Täällä on tänään ollut harmaa ja sateinen päivä. Teimme viikkosiivouksen eilen illalla, sillä minua tympii todella käyttää yksi viikonlopun päivä siivoukseen. Nyt jäi sitten aikaa muuhun – kuten leipomiseen. Tutut tietävät, että tämä ei todellakaan ole minulle tyypillistä, mutta tänään leivoin sämpylöitä.

Voita pitää olla paljon!

Pari apuriakin minulla oli; toinen vähän innokkaampi kuin toinen. Lopputulos maistui kaikille. Ohjetta en nyt tähän iske, sillä se oli ihan suoraa jauhopussin kyljestä.

Mukavaa lauantaita!

Author

10 Comments

  1. >Hei tuo salmiakkiservetti näyttää ihanalta (samoin sämpylät!), mistä olet löytänyt?

  2. >Hei! Kiitos mukavasta blogista. Löysin vasta äskettäin blogisi, olemme nimittäin mitä tod.näk rakentamassa omaa Kannustaloa (Lato 148) ja siksi eksyin blogiisi lukemaan teidän rak.projektista. Sainkin sitten oikein reilusti inspiraatiota ja haluan ehdottomasti uuden modernin talon! Mutta, mutta.. ongelma meidän kohdalla on että paremmat sekä tietysti REILUSTI kalliimmat!) tontit vanhoinen puineen, pensaineen ovat jo myyty ja joutuisimme ostamaan kulmatontin samalta alueelta jossa ei ole vanhaa puustoa talon edessä/takana (vanhaa asutusta on ympärillä ja uutta pukkaa heti kylkeen) siis periaatteessa peltotontti. Mietinkin siis miten te olette sopeutuneet taloon jossa on isot ikkunat, esim. nyt kun illat pimenee. Ymmärtääkseni teilläkään ei ole puita edessä ja lähin naapuri 'kyljessä'/edessä..Ehkä tämä on ihan tyhmä kysymys mutta asia askarruttaa ainakin meitä!

  3. >Voin lämpimästi suositella torstai-iltaa siivouspäiväksi. 😉 Silloin jää koko viikonloppu vapaaksi rätin heiluttelulta ja perjantaina on hauska tulla siistiin kotiin.

  4. >Teillä on kyllä upea koti! Joskus kauan sitten eksyin blogiisi ja nyt illalla olenkin jo lukenut sen melki kokonaan läpi. Parasta on kun kerrot tavaroiden ja tuotteiden nimet ja välillä hankintapaikat. Vähentää omaa googlaamista hurjasti :)Osaat ottaa todella tyylikkäitä kuvia ja muutenkin sisustus on sellaista, mikä olisi tähänkin osoitteeseen tervetullut!Jatkahan samaa mallia, tätä on kiva lukea!

  5. >Anonyymille kertoisin, mitä me olemme tehneet: kyse on pelkästään asenteesta. Tukholmassa vieraillessani kuulin ja itse näin, miten kukaan ei pidä edes verhoja edessä. Yksinkertaisesti olemme päättäneet olla välittämättä, katsokoon muut sisään, jos siltä tuntuu, meitä ei haittaa. Nopeasti tottui:)Violette

  6. >Herkullisen näköisiä sämpylöitä. 🙂 Odotan innolla Glorian? sitä numeroa, jossa kotinne esitellään. Olet kyllä jakanutkin kiitettävästi valokuvia ja kertomuksia kodistanne, mutta on jännittävä siitä huolimatta nähdä koti lehdessä.

  7. >Herkullisen näköisiä sämpylöitä! Oma bravuurini leipäpuolella on teeleivät, joita tehtiin yläasteen kotsatunneilla ja nyt aikuisiällä olen niitä aina silloin tällöin tehnyt kotonakin. Hyviä ja nopeita+helppoja valmistaa. Tosi kivat servetit -ovatko Ferm living:n tuotteita?Mukavaa sunnuntaita!-I-

  8. >Samat kuviot myös täällä. Lauantaina lämmitettiin leivinuuni, siellä paistuivat sämpylät ja valmistui moussaka ruoaksi. Lämmön vähän laskettua tein vielä suklaakakun. Kotona tehtyjä sämpylöitä ei voita mikään.

  9. >kehrä: Kiva kuulla! :)Maire: Salmiakkiservetit ovat Ferm Livingin valikoimasta. Anonyymi: Kiva, että olet löytänyt tänne! 🙂 Ihan hyvä kysymyshän tuo on. Kyllä, asumme alueella, jossa on paljon uutta asutusta ja melko tiheästikin. Itse halusimme nimenomaan tällaiselle alueelle lasten takia. Minua ei haittaa jos joku katselee tänne sisälle – ei tänne niin selvästi ulkoa näe. Ja blogistahan näkee vielä tarkemmin. 😉 Iltaisin vedetään toki rullaverhot alas, joten näkyvyyttä ulos ei tuolloin ole. No problemos. ;)Tuulevi: Olet oikeassa! Muutamana torstaina ollaankin siivottu, mutta se on sitten jäänyt. On niin väsy arki-iltoina, että ei vaan meinaa jaksaa. Perjantaina saa puhtia siitä, että viikonloppu on edessä. Haaveilen siivoojasta…edes joka toinen viikko… ;)GloHome: Voi kaunis kiitos kauniista kommentista! Mukava kuulla! 🙂 Violette: Sama asenne täälläkin! :)Janina: Kiva kuulla! 🙂 Minäkin odotan sitä lehteä jo innolla! Saas nähdä milloin ilmestyy…I: Jep, oikein arvasit. Ferm Livingin servetit on kyseessä. :)Teeleivät olisikin hyviä! Pitääpäs tehdä niitä ensi kerralla…Aikku: Voi nam! 🙂 Leivinuunissa tuleekin varmasti extraherkullista ruokaa.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.