Siivoilin ja hääräilin viikonloppuna meidän saunatuvalla ja päätin napsaista samalla muutaman kuvan. Sisustus on pysynyt pääosin ennallaan, mutta olen lisännyt oleskelutilaan ja kylpyhuoneeseen ripauksen toffeisen ruskeaa. Konjakin sävyt viehättävät minua erityisesti ja ne sopivat minusta hyvin saunatuvalla vallitsevaan tummaan sävymaailmaan – tuovat siihen ripauksen maskuliinista pehmeyttä. Hah, mikä ilmaus!

saunatupa-8519

saunatupa-8533

saunatupa-8551

saunatupa-8646

saunatupa-8713

saunatupa-8667

saunatupa-8615

Konjakin sävyä ovat tuomassa kylpyhuoneen uusi peili sekä aiemmin meidän olohuoneessa sijainnut Adean nahkarahi. Ruskean sävyt toistuvat ennestään saunatuvalla olleissa Iittalan Leimu-valaisimessa*, seinään väärinpäin nojaavassa taulussa sekä kylpyhuoneen puolella sijaitsevassa Gedigon naulakossa. Ihanat auringonsäteet tuovat lämmintä tunnelmaa.

saunatupa-8544

saunatupa-8679

saunatupa-8620

saunatupa-8665

saunatupa-8615

Olemme asuneet tässä kodissa keväällä kuusi vuotta ja vasta hiljattain saimme hankittua peilin saunatuvan wc-syvennykseen! Tiesin alusta asti, että haluan pyöreän peilin ja kerran ostimmekin sellaisen Ikeasta – mutta tuo peili päätyikin meidän olohuoneen seinään (nojatuolinurkkaukseen). Tämä saunatuvan pikkupeili löytyi sattumalta erään kauppareissun yhteydessä Minimanista muutama kuukausi sitten ja sunnuntaina saimme vihdoin aikaiseksi kiinnittää sen paikalleen. Korkkimainen reunus on kiva yksityiskohta ja peili sopii koonsa puolesta kivasti yhteen pikkuruisen lavuaarin kanssa.

Täytyy myöntää, että peilin kiinnityssysteemi on melkoisen persoonallinen, sillä peili roikkuu ohuella mustalla langalla katosta. Alunperin tarkoituksena oli kiinnittää peili vahvalla kaksipuoleisella teipillä seinään, mutta teippiä ei sunnuntaina löytynyt mistään. Ja minähän halusin peilin heti paikoilleen, jotta sain kuvat otettua. Blogin takia tulee joskus tehtyä tällaisia hassuja virityksiä, mutta täytyy tietysti kiinnittää peili kunnolla kunhan se teippi löytyy.

* Iittalan Leimu valaisin saatu aikoinaan osana blogiyhteistyötä


Translation: I was cleaning at our sauna house last weekend and decided to take a few pictures. Nothing much has changed here, except that I have added a hint of brown to the interiors. I love ”cognac brown” shades! I think a touch of soft brown spices up the dark interior nicely.

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.