Minulla on selkeästi melko väritön kausi meneillään ja tällä hetkellä innostun hyvin maanläheisistä sävyistä. Siksi haluankin esitellä teille nyt yhden inspiraationi lähteen: norjalaisen sisustussuunnittelijan Elisabeth Heierin -blogin.

230914_1

170814_1

031014_1

280914_1

040914_1

110914_1

Juuri tällaisesta sisustustyylistä pidän kovasti! Ajaton sisustus, jossa on yhdistetty modernia ja runsaanpaa tyyliä. Näin syntyy minusta kodikas fiilis moderniinkin kotiin. Aivan ihastuttavaa!

Elisabethin kotoa löytyy myös monia haaveilemiani huonekaluja kuten Bertoian Diamond chair ja Jieldén valaisin. Huomatkaa myös kuinka kauniisti Elisabeth on tuunannut HAY:n Tray-pöydän marmorilevyllä. Olin ihan otettu taannoin, kun huomasin että Elisabeth oli lainannut yhtä kuvaani (Ikean tarjoiluvaunusta).

Mistä blogeista te inspiroidutte juuri nyt? Vinkkejä saa mielellään jättää kommenttiboxiin.

Translation: I want to share with you one of my inspiration sources: Elisabeth Heier blog. I love how she combines modern style with cosier items to create an inviting interior. I still dream of the diamond chair and Jieldé lamp. And notice how she has transformed the HAY Tray table by replacing the top with a marble plate. So lovely!

Pics: Elisabeth Heier (thanks!:))

Author

8 Comments

  1. Elisabethin blogi kuuluu mun lemppareihin myöskin! Kauniit kuvat, jotka selkästi pääasiassa blogissa (varsinkin kun ei ymmärrä norjaa) 😀

    • Niinpä! 😀 Onneksi vähän on englanniksikin tekstiä. Olisipa tämmöisiä blogeja enemmän…

  2. modernistikodikas Reply

    Upea! Ei liene yllätys, että minäkin rakastin tätä sisustusta 🙂

  3. Kiitos mahtavasta blogivinkistä. Varustin viikonloppuna sohvan harmaan sävyisillä tyynyillä. Ulkona on vaahteran ja jalavan lehdet keltaisena, joten siinä on riittävästi väriä tähän hetkeen.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.