Meidän lapset seurailevat usein blogihääräystäni ja toimivat silloin tällöin myös pieninä kuvausassistentteina. Yhdessä haetaan paketteja postista ja jännätään mitä niiden sisältä löytyykään. Usein paketeissa on lasten mielestä ihan tylsiä juttuja (äidin sisustushömppää). Niinpä kun kuulin, että Fazer haluaisi tehdä yhteistyötä kanssani keksikutsujen muodossa, päätin heti että nyt tehdään jotain kivaa lapsille! Päätimme lasten kanssa yhdessä, että järjestetään syysloman kunniaksi keksikutsut yhdistettynä lasten leffailtaan.

IMG_2340

IMG_2323

Fazer lähetti keksien mukana hauskoja retrohenkisiä kortteja, joihin lapset raapustivat kutsutekstit. Sadesäästä huolimatta molemmat lähti mielellään viemään kutsuja perille naapuritalojen lapsille.

IMG_2330

Sitten piti vielä odottaa pari päivää ennen h-hetkeä. Ja kyllä sitä odotettiinkin malttamattomina!

Minun tehtäväkseni jäi laittaa pöytä koreaksi. Löysin ruokakauppareissulla kivannäköisiä pahvirasioita ja keksin, että niihin lapset voisivat koota noutopöydästä lempiherkkujaan leffahetkeä varten.

IMG_2380

IMG_2383

IMG_2365

IMG_2373

IMG_2371

Fazerina-kekseistä päätin koota pyramidin, jotta kattaukseen saatiin näyttävyyttä. Julia-keksit oli hyvä asetella kannelliseen tarjoiluastiaan. Suffelit ja Doris-keksit asettelin ihan perinteiseen tyyliin kuppeihin.

Vielä vähän popcorneja ja juomaa, niin alkoi keksi- ja leffaillan tarjoilut olla kasassa. Erittäin helposti järjestetyt tarjoilut! Toki keksejä tuunaamalla voi loihtia vaikka minkälaisia herkkuluomuksia (resepti esim. Marianne-kakkuun löytyy Fazerin sivuilta), mutta meitsille sopii paremmin ihan tämmöinen simppeli tarjoilu. Keksit kun ovat niin hyviä sellaisenaankin, joten mitäpä niitä sen enempää tuunailemaan väsyneenä perjantai-iltana. Ja lapsille maistuu taatusti.

IMG_2355

IMG_2360

IMG_2389

Vieraat saapuivat ja kuten arvasinkin, tytöt halusivat valita oman elokuvan ja pojat oman. Pojat halusivat olla rauhassa poikamme huoneessa, joten tytöt pääsivät nauttimaan leffateatterifiiliksestä meidän saunatuvan kotiteatteriin. Ilta oli todella onnistunut ja keksit hävisivät parempiin suihin alta aikayksikön. Pitäisi useamminkin järjestää lapsille tämmöistä kivaa ohjelmaa! Ei järjestelyt niin vaivalloisia ole.

Haluaistiko sinäkin järjestää Fazerin keksikutsut ja osallistua samalla arvontaan? Se onnistuu osoitteessa http://www.fazer.fi/keksit. Tuolta Fazerin sivustolta löydät valmiita sähköisiä kortteja, joita voit lähettää ystävillesi sähköpostiin tai Facebookiin. Kaikkien kutsun lähettäneiden kesken arvotaan 150 euron arvosta Fazerin keksituotteita sekä juomaa ja servettejä. Myös Instagramissa voit osallistua kisaan käyttämällä hästagiä #keksikutsut @fazersuomi. Instagramiin ladatuista kuvista valitaan viisi parasta, jotka palkitaan 20 euron arvoisilla lahjakorteilla Fazer Cafés -ravintolohin.

 

KILPAILUN SÄÄNNÖT:

Kaikkien kutsun lähettäneiden kesken arvottava keksikutsut-palkinto sisältää 150 euron arvosta Fazerin keksituotteita sekä kotimaisten valmistajien kahvin, teen, mehun ja servetit kotiin toimitettuna. Lisäksi Instagramiin tunnisteella #keksikutsut @fazersuomi ladatuista kuvista valitaan viisi parasta, jotka palkitaan 20€ lahjakorteilla Fazer Cafés -ravintoloihin (arvo 5 x 20€). Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.

Kilpailun voittajat valitaan Fazerin toimesta kaikkien ohjeiden mukaisesti osallistuneiden kesken marraskuun 2014 aikana. Voittajille ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse ja palkinnot toimitetaan voittajille postitse. Voittajien nimet voidaan julkaista Fazerin www-sivuilla ja/tai Facebook-sivuilla sekä Instagramissa. Kilpailun voittajat myöntävät järjestäjälle oikeuden julkaista nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

 BlogiyhteistyoYhteistyössä:
fazer_logo

 

Author

4 Comments

  1. Oi namnam! Noita suffelikeksejä olen pitkään himoinnut maisteluun. Tuo on kyllä totta, että ei aina vaadi niitä leipomuksia ja valmisteluja niin kauheasti järjestääkseen lapsille (tai miksei aikuisillekin) kivat kekkerit. Keksitkin maistuvat taatusti kaikille 🙂

    • Suffelikeksit oli tosi hyviä! Minä en ole niin taitava leipuri, että osaisin tai tykkäisin tuunailla kekseistä erilaisia jälkiruokia, mutta tuo isäntä saattaisi kyllä innostua sellaisesta. 🙂 Meillä kaikki kyllä tykkää tosi paljon kekseistä – lapset ehkä jopa enemmän kuin karkista. 🙂

  2. Nyt menee vähän asian vierestä, mutta mistä kaupasta löytyivät nuo pahvirasiat? Kolmevuotiskekkereitä pukkaa ja nuo sopisivat meille värityksen puolesta mainiosti. 🙂

    • Ei se mitään, toki saa kysyä asian vierestäkin. 🙂 Nuo boxit löytyivät Prismasta.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.