Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ajattelin, että aloitan uuden postaussarjan, jossa esittelen joka kuukausi oman lempiartikkelin tai jutun uusimmasta Divaani-lehdestä.

Maaliskuun numero näytti minusta jo kannesta lähtien oikein kauniilta. Kannessa on minusta vähän “elle interiörimäistä tunnelmaa”. Lempparijutuksi valitsin tässä kuussa jutun “Sisusta itsesi onnelliseksi, 28 ideaa” (s. 64-71). Jutussa esitellään 28 erilaista ideaa, joilla saa kivaa piristystä omaan sisustukseen. Pidin erityisesti asetelmakuvista, joita jutussa oli useampia. On pakko mainita lisäksi myös puutarhajuttu (s. 85-89), jossa oli todella kauniit kuvat.

Mikä oli teidän lempparijuttu tässä maaliskuun numerossa?

Author

17 Comments

 1. Minusta tuo otsikko on todella provosoiva – voiko itsensä sisustaa onnelliseksi? Maailmaa on kyllä mennyt aika pinnalliseksi ja materialistiseksi ;) Mutta iloiseksi kaunis sisustus kyllä tekee…

  • suvi m Reply

   Niin, otsikko on varmaan tarkoituksella huomiota herättävä… ;) Onnellisuus tulee ihan jostain muista asioista, mutta toki pienillä esteettisillä yksityiskohdilla voi olla mieltä piristävä vaikutus…

 2. Ite tykkäsin kans tuosta Divaanin jutusta. Muistatko muuten, että kuinka leveä teidän eteisen käytävä on? Meidän tulevaan kotiin on tulossa suunnilleen samanlainen eteinen ja haluaisin siitä yhtä avaran näköisen kuin teilläkin. Siksi kyselen. :)

 3. Puutarhajuttuun liittyen… minua kiinnostaisi hirmuisesti teidän pihasuunnitelma. Kerroit syksyllä että olette suunnitelleen etupihalle jotain erilaista. Odotan kovasti postausta aiheeseen liittyen :) Onko tulossa lähiaikoina?!:)

  • suvi m Reply

   Juuri olinkin aikeissa postata pihasta ja siinäpä se on nyt postattu ylempänä. Olen suunnitellut etupihalle vähän erilaisempaa aitaratkaisua, mutta sitä ideaa pitää vielä jalostaa ennen kuin uskallan kertoa siitä enemmän. Selvittää edes, että onko sellaista mahdollista tehdä… ;D

 4. Sisustamisesta ja onnellisuudesta. Tilasin juuri tätä aihetta käsittelevän kirjan jonka nimi on “Talo minussa, minä talossa” Onko teille tuttu? Tässähän on kyse ihan jostain muusta kuin esineistä an sich. Sitten on toinen puoli asiaa se, että (myös) tämä asia on pilattu tällä nykyisellä markkinameiningillä ja ylikaupallisuudella. Että tästä onnellisuudesta ja ympäristöstä ja kodista on tehty sellainen tuote, jota pitäisi muuttaa kulloistenkin trendien mukaan. Voin olla onnellinen jos ostan tuon ja tuon ja tuon.

  Kirjaa en tosiaan ole vielä lukenut, mutta odotan siltä paljon!

  • suvi m Reply

   Ei ole minulle tuttu kirja, mutta kuulostaa mielenkiintoiselta. Ihmiset arvostavat nykyisin paljon omaa vapaa-aikaansa ja ehkä siksi myös erilaiset koti- ja sisustusjutut, ns. kotoilu, on noussut pinnalle. Itse olen aina ollut vahvasti koti-ihminen ja sisustaminen on harrastukseni. Saan siitä samalla tavalla hyvän mielen kuin joku esim. musiikista tms.

 5. Itse ärsyynyin niin paljon ostettuani uuden divaanin, jota kannessa mainostettiin synttärinumeroksi ja pääkirjoituksessa sitten lällätettiin irtonumeron ostajalle että irtonumero onkin vajaampi kuin tilaajille lähetetty numero! Enpä taida enää ostaa mutta en kyllä tilaamaan. Huono pelisilmä päätoimittajalta…

 6. anne-betonitalo Reply

  Katselin lehetä tuota laatikkohyllykköä ja harmittelin ääneen, että olemme hävittäneet kaikki puulaatikot mitä olemme saaneet (esim. Joululahjoja on tullut yrityksiltä, niin isoissa kuin pienissäkin puulaatikoissa). Ihana idea, mutta ei ihan muutamalla laatikolla toteutettavissa ;)

  • suvi m Reply

   Niinpä, tuo idea olikin yksi parhaimmista. Harmi, että teidän puulaatikot on hävitetty, mutta ehkäpä niitä tulee lisää taas… :)

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.