Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

 

Päätin tänäkin vuonna olla mukana tukemassa Kissakaveria Ei Jätetä! -kampanjaa ja kantaa korteni kekoon jakamalla tietoa blogini välityksellä sekä tietenkin omalla lahjoituksella.

Kampanjasta voit lukea tarkemmin kissakaveri-nettisivuilta, mutta lyhykäisyydessään on kyse siitä, että ihmisiä kannustetaan vastuulliseen lemmikin omistajuuteen. Kampanjan järjestävät SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto ry ja Whiskas ja sitä tukevat tunnetut kummit.

Whiskas Kissakaveria Ei Jätetä! -kampanjan avulla kerätty tuki jaetaan SEYn paikallisyhdistyksille, jotka ottavat vastaan löytökissoja. Jäsenyhdistykset käyttävät varat hylättyjen kissojen leikkauksiin, madotuksiin, rokotuksiin ja tunnistusmerkintöihin mikrosirulla. Paikallisyhdistyksiä on lähes 40 eri puolilla Suomea ja niiden kautta uuden kodin löytävät vuosittain sadat kissat.

Kampanjaan voi osallistua heinäkuun loppuun asti tekemällä suoraan lahjoituksen löytökissojen avuksi (linkki tässä) tai ostamalla kampanjakassin osoitteessa www.kissakaveri.fi.


Huolehditaan karvaisista ystävistämme!

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.