Aiheita, joista bloggaan mielelläni
Issues of which I like to write in my blogs

Sain siskoltani tämän blogitunnustuksen. Näihin on kiva vastata. Alkuperäinen tunnustus on englanniksi, joten päätin kirjoittaa tämän postauksen sekä suomeksi että englanniksi. Kirjoitan blogiani pääasiassa suomeksi, mutta laitetaan nyt perään englanninkielisetkin vastaukset jos joku ulkomaalainen eksyy tänne… 😉

I received this blog prize from my sister. I decided to write the answers also in English in case there are any foreign readers out there…

The rules are:

-do an entry with the prize
-answer the questions
-give the prize to 10 blogs

1) Miksi loit blogisi / Why did you create the blog

Aloitin ensimmäisen blogini n. kaksi vuotta sitten hetken mielijohteesta. En suunnitellut sitä mitenkään. Olin äitiyslomalla ja kaipasin jotain viihdykettä arkeen ja sillä tavoin oli mukava kirjoitella siskon kanssa yhteisistä kiinnostuksen kohteista. Sitten lukijoita alkoi tulla lisää ja bloggareiden/lukijoiden välinen vuorovaikutus motivoi bloggausta entisestään. Kun rakennusprojektimme lähti kunnolla käyntiin, päätin luoda erillisen rakennusblogin. Aikani ei enää kuitenkaan riitä kahden blogin ylläpitoon, joten vanha blogini jäi tauolle – en ole vielä päättänyt sen kohtalosta. Tämä on erittäin mukava harrastus!

I started writing my first blog about two years ago on the spur of the moment. I didn’t plan it. I was on maternity leave and needed some kind of ”entertainment” in my every day life, and that was also a great way to keep in touch with my sister and write about things that interest us both. Then I started to receive more and more readers and the interaction between bloggers/readers motivated me even more. When we started building our new house, I decided to create a separate blog about that. However, I no longer have the time to update two blogs, so my old blog is on pause at the moment – I have not decided it’s fate yet. This is a very nice hobby!

2) Minkälaisia blogeja seuraat / What kind of blogs do you follow

Seuraan enimmäkseen muoti/tyyliblogeja sekä sisustusblogeja. Muutamissa rakennusblogeissakin vierailen. On aina mukavaa, kun löytää inspiroivan blogin.

I read fashion/style blogs and interior decoration blogs mainly. Occasionally I also visit some house building blogs. It’s always nice to find inspiring blogs.

3) Lempimeikkimerkki / Favourite makeup brand

Vaikea kysymys, sillä käytän useita eri merkkejä. Tällä hetkellä meikkipussista löytyy varmaankin eniten Cliniquen meikkejä.

This is a difficult question, since I buy many different brands. At the moment, my make-up bag contains mostly Clinique’s products.

4) Lempivaatemerkki / Favourite clothing brand

Acne.

5) Välttämätön meikkituotteesi / Your indispensable makeup product

Yves Saint Laurent Touche Eclat -valokynä.

6) Lempiväri / Your favourite colour

Valkoinen.

White.

7) Hajuvetesi / Your perfume

Tämäkin vaihtelee, mutta tällä hetkellä käytössä on D&G:n ”Light Blue”. Mieheni ostaa yleensä tuoksut minulle lahjaksi.

This varies also, but at the moment I am using D&G ”Light Blue” Eau De Toilette. My husband usually buys fragrances for me as a present.

8) Lempielokuvasi/ Your favourite film

Vaikea kysymys! Niitä on niin monia. Nykyään on tilanne se, että nukahdan usein katsoessani elokuvaa. Sanotaan nyt vaikka Sinkkuelämää 1 & 2 – kepeää ja kaunista katsottavaa. Pidän myös suomalaisesta ”Kuutamolla” elokuvasta; siinä on kaunis valo useassa kohtauksessa.

Difficult question! There are so many great films. Nowadays I often fall asleep when I am watching a film. But let’s say Sex and the City 1 & 2 – light entertainment and beautiful settings. I also like Finnish film called ”Kuutamolla”; it has nice lighting in many scenes.

9) Missä maassa haluaisit vierailla ja miksi / What country would you like to visit and why

Haluaisin käydä Pariisissa, koska en ole vielä käynyt siellä (olen kyllä lomaillut Ranskassa). Pariisi on sellainen kaupunki, jossa jokaisen pitäisi käydä edes kerran.

