Norjalainen maaleja valmistava yritys Jotun on lanseerannut uudet trendivärinsä markkinoille ja kauniisti stailatut kuvat ovat innoittaneet monet ulkomaiset bloggarit jakamaan näitä upeita kuvia blogeissaan. En malttanut olla seuraamatta perässä, sillä värisävyt ovat todella taitavasti valittuja ja kuvat niin hienosti stailattuja.

210814_1_soft skin

210814_3_minty breeze

210814_2_chi

Skjermbilde-2014-08-21-kl.-11.23.17-e1408613174582

Skjermbilde-2014-08-21-kl.-11.23.41-e1408614109150

Skjermbilde-2014-08-21-kl.-11.24.07-e1408613295606

Juuri oikean värisävyn löytäminen saattaa olla haasteellinen tehtävä, sillä värimalleja on niin paljon. Ja kun vertailee värisävyjä pienistä paloista toisiinsa saattaa joku sävy näyttääkin aivan erilaiselta toisen lähes samansävyisen värin rinnalla. Näiden kuvien avulla olisi helppo valita esimerkiksi juuri se oikea harmaan tai pastellisen pinkin sävy ilman, että päätyy valitsemaan liian sinertävän tai imelän sävyn.

Milloin suomalaiset maalifirmat seuraavat perässä…?

 

Translation: These photos from Norwegian paint manufacturer Jotun are absolutely beautiful! It can be difficult to choose exactly the right paint shade, but with these kind of images, the choise is made much easier. I wish the Finnish paint manufactures would do something similar…

Photos for Jotun by: Margaret M de Lange // Styling: Kråkvik & DÓrazio

Author

15 Comments

 1. Hei, satutko tietämään, kenen on tuo toiseksi viimeisessä kuvassa näkyvä kynttiläseinäteline? 🙂

   • Kiitos sikko, kun vastasit. 🙂 Oltiin Helsingin reissulla, joten en päässyt nopsaan vastaileen. Eli Menun kynttiläteline on kyseessä. On kyllä hieno!

 2. tiedätkö mistä kuvan 5 seinällä olevan kynttilätelineen(?) voisi ostaa?

  • Tuossa ehtikin jo tulla vastaus. Kyseessä on siis Menu-merkin kynttiläteline. Niitä saa monestakin liikkeestä ja verkkokaupasta. Vaikkapa Sisustuksen Koodista. 🙂

 3. Onpa ihanat kuvat, kauniisti stailatut huoneet! Minullakin heräsi kysymys ensimmäisen kuvan valko-harmaasta, ilmeisesti se on tuoli, tuossa sängyn oikealla puolella. Tiedätkö valmistajan ja saako Suomesta?

  • Magiksen tuoli on kyseessä, kuten tuossa alempana ehdittiin jo vastata. 🙂 Upea tuoli on kyllä – itsekin olen tuota usein ihastellut. 🙂

 4. Ihania sävyjä, Elloksenkin katalogissa ihailin tuollaista roosaa makuuhuonetta. Josko meillekin sellainen..?
  Ja ekan kuvan betonijalkainen tuoli taitaa olla Magiksen chair one, korjatkaa jos ole väärässä.

 5. Erityisesti ensimmäisen kuvan puuterinen roosa miellyttää omaa silmääni. Ja toki näin kauniit kuvat houkuttavat vaihtamaan seinän väriä.
  Kävin perjantaina Tampereella pienellä sisustuskierroksella ja törmäsin domdomissa mielenkiintoiseen Country French -jauhemaaliin. On siis kotimainen ja valmistajan mukaan turvallinen ja luonnollinen jauhemaali. Värisävyjäkin oli runsaasti erilaisia. Voisi olla kokeilemisen arvoinen tuote.

  • Kuulostaapa mielenkiintoiselta tuttavuudelta tuo uusi maali. Ehkäpä jos hekin tekisivät näyttävät tuotekuvat, niin monet sisustusintoilijat innostuisivat kokeilemaan tuotetta….? 🙂

 6. Voi että olisi hyvän värinen tuo ensimmäinen roosahtavaseinä. Mutta sepä se, menepä etsimään vastaava sävy kaupasta!

  • Minustakin se on hurmaava sävy! Olisikin tosi vaikeaa löytää samanlainen jonkin toisen firman maaleista…

 7. Kauniita sävyjä ja kuvia! Itsellä hakusessa kaunis sinivihreä, joka olisi hiukan harmaa. Jostain Instagramista täydellisen sävyn olen löytänyt, mutta taisi olla myös norjalainen maalifirma. Ihan mahdotonta löytää samansävyistä Tikkurilalta ja uusin värikartta vuodelta 2012..

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.