Noista kahdesta kisusta ei varmaan koskaan tule bestiksiä. Mutta kyllä toimeen tullaan. Juuri äsken molemmat katselivat yhdessä niin nätisti ulos ikkunasta; pienempi sivupöydän päällä ja isompi lattialla pöydän alla. Mutta arvata saattaa, että sitten lähdettiin liikkeelle, kun kamera kaivettiin esiin.

Tässä muuten samalla vähän laajempaa kuvaa tästä sivupöydästä, josta hetki sitten kirjoittelin. Se on siis alunperin meidän vanha sohvapöytä, jonka halkaisimme kahtia. Toinen puoli on saunatuvassa. Pöytä on vaneria ja se on turkulaisen NollaNollan valmistama.

Kuvissa näkyy taustalla (terassilla) myös ahkera raksamies, eli Mankku, kaffipaussilla. Tänään hän purki trampoliinin varastoon ja sen jälkeen pihahommat jatkuu. Välillä pitää tietysti katsoa formulat. Minä olen siivonnut leikkimökin ja eilen laitettiin pojan huoneeseen uusi järjestys. Kummasti sitä energiaa sitten taas riittää, kun on ensin saanut nukkua kunnon yöunet ja päikkärit.

 

Translation:
Our two funny cats. I guess they’ll never become best friends, but they do get along. I tried to take a picture of them together looking out of the window, but they started moving around as soon as I took the camera out. Here you can also see the side table of which I wrote a while back. It used to be one large living room table, but we sawed it in half. The other half is in our ”sauna house”.

Author

14 Comments

 1. Hymy tuli huulille tästä postauksesta 🙂 Ilahduttavaa kuulla, että kisulit tulevat toimeen keskenään! Harvemmin varmaan kissoista tulee bestiksiä, kun eivät ole pienestä asti olleet yhdessä, mutta varmasti toisesta on silti kivasti seuraa ja pääasia on, että pystyvät elämään saman katon alla.

  Kauniita kuvia muutenkin ja tosi kotoisan oloisia! Tykkään kovasti tuosta sivupöydästä ja oli aivan loistoidea puolittaa se -näin kaksi erillistä tilaa sai pöydän, joka sellaisenaan olisi varmasti ollut liian syvä mihinkään tiettyyn tilaan.

  Kivaa sunnuntaita teille!

  • Mukava kuulla, että sain hymyn huulillesi. 🙂 Uskon kyllä että heistä on seuraa toisilleen, vaikka Viivi-kissa välillä sähiseekin. Yllättävän hyvin on kuitenkin mennyt. 🙂

   Kissat tekee kodin. <3

   Mukavaa uutta viikkoa sinne!

 2. Ompas mahtava idea pätkästä tarpeeton pöytä kahteen osaan. Malli passaa muuten hienosti suoraan ikkunoiden eteen. Meillä olohuoneen isojen ikkunoiden edusta hakee vielä muotoaan.

  • Oli pakko katkaista, kun ei yhdelle isolle pöydälle ollut enää käyttöä. Se oli vähän liian suuri sohvapöydäksi.

   Kyllä teillekin varmasti ajan kanssa muodostuu ikkunoiden edusta sopivaksi. Minustakin tuntuu, että meillä on kesken vielä se kulmaus, jossa tämä pöytä ja nojatuoli on…

 3. voi eiiii miten ihania kissoja <3. tuli heti tarve ottaa ne syliin! 😀
  älä vielä sano etteikö tulis bestiksiä, vielä ehtii ;). ja etenkin silloin kun kukaan ei ole katsomassa! on niin ihanaa, että pieni Pehmis sai kodin teiltä :))

  • Olisikin niin mahtavaa jos niistä tulisi kunnon kaverukset! 🙂
   Pehmiksellä on niin ihana luonne: se on koko ajan siellä missä mekin ja haluaa osallistua kaikkeen. <3 Viivikin on omalla tavallaan ihana – hänellä on sitä viisautta enemmän. 😉

 4. Kiitos inspiroivasta blogistasi. Rakennusprojektia meilläkin alkamassa.
  Mitkä kaihtimet teillä on olohuoneessa? Näyttäis rullakaihtimilta..vai?

  • Jep, meillä on perusrullakaihtimet jokaisessa huoneessa. Mittojen mukaan teetettiin paikallisessa kaihdinliikkeessä. Makkareissa on pimentävät mallit.

   Tsemppiä raksaamiseen! 🙂

 5. Ihania kissoja! Niistä tulee aivan varmasti vielä bestikset. Ne tulevat vielä nukkumaan yhdessä toinen toisiinsa nojaten ja toisiaan pesten.

  Usko mua, niin se vaan menee 🙂

  • Voi kunpa menisi niin! Olisi niin suloista jos ne nukkuisi vierekkäin ja pesisivät toisiaan. <3

 6. Laitahan pojan huoneesta kuvia kiitos. Nimimerkki lastenhuonetta sisustava :))

 7. Mukava postaus 🙂 Osaatko sanoa mikä viherkasvi tuo on? Näyttää kivalta 🙂

  • Kiva kuulla. 🙂

   Voi hitsi, kun en yhtään muista mikä tuo kasvi on. Valitsin sen vain ulkonäön perusteella. Ja se on pysynyt tosi hyvin hengissä tuon kasteluruukun ansiosta. Jee! 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.