I would like to visit Paris, because I haven’t been there yet (although I have visited France). Paris is a city where everybody should visit at least once.

10) Keksi viimeinen kysymys ja vastaa siihen itse / Make the last question and answer to yourself

Millaisista ihmisistä pidät? – Pidän ennakkoluulottomista, iloisista ihmisistä, jotka iloitsevat toisen menestyksestä kadehtimisen sijaan ja ihmisistä, jotka eivät tuomitse toisia.

What kind of people do you like? – I like people who are open-minded and happy, who enjoy the happiness of others instead of being envious. I also like people who do not judge others.

Annan tämän tunnustuksen eteenpäin seuraaville blogeille (yritän keksiä sellaisia, joita siskoni ei jo maininnut:

I give this prize out to these blogs (I try to think of blogs that my sister didn’t already mention):

Kaitaliina
Beyond Contemporary
All You Need Is White
Adalmina’s Secret
Chez Violette
Nunnianni
Teljänneito
Teresa-r
My Living
Time of the Aquarius


Mukavaa viikonloppua! 🙂

Have a nice weekend! And please leave a comment if you would like me to write in English in the future also… 🙂

kollaasin kuvat/images: style.com / my own / feelunique.com / lotta agaton

Author

10 Comments

  1. >kiitos Suvi 🙂 pitääpä vastata tähän joku päivä!mukavaa viikonloppua teillekin!!

  2. >Kiitos, kiitos, olin nopea ja vastasin jo :)Ihanaa, teillä on jo lattiavalut. Meillä tulee ehkä ensi viikon jälkeen. Tuntuu tuo eteneminen tuskaisen hitaalta sen jälkeen kun ulkokuoren on saanut.On pitänyt kysyä, että tuleeko teille sisälle tasainen katto kuten kuvista voisi päätellä? Julkisivussa on kuitenkin tuolla ylhäällä katonrajassa ikkunat, ei ymmärrä :)?

  3. >Kiva löytää sun raksablogi. Meillä alkaa ihan juuri oma taloprojekti.

  4. >Minna & teresa & S: eipä kestä. 🙂 Mukavaa viikonloppua teillekin!Hanna: Kiva, että vastasit niin nopsaan. Pitääkin käydä lukemassa sinun vastaukset. 🙂 Yläikkunat näkyvät vain välikatolle. Ne ovat siellä ihan vain julkisivun takia. Ikkunat viimeistelevät julkisivun ja minusta olisi näyttänyt tyhjältä jos tuossa kohdassa ei olisi ollut ikkunoita. Sellaiset valokuilut olisi kyllä voinut tehdä myös…Odottavan aika on pitkä kyllä. 😉 Tsemppiä!Satu: Kiva, kun löysit tänne. 🙂 Pitää tulla vierailemaan sinunkin blogiisi….Tsemppiä teidän projektiin.

  5. >Kiitos haasteesta! Se pääsee varmasti toteutukseen:)Ihanan näköinen teidän makuuhuone, harmoninen ja lämmin tunnelma välittyy kuvista helposti.

  6. >Kiitos kiitos, näin ajattelinkin noista ikkunoista:) Ja samaa mieltä, ehdottomasti tosi hyvät julkisivun kannalta.

  7. >Kiitos, hauskoja ja vaikeita kysymyksiä! Tosin moni vastaus on samanlainen kuin sulla;)Koska nyt on tilaisuus, niin esitän ensin itsekkäät pahoittelut toisen blogisi hyllytyksestä. Toki ymmärrän, että kaikkea ei ehdi, en ehdi minäkään, vaikka miten haluaisin. Ja onnittelut ja tsempit uuteen työpaikkaan! Miltä on tuntunut?

  8. >Kaitaliina: Kiva jos toteutat haasteen. Olisi kiva lukea sinunkin vastauksesi. :)Ja kiitos – yritän tehdä tästä vuokra-asunnostakin meidän näköisen… :)Hanna: Niinpä. Tänään juuri puhuimme, että pitäiskö sittenkin tehdä ne valokuilut, että kattoikkunoista välittyisi päivänvalo eteiseen…Pitää jutella ammattilaisten kanssa, että onko sellainen vielä mahdollista toteuttaa… :)Violette: Kiitos mukavasta kommentista! 🙂 Uusi työ tuntuu erittäin mielekkäältä ja kiinnostavalta. Ihan eri "maailma" kuin edellinen työ. 🙂 Olisi kiva lukea sinunkin vastaukset tähän tunnustukseen. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.