Sade rummuttaa kattoa aikamoisella voimalla. Sieltä se syksy taas saapuu. Toisaalta ihan mukavaa; on niin tunnelmallista polttaa kynttilöitä ja kääriytyä torkkupeiton kanssa sohvannurkkaan. Viikonloppuna huomasin, että kynttilävarastomme kaipaa täydennystä. Täytyy hankkia ainakin paksuja valkoisia kynttilöitä sekä kruunukynttilöitä. Pääsee tuo kuvassa näkyvä Ikean kynttilänjalkakin käyttöön. Se on minusta tosi kaunis – vähän 50-luvun henkinen.

Olen taas raahannut Bourgie-valaisimen olohuoneeseen kahtia leikatun vanhan sohvapöydän päälle. Siinä muovinen valaisin näyttää kivalta – luo kontrastia tammipöytää vasten.

Mukavaa viikkoa, kamut!

Author

13 Comments

  • Se on minustakin tosi ihana. Ei yhtään sen näköinen, että olisi Ikeasta. Kannattaa napata mukaan seuraavalla Ikean reissulla. Ei maksanut montaa euroa. 🙂

 1. mulla oli joskus pikainen ihastus Bourgieen, meni tosiaan nopeasti ohi. mutta nyt tunsin sen alkavan palata ku näin sen yhdistettynä tuohon pöytään, ihana! valkoisella tasolla valaisin ei kyllä pääse oikeuksiinsa, kaipaa jotain lämpöä alleen 🙂

  • Olen samaa mieltä. Toisaalta Bourgie näyttäisi hienolta myös jonkin 50-lukulaisen lipaston päällä. Mutta kyllähän se sopii valkoisellekin tasolle. Tulee vain sitten vähän erilainen fiilis koko sisustukseen.

 2. Kaunis tuo pöytä ehdottomasti! Olen samaa mieltä tuosta syksyn tunnelmallisuudesta, on ihanaa kun voi käpertyä peiton alle sohvannurkkaan kynttilöiden valossa. Kliseistä ehkä, mutta niistä saa pimeinä syysiltoina ihanasti voimaa. 🙂

  • Minustakin pimeät syysillat ovat ihania! Takkaan tuli vielä, niin aah… 🙂 Tai no meillähän ei takkaa (vieläkään) talossa ole, mutta saunatupaan voisi mennä fiilistelemään. 🙂

 3. Tosi ihana sivupöytä! Kokeilin katsoa, josko olisit kirjoittanut siitä jotain jo aiemmin. En löytänyt mitään. Mistä olet noin upean löytänyt? Määki haluan! Joskin ei meillä ole tilaa, mutta silti.

 4. Ja sitten tajusin hakea sanalla sohvapöytä, ei sivupöytä. Eli NollaNolla 🙂 Mutta kysytään sen verrran, että mitä materiaalia tuo on?

  • Hyvä, että löysit vastauksen! Mulla on kestänyt tämä kommentteihin vastaaminen, kun eilen oli migreenipäiväkin.

   Mutta asiaan, pöytä on tammiviilua. Eli se oli tosiaan alunperin iso sohvapöytä (NollaNollan valmistama), jonka sitten Mankku uskaltautui halkaisemaan, sillä näin sillä on meille enemmän käyttöä. Ja kun se on läpeensä asti puuta, ei katkaiseminen ollut ongelma.

 5. Onpa tosiaan kiva yhdistelmä puinen pöytä ja Bourgie. Se on jännä, miten ympäristö vaikuttaa esineiden ulkonäköön. Muuten hyvinkin rönsyilevän koristeellinen Bourgie näyttääkin tuossa ihanan raikkaalta ja modernilta 🙂 Minulla on muuten blogissani sinulle haaste! Toivottavasti ei hurjan moni ole ehtinyt pommittaa samalla tehtävällä.

  • Niinpä. Tykkään kontrasteista.

   Ja kiitokset haasteesta. Niitä on aina kiva saada. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.