KP BLOGIT_LOGO_banneri_viivaton

No niin, nyt on luotu Facebookiin oma sivu Keski-Pohjanmaan alueen blogeille: KP Blogit. Eli tarkoituksena on jakaa tällä sivustolla alueen bloggareiden blogipostauksia. Minä näpräsin logon ja All You Need is White -blogin Satu auttoi testauksessa ja kaikessa muussakin säädössä, kiitos vielä! <3 Toivottavasti saadaan uuden Facebook-sivun kautta koottua mahdollisimman monen tämän alueen bloggarin postauksia saman sivuston alle ja sitä kautta löytyy uusia kivoja blogeja! Keskipohjanmaalaiset lukijat voivat sitten kätevästi tuolta seurata täkäläisiä blogeja.

Voi olla, että jotain teknisiä ongelmia saattaa vielä ilmetä, sillä en ole ennen luonut tuollaista sivua, johon muutkin voivat julkaista, mutta opetellaan ja selvitellään. Sinne vaan kaikki keskipohjanmaalaiset nyt linkittämään omia blogipostauksia!

 

Author

8 Comments

  • Juu, vihdoin on sivu pystyssä. 🙂 Ei sen tekemiseen sitten niin kauan mennytkään, olisi pitänyt tehdä jo aiemmin… Tosi kiva, kun on näitä alueellisia sivuja, jotka kokoavat postaukset yhteen.

  • Juu, voisihan sellaisenkin vielä väsätä. 🙂 Siellä voitaisiin keskustella tapaamisista ja erilaisten tapahtumien järjestämisestä…

 1. Hei huippu juttu tämä yhteisö :).
  En tiedä teinkö väärin kun jaoin oman blogipostaukseni KP-blogit sivuille ihan itse, mutta sinne se nyt on jaettu :). Eli jos meni väärin joutunette poistamaan sen ja aloitetaan alusta 😀 , että mitenkäs se nyt menikään.

  Mutta huikeaa jokatapauksessa. Olisi kiva tutustua teihin kaikkiin muutoinkin 🙂

  T.Sike

  • Ihan oikein se meni! Olipas mukava löytää sinun blogisi! 🙂 Tosi kiva, että tuota kautta tulee alueen blogit tutummaksi. Toivottavasti moni innostuu jakamaan linkkejä tuolla sivulla. Ehkä jossain vaiheessa saamme jonkinlaisen tapaamisenkin järjestettyä… 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.