Kaupallinen yhteistyö: Gigantti

Kaikki tuntuu paljon kivemmalta musiikin kera! Kun minulla on siivousmotivaatio hukassa, saan valtavasti energiaa kun laitan menevää musiikkia soimaan ja alan vain hommiin. Kavereita naurattaa, kun kerron kuinka luukutan Sini Sabotagea ja siivoan kuin hullu. Meillä oli ennen keittiössä vanha 60-luvun radio ja se loi leippoisaa tunnelmaa kokkailu- ja tiskaushetkiin. Vanhasta radiosta ei kuitenkaan löytynyt kaikkia radiokanavia ja patteritkin kuluivat nopeasti, joten lopulta radio unohtui kaapin perukoille.

Ilokseni saimme Gigantilta uuden, hienon Juice Garden kannettavan radion. Juicen akku kestää yhtäjaksoisesti 15 h ja voihan sen sisällä kytkeä pistorasiaankin. Juice onkin ollut nyt kesällä meillä ahkerassa käytössä niin sisällä kuin ulkonakin! Tarkkasilmäisimmät saattoivat bongatakin sen jo keittiöremppamme keskeltä aiemmasta postauksestani.

juicy_keittio

juice_radio1

juice_radio5

juice_radio3

Juice Garden kelloradiossa on DAB/DAB+/FM -radion lisäksi NFC Bluetooth -yhteys, eli sen voi yhdistää esim. älypuhelimeen, jolloin voi Juicen kautta voi soittaa lempimusiikkiaan vaikkapa Spotifysta. Äänentoisto miellyttää kriittistä hifi-harrastaja miestänikin. Minulle tärkeää on, että radio on ulkoisesti myös sellainen, jota pitää mielellään esillä. Juice Garden radiota on saatavilla myös punaisena ja sinisenä.

juice_laturina

juice_liitannat

Juicea voi muuten käyttää myös esim. kännykän lataamiseen, sillä siinä on USB-liitäntä. Tosi kätsyä varsinkin terassilla ja pihalla oleskellessa!

juice_radio_terassilla

juice_radio_poydalla

juice_radio_oliivit

juice_radio7

juice_radio_terassilla3

juice_radio_yl

Juicea onkin nyt kanniskeltu milloin mihinkin; minä olen kiikuttanut sitä lähinnä terassille, kun olen halunnut rentoua hetkisen kaiken kesähääräilyn lomassa. En ole antanut kylmien kesäpäivien häiritä terassihetkiäni. Tarpeeksi vain vaatetta päälle, niin kyllä tarkenee. Onneksi sentään aurinko paistaa!

Olemme lähdössä pienelle kesäreissulle ja luulenpa, että pakkaamme Juicen mukaan. Eihän sitä tiedä jos vaikka saataisiin hellepäiviä ja voitaisiin mennä uimarannalle. Siellä soisi letkeä reggae.

Kaupallisessa yhteistyössä:

Gigantti_logo_

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.