Tänään otin esiin ikivanhan Ikea-ostokseni: PS-kynttelikön. Olen ostanut tämän ensimmäiseen opiskelija-asuntooni reilu 10 vuotta sitten.

 

Kynttelikkö on edelleen myynnissä ja näitä näkyy aika usein sisustusblogeissakin, varsinkin ruotsalaisissa. Kaunis yksinkertainen kynttelikkö. Sanoisin, että Ikea-klassikko.

Tunnelmallista sunnuntai-iltaa!
Author

5 Comments

  1. >Tunnelmallisia kuvia. Ensi silmäyksellä en ajattelisi, että kynttelikkö on Ikeasta. Simppeli ja kaunis. =)

  2. >Meillä jotkut jutut natsaa: oli just ostanut meidän takan päälle ton saman lyhdyn ja nyt huomaan että meillä on tuo sama ikean "kynttelikkö" (meillä se on kylpyammeen päällä olevassa syvennyksessä).Tykkään kyllä muutenkin talostanne ja tyylistänne! Nella

  3. >Hei mistä tuo pöydän takana näkyvä kaapisto on? Neliönmallinen? Onko se astiakaappi? Etsikelen omaan kotiini astiakaappia, ja simppeleitä on yllättävän vaikea löytää.. Kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogista! Vaikutan mukavalta ihmiseltä. 🙂

  4. >Janina: Itselle tuo on niin selkeä Ikea-tuote, etten enää osaa katsoa sitä uusin silmin. :)Nella: Mukava kuulla! Tuo kynttelikkö sopiikin tosi nätisti kylpyhuoneeseen. :)S: Ens reissulla nappaat tuommoisen sitten mukaan. Hintakin taisi olla vaan kympin. :)Anonyymi: Kiitos sinulle kauniista sanoistasi! :)Kaapisto on samaa sarjaa keittiönkaappien kanssa, eli Topi-keittiön Kosketus-sarjaa.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.