Vielä ei kai uskalla sanoa, että kevät olisi saapunut. Varsinkaan, kun lunta tupruttaa ja tulin juuri kolaamasta pihaa. Valon määrä on kuitenkin lisääntynyt huomattavasti ja on mahtava huomata kuinka myöhään päivällä on jo valoisaa, samoin kuin aamuisin. Lähestyvässä keväässä parasta on juuri valon lisääntyminen.

aurinko_oh-8830

aurinko_oh-8869

aurinko_oh-8874

aurinko_oh-8867

aurinko_oh-8910

Voin kuinka nautinkaan siitä, kun koti kylpee valossa (vaikka kaikki pölyhiukkaset näkyvätkin niin selvästi)! Auringonsäteet ja valon ja varjon leikki kodin pinnoilla tuovat niin ihanaa keväistä tunnelmaa. Voiko tätä tärkeämpää keväistä sisustuselementtiä ollakaan?

Mukavaa naistenpäivää!

lovethismoment-300px


Translation: What makes the most important interior element for spring? In my opinion it is the exceeding daylight after the long dark period in Finland. I love watching the rays of sun wandering on the walls of our home. The light creates such a cosy atmosphere.

Author

3 Comments

  1. Minäkin nautin paljon valon lisääntymisestä. Kiva väripilkku pilkistää makuuhuoneesta!

    • suvi m Reply

      Jep. 🙂 Nyt on tarkempaa postausta tuosta väripilkusta…

  2. Teillä on niin ihana koti En varmaan ole ensimmäinen, mutta pakko kysyä että mistä tuo makuuhuoneen katosta roikkuva valaisin on löytynyt? Ja millainen kytkin siinä on? Voiko siis kytkeä päälle ja pois sängyssä makoillessa? Kiitos jo etukäteen Meillä on lähes tumman luumun värinen makkari ja mulla hieman vaikeuksia löytää sopivaa yövaloratkaisua, tällainen voisi sopia!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.