Vielä pikainen muistutus Volkswagen Polo -kampanjasta, jossa tarkoituksena on ideoida unelmien autoesittely. Vielä ehditte jättää ehdotuksia ja käydä tykkäilemässä jo ehdotetuista ideoista minunpolo.fi -sivulla. Oman unelmien autoesittelyn olen kuvaillut alustavasti postauksessa ”Lähdetään Polo-picnicille” ja olettekin jo täydentäneet ideaani kivasti siellä minunpolo.fi -sovelluksessa. Mutta vielä ehtii mukaan ideoimaan!

polo_hiekalla

Mietin, että ehkä voisi vielä ideoida tarkemmin tapahtuman ohjelmaa: voisiko vaikkapa joku stand up -koomikko esitellä meille auton hauskalla tavalla vitsein höystettynä tai kiinnostaisiko Polo-autoilla toteutettu polo-pelimatsi (Mankku muisteli nähneensä Top Gearsissa sellaisen). Omia (hullujakin) ideoita voi käydä jättämässä minunpolo.fi -sovellukseen.

volkswagen_polo

Eniten tykkäyksiä saanut tapahtuma toteutetaan oikeasti. Tykkäyksiä ja ideoita on mahdollista jättää 30.6. saakka. Osallistujien kesken arvotaan yhdelle onnekkaalle Volkswagen Polon kuukaudeksi käyttöön sekä tämän lisäksi Olivia- tai Divaani-lehtien määräaikaistilauksia puoleksi vuodeksi.

polo_picnicille

harmaja-pololink

Blogiyhteistyo

Yhteistyössä:
Volkswagen

vw-logo

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.