Tänään työporukka oli saanut anturan raudoituksen valmiiksi ja rakennustarkastaja saatiin lyhyellä varoitusajalla tontille suorittamaan raudoituskatselmoinnin.

Tuohon eteen tulee meidän terassi sitten joskus. Tämä kuva on vanhempien makuuhuoneen kohdalta.

 

Putket johtavat tulevaan tekniseen tilaan. Keltaiset putket ovat maalämpöputkille ja taaempana näkyvät vesi- ja viemäriputket sekä Ecoflex.

 

Kun hain lapset tarhasta, ajelin tontin ohi ja siellähän oli betoniauto täydessä touhussa! Eli anturakin saatiin tänään valettua. Nyt työmiehet viettävät pitkän viikonlopun ja maanantaina he aloittavat harkkojen muurauksen anturan päälle.

Author

7 Comments

  1. >Moikka,vasta blogisi löytäneenä on pakko hypätä seuraamaan rakennusprojektianne, vaikuttaa mielenkiintoiselta. Itse muutimme tiistaina valmistuneeseen kotiimme. Fiilis on ihan mahtava vaikka hieman jotkut asiat kesken ovatkin.Jos kiinnostaa käydä kurkkaamassa meidän projektia yms niin:http://retromoderni.blogspot.comMeidän tyyli on modernia sekoitettuna jonkun verran retroon.

  2. >Vitsit kun on hauskaa ja jännää seurata tätä projektia vaikken itse rakennakaan enkä usko, että koskaan rakennankaan :)Miehesi taitaa itsekin olla aika reiska, vai olenko väärässä? 🙂 Mistä tiedätte, että miltä firmalta kantsii hankkia mitäkin? Esim just tuo parketti: onko Karelia paras?

  3. >Nopeasti on kaikki edennyt. Näyttää siltä, että siellä ei ole kankeaa byrokratiaa esteenä, kun rakennustarkastajakin on saatu paikalle suht välittömästi. Hienoa, näin se pitäisi aina mennä.

  4. >RUMBO: kiva kiva, tervetuloa seuraamaan meidän projektia! :)Pitää mennä kurkkaamaan teidän blogiin. Onnea uuteen kotiin! 🙂 On varmasti mahtava fiilis muuttaa uuteen kotiin.Maija: kiva kuulla. 🙂 Kyllä tuo mies on aika kätevä käsistään, vaikka nyt päätimmekin jättää suurimman osan töistä ammattilaisten tehtäväksi. Meillä on pienet lapset ja käymme töissä ja ensimmäisestä raksasta "viisastuneena" päädyimme tähän ratkaisuun, vaikka mies olisi osannutkin tehdä vaikka mitä itsekin. Ja kyllä tässä silti jää vielä vaikka mitä hommaa meidän omille harteillekin. :)Vaikea vastata tuohon, että mistä tiedämme mistä kannattaa hankkia mitäkin. Hankimme sellaista, mikä miellyttää eniten silmää ja on luotettavan ja laadukkaan firman valmistamaa. En tiedä onko Karelia paras…tai miten voisi edes valita parhaan parkettifirman, mutta varmasti se on ihan hyvä ja jos entien silmää miellyttävä lattiavaihtoehto löytyy sieltä, niin sitten valitsemme sen. Paljon pitää tietenkin vertailla eri vaihtoehtoja ja jutella myyjien kanssa.Oona: juu, pakko on toimia tehokkaasti, sillä talopaketti tulee pian. :)arleena: niinpä. Täällä sujuu kaikki melko helposti. 🙂 Ainakin tähän mennessä…. 😉

  5. >Moikka! Seurasin aikanaan teidän ekan rakennusprojektin blogia ja ihan täysin sattumalta törmäsin tähän uuteen! Oli kyllä mukava yllätys.Jostain syystä mulle jäi siitä ekasta taloprojektistanne blogin perusteella mielikuva, että talo sijaitsi jossain Tampereen liepeillä. En tiedä miksi näin ajattelin. Yllätys oli myös se, että tämä uusi projektinne sijaitsee Kokkolassa – siis ihan naapurissa. Hassua.Mutta tsemppiä taloprojektiin!

  6. >sanni: hmmm…emme kirjoittaneet blogia ensimmäisen raksan aikana, joten olet tainut sekoittaa johonkin toiseen. Mutta kiva, että olet löytänyt tänne ja kiitos tsempeistä! 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.