Maaliskuun ensimmäinen päivä. Aamulla lapset hihkuivat: ”Nyt on kevät. Kohta päästään uimaan ja hyppimään trampoliiniin.”. Hetki siihen vielä kestää. Päivät ovat kyllä selvästi pidentyneet ja auringonsäteet löytävät taas tiensä kotiin. Energiataso nousee ja mieli on positiivinen. Kuin lapsi, nautin jokaisesta pienestä kevään merkistä.

Author

16 Comments

 1. Voi, miten piristävän keväisiä kuvia! Odotan jo niin kovasti kevättä, se on ehdottomasti minun lemppari-vuodenaika! Ihanaa, kun luonto pikkuhiljaa herää taas eloon <3

  Mikä Muuramen taso tuo teidän TV-taso olikaan? Se on kaikessa yksinkertaisuudessaan todella kaunis! Samanlaista olen suunnitellut uuteen kotiimme.

  -I-

  • suvi m Reply

   Olen ihan innoissani keväästä! Sen ehkä huomaakin viimeisimmistä postauksistani. 😀 Vaikka eihän se kevät ihan vielä ole saapunut, mutta kevättalvi ainakin. Aurinko paistaa nyt niin kauniisti!

   En nyt muista tarkemmin tuota Muuramen tason mallia, mutta selvittelen… Mulla on tosi huono muisti tällaisten yksityiskohtien suhteen. 😀

 2. Tiina Syvänne Reply

  Kaunista! Upea fiilis totta tosiaan. Kevät aurinko on kiva juttu. Se saa ihmiset taas hymyilemään ja positiiviselle mielelle. Pidän keväästä ihan valtavasti. Poimin eilen kevään ensimmäiset pajun oksat ”kisuineen” maljakkoon ja lisäsin vielä ison kimpun tulppaaneja. Mukavaa kevään jatkoa sinulle!
  -TiinaS-

  • suvi m Reply

   Oi että, pajunoksia! Olen aivan fiiliksissä nyt tästä lähestyvästä keväästä! Odotan niin kovasti, että pääsen laittamaan pihaa ja juomaan aamukaffia terassille… 🙂
   Mukavaa kevättä sinnekin!

 3. Ihana kevätaurinko kuvissasi! Eilen tuli ensimmäisen kerran kevätolo, kun aurinko paistoi lämpimästi ja vesi tippasi räystäältä.

  • suvi m Reply

   Minä olen aivan kevätfiiliksissä! 😀 Sulaisi nuo lumet nyt äkkiä…

 4. Kaunis tunnelma ja harmonia!
  Olisiko Sinulla tai muilla blogin lukijoilla ideaa kivasta leipälaatikosta. Olen tykännyt säilyttää leivät laatikossa ja nyt tekisi mieli uudistaa keittiötä silläkin saralla, eli entinen kannellinen mökkikäyttöön ja tilalle uusi.
  Käytättekö muut ylipäänsä leipälaatikkoja enää? Vai onko niiin 70-lukua? 🙂

  -Sissi

  • suvi m Reply

   Meillä ei ole leipälaatikkoa, vaan on sellainen ihan peruskori leiville (näkyy varmaan jossain keittiökuvissa). Usein laitan korin päälle kauniin servetin peittämään rumat leipäpussit.
   Anne Malia antoikin tuossa alempana hyvän vinkin leipälaatikosta. 🙂

 5. Vinkkaan että Vipillä http://www.vipp.dk on aivan upea uusi leipälaatikko. Myös Alessilla on kiva muovinen leipälaatikko. 🙂

  Ihania kuvia Suvi! Oikein voi nähdä tuon kevään tulon sisälle asti.

  • suvi m Reply

   Pitäisiköhän meidänkin harkita leipäkorin hankintaa… Nykyisin ne vissiin hengittävät ihan hyvin.

   Kiva jos kevättunnelma välittyi kuvista. 🙂

 6. ihanaa, kevät!:) upeita kuvia tosiaan!
  mikä valaisin toi teidän ruokapöydän yläpuolella on? kartell FL/Y?

  Valoisaa keväänjatkoa!

  • suvi m Reply

   Jep, ruokapöydän yläpuolella on Kartellin FLY. Ollaan tykätty siitä kovasti. 🙂
   Valoisaa kevättä sinullekin!

 7. Kolaan blogiasi läpi ja olen menossa nyt tässä :). Nyt oli pakko jättää välikommentti, koska tämä kuvista välittyvä aurinko piristi niin mieltä. Nyt kun on niin pimeää eikä lunta vielä ole niin kevätaurinko (vaikka vain kuvissa) ilahduttaa. Tosin oma viehätyksensä on myös tässä vuodenajassa ja toki lähestyvässä joulussa :). Kunhan pääsen loppuun niin kysym muutaman kysymyksen ;).

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.