Kävimme eilen hakemassa joulukuusen Kodin Terrasta ja kylläpä saimme suuren ja tuuhean yksilön! Kuusen keskiosa näyttää vain näissä kuvissa hassusti harvemmalta kuin se onkaan (johtuu varmaan kuusen takaa ikkunoista tulevasta valosta). Kuusen tuoksusta tuli heti niin jouluinen fiilis. Aloittelimme lasten (ja Pehmiksen kanssa) jo kuusenkoristeluoperaatiota.

tuuhea_joulukuusi

kuusenkoristeet

pehmis_silittely

pehmis_hoppana

kuusen_koristelu

joulukuusi_lapset_oh

Meillä on sellaiset perinteiset sähkökynttilät kuuseen, mutta täytyy katsoa riittävätkö ne näin suureen yksilöön. Voi olla, että käyn hakemassa kaupasta vielä lämpimän sävyisen led-valosarjan. Uusi latvatähtikin pitäisi ostaa, sillä nykyisestä on jo monta sakaraa mennyt poikki.

Kuusenkoristeet ovat meillä hyvin sekalaiset: kaupasta ostettujen koristeiden lisäksi on paljon lasten tekemiä askarteluja ja muutama minunkin lapsuudesta säilynyt esine. Koristeltuna joulukuusi ei meillä edusta mitään visuaalista trendien ilotulitusta, vaan siinä on samat rakkaat koristeet vuodesta toiseen.

En muuten löytänyt meidän kuusenalusmattoa, niin Mankku keksi leikata sellaisen kaiuttimiin tarkoitetusta huopakankaasta. Tuli minusta tosi hyvä!

Meinasin vielä vähän säätää olohuoneessa. Olohuoneesta täytyy nimittäin tehdä erityisen mukava joulun ajaksi, kun siellä vietetään niin paljon aikaa. Kiinnitämme sohvamodulit yhteen, jotta sinne muodostuu mukava löhöilykulmaus. Nojatuolin siirsin jo kuusen tieltä olohuoneen sohvaryhmää vasten. Kaikenlaista puuhaa siis riittää vielä ennen kuin rauhoitumme ihan kunnolla joulun viettoon. Mutta tällainen pieni puuhastelu on vain kivaa!

Translation: Our beautiful (real) Christmas tree. We started decorating it today with the kids.

Author

4 Comments

  1. Rouva Yrjänä Reply

    Onpa tosiaan hieno ja tuuhea kuusi! Ja kerta kaikkiaan suloinen kissa! Blogisi uutena lukijana ja tuoreena omakotitalon rakentajana ei voi muuta kuin huokailla miten kaunis koti teillä on. Mukavaa joulun aikaa! 🙂

    • Kiva, että olet löytänyt blogini ja kiitos positiivisesta palautteesta! 🙂 Oikein mukavaa joulun aikaa teillekin sinne rakennuskiireiden keskelle!

  2. Oi, joulukuusen koristelu. Ja kuusen tuoksu. . Parasta 🙂 Meillä haetaan mummolan metsästä kuusi vasta huomenna. Teidän kisu ei taida tiputtaa joulukoristeita? Näyttää sen verran rauhalliselta kaverilta.
    Hyvät joulut sinnepäin Suomea!

    • Kuusen tuoksu tuo niin vahvasti jouluisen fiiliksen. Samoin kuin uunissa paistuvan kinkun tuoksu. <3 Meidän kissat eivät juurikaan joulukuusesta tai sen koristeista välitä. Leikkivät ennemminkin kaikilla lasten nihkeillä pienisillä muovileluilla kuten Trash bageillä. Hyvää joulua sinnekin! 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.