Nyt alkaa olla paras aika vuodesta, minun mielestäni. Luonto on puhkeamassa täyteen loistoonsa. Tämä raikkaus on ihanaa! Kohta saa poimia perjantaikukkaset tienposkesta tai pellolta kotiin maljakkoon. Nyt meidän kotia somistaa kirsikan- ja omenapuunoksat, jotka sain hakea Mankun fammon puutarhasta.

bertoia_jacobsen_aalto

kalklitir_winter_primo

marimekko_urna_vase

iittala_isseymiyake_cushion

nojatuolinurkkaus

ruokailutila

kirsikanoksa

Omenapuun suuri oksa ruokapöydällä on juuri aloittamassa kukintansa. Kirsikanpuun oksat tekevät vasta lehtiä. Koivuallergisena en voisi tuoda perinteisiä koivunoksia kotiin, mutta oikeasti nautin näistä oksista enemmän.

Tänä iltana aurinko paistio ihanasti ja minä hääräsin terassilla. Tein sinne pientä stailausta, jonka tuloksen näette myöhemmin. Mankun vastuulle jäi lättyjen paistaminen. Ne nautittiin mansikoiden ja mustikoiden kera, joita kiireenvilkkaa kävin kaupasta hakemassa. Onneksi ”kuvausrekvisiitta” on usein melko herkullista.


Translation: Apple and cherry tree branches in our home. I love this time of the year! The nature is so fresh. Soon I will replace the branches with flowers from nature.

Author

4 Comments

  1. Hei! Miten tuo tv:n takana oleva seinä on tehty? Ilmeisesti maalattu? Kiitos, jos viitsit kertoa detaljit!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.