattaisiin teräkuivainta tai pyykkitelinettä, edellisestä alkaa tila loppua pyykkivuoren alla kesken 😀

  • TeräVÄkuivainta siis, pikkuneiti kumitti kirjaimia ja typohan sinne jäi vaikka yritin neidin jäljiltä oikolukea 😀

 150. Teräväkuivain on ahkerimmassa käytössä. Jynssäreiden kanssa on myös tarkoitus tehdä tuttavuutta.

 151. Ted-kuivausteline on lemppari ja niin on myös teräväkuivainkin 🙂

 152. Karoliina Sofia Reply

  Ted kuivausteline olisi ihan huippu, tällä hetkellä kun ei omista mitään kuivaus systeemiä uudessa asunnossa.. 😀

 153. Kuivaustelineelle olisi tilaus, vanha meni rikki. Ja nyt niin herkullisen värinen!

 154. Teräkuivain on mun suosikki. Jos pääsisin testaan tuplajynssäriä, voisi se nousta suosikiksi 🙂

 155. Teräväkuiviin on ehdoton suosikkini ja kiva olisi kun löytyisi kaikki noista kotoa, sillä varmasti käyttöä löytyisi kaikille tuotteille!

 156. Uskon, että tuplajynssärisetistä tulisi suosikkini. Sinin teräväkuivaimeen ja rikkasettiin on voinut luottaa jo vuosia. Laadukkaita ja kestäviä tuotteita. Ja kotimaisia ☺

 157. Tuplajynssäri, sillä pääsee himosiivooja toteuttamaan itseään oikein kunnolla.

 158. Hei!

  Kyllähän tuo rikkalapiosetti meillä pyörii ympäri taloa…
  Toisellekkin sellaiselle olisi käyttöä….

 159. Ehdoton favourite on teräväkuivain, jota meillä käytetään joka päivä suihkuissa ja koiran pesun jälkeen kurapisteellä. Uusi tarvittaisiin, koska yläkerran suihkussa oleva vetelee viimeisiään. 🙂

 160. Jynssärisettiä kaipailisin. Pesuhuoneen ja saunan siivoukseen kätevät.. 🙂

 161. Kuivausteline! Ja kaikki muutkin kyllä aivan ihania ja olisivat tarpeen 🙂

 162. Tuplajynssäri! Voi kunpa arpaonni suosisi, niin ehkä siivoamisestakin tulisi taas hetkeksi mukavampaa 🙂

 163. Teräväkuivain on suosikkini ja tarpeellisinkin juuri nyt, entisen haperruttua piloille.

 164. Siivoamiselta ei säästy kukaan. Onneksi Sinillä on siivoustuotteita, joita viitsii käyttää ;). Jynssäri kuuluu suosikkeihini, niitä voisi olla useampikin…

 165. Jynssäreitä haluan ehdottomasti kokeilla! Kiva ja hyödyllinen arjen piristyspaketti kokonaisuudessaan 🙂

 166. Jynssärillä jynssäisin meidän saunan putipuhtaaksi! 🙂 Vaikka jokainen SINI-tuote tuossa paketissa on kyllä hyödyllinen ja toimiva arjen apuväline.

 167. Tuplajynssäriä ja jynssäriä täytyisi hetipian kokeilla kylppärissä!

 168. Jynssärisetti herätti mielenkiinnon! Sekä tuplajynssäri että jynssäri puuttuvat tämän siivoushullun siivouskomerosta…

 169. Vautsi mitä tuotteita! Tuplajynnssäriä haluaisin ehdottomasti päästä kokeilemaan.

 170. Tuplajynssäri ja jynssäri olivat minulle ihan uusia tuttavuuksia. Vaikuttavat niin tehokkailta apuvälineiltä siivoukseen, että valitsen ne. Noista kahdesta tällähetkellä vielä tarpeellisempi olisi jynssäri, ihan tulevaa joulusiivoustakin ajatellen. 🙂

 171. Tuplajynssäri-jynssärisetti olisi tarpeellinen. Kaikki sini-tuotteet ovat hyviä!

 172. Jynssäri-setti, tottakai. ”Hyökkäisin” ekana kylppäriin tuon setin kanssa.

 173. Ehdottomasti tuo jynssärisetti kiinnitti huomioni! Vaikuttaa ihan loistavalta! Olisi mahtavaa päästä aloittamaan ensi kuussa uudessa kodissa siivoukset tuolla setillä. 🙂

 174. Teräväkuivain teleskooppivarrella olisi tarpeen, koska vanhan kuivainosa alkaa olla jo hajoamispisteessä (~12 v vanha ja melkein päivittäin käytössä) ja vanhassa varsikin on sen verran lyhyt, että joutuu hieman kumartelemaan sitä käyttäessä.

 175. Mika Tuunanen Reply

  Tuo autosetti, talvella on vaan niin paljon kivempi lähteä mihinkään – jos on kunnon varusteet putsata se auto käyttökuntoon sieltä lumipeitteen alta.

 176. Tuplajynssäri ehdottomasti! Uusi pihasauna valmistumassa kovaa vauhtia ja talon saunaakin pitäisi jaksaa aina silloin tällöin siivota 😉

 177. Tuplajynssäri+jynssäri. Aivan parhaat apurit kylppärin ja saunan pesussa. Pinkistä väristä myös iso plussa 😉

 178. Jynssäri tai tuplajynssäri meiltä noista vielä puuttuu siivoustarvikkeista ja varsin käteviltä vaikuttavat.
  Mukana arvonnassa!

 179. Jos näillä ei motivoidu siivoamaan niin ei sitten millään. 😀 Suosikkini on sieniliina.

 180. Jynssäri! Miksi en ole siitä ennen kuullut? Vaikuttaa kätevämmältä kuin juuriharja pieniin paikkoihin!

 181. Teräväkuivain ja teleskooppivarsi tulisi kyl tarpeeseen. On tosi piristävän värinen ja helpottaisi lattian kuivausta huomattavasti 🙂

 182. Eniten tarvetta olisi pyykinkuivaustelineelle, koska nykyinen rämähti vanhuuttaan rikki… Myös tuo jynssäri alkoi kiinnostaa, kun niin monet tuntuvat hehkuttavan sitä! 🙂

 183. Oi! Jynssäri tulisi tarpeeseen ja kuivausteline on aivan lumoavan värinen!

 184. Tuplajynssäri tulisi eniten tarpeeseen, mutta hanska-skrapa on kyllä tosi söpö!

 185. Tuplajynssäri on minun lempituote. Tehokas ja saa pienetkin välit puhtaaksi.

 186. Autosetti on ajankohtainen, entinen lumiharjakin näytti olevan jo vaihdon tarpeessa.

 187. Meiltä löytyy jynssäri ja se on kyllä älyttömän kätevä!!!!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.