Aikomuksenani oli viettää blogilomaa vielä tänään, mutta kun lapset lähtivät naapuriin leikkimään ja isäntä korjailee radio-ohjattavaa autoa, niin päätin tulla kirjoittelemaan blogia. Tietysti olisin yhtä hyvin voinut siivota (koti on vielä hyrskynmyrskyn aaton jäljiltä), mutta eipä nyt huvittanut.

Tämä joulu on sujunut juuri niin rennosti kuin toivoinkin. On nukuttu paljon, syöty paljon, katsottu leffoja ja naurettu niin kovin eräälle leffalle, että täytyi painaa pause-nappia naurukyynelien takia. Pukki toi kaksi oikein kivaa lautapeliä (Visailuetsivät ja Tension) ja niitä on pelattu koko perheen voimin. Viime yönä oli satanut lisää lunta, joten tänään oli ihana käydä happihyppelyllä lumisissa maisemissa.

joulu2016-7097

joulu2016-7111

joulu2016-7098

joulu2016-7128

joulu2016-7133

joulu2016-7136

joulu2016-7147

Minua joulupukki muisti mm. Lundian System-laatikoilla (miten se pukki arvasinkin, että niitä olin jo pitkään toivonut ;)) ja ihanalla tuoksukynttilällä. Tänä aamuna sain yhden parhaimmista lahjoista, kun kauan kadoksissa ollut kelloni (lahja Mankulta jouluna 2014) löytyi. Se tapahtui ihan sattumalta, kun lapset peuhasivat meidän sängyssä ja aamukahvikuppini kaatui. Kahvit valuivat tietenkin sängynpäädyn taakse ja painava sängynpääty täytyi siirtää, jotta pääsin pyyhkimään roiskeet seinästä ja lattiasta. Päädyn takaa kelloni sitten löytyi!

Joulu on ihanaa aikaa monella tapaa, mutta täytyy myöntää, että tekisi mieli laittaa jo kaikki jouluiset jutut pois. No oikeastaan pelkkä siivous auttaisi paljon… Leppoisia välipäiviä!


Translation: We have had such a relaxing Christmas (just like I had hoped)! Today we enjoyed the snowy scenery after spending the Christmas mostly indoors. The santa gave me e.g. Lundia System boxes (which I had wished for for a long time) and a lovely scented candle. I also found my watch that had been missing for a while, so that was a great Christmas present as well!

Author

7 Comments

 1. Ihana tunne varmasti, kun kello löytyi. Hävinneet tavarat surettavat aina.

  Minä siivoilin aamulla tavarat paikoilleen. Meillä ei paljon joulujuttuja olekaan, mutta ne vähätkin teki mieli raivata. Sitä jotenkin haluaa valmistaa kodin uudelle vuodelle.

  • suvi m Reply

   Voi oli kyllä niin ihanaa, että kello löytyi! 🙂 Tuntui niin kamalalta, kun se oli hukassa.

   Meillä on täällä vielä täysi joulu. Olen välipäivät töissä, joten en ehdi siivoilla, mutta ehkä uudeksi vuodeksi voisi laittaa jotain karsitumpaa ilmettä. Mutta ei me vielä kuusesta luovuta. 🙂

 2. Eikä siellä on lunta! <3 Joo täällä joulun suhteen sama fiilis, eikö se mennyt jo 😀 Sen siitä saa kun aloittaa fiilistelyt jo marraskuun alussa, meillähän oli jo huonekuusi silloin pystyssä.

  • suvi m Reply

   Joo, ihanaa kun tuli lisää lunta! 🙂 Paitsi, että kohta nekin varmaan sulaa pois…

   Odotan kyllä innolla jo tulevaa vuotta ja karsimista. Ehkä innostun karsimaan vihdoin myös vaatekaapin – se on ollut aikomuksena jo pitkään. 😀

 3. Lilianne Halme Reply

  Hei! Hassua, että kysyn mille elokuvalle nauroitte – olen nimittäin jo monta vuotta seurannut blogiasi tyytyväisenä enkä ole kommentoinut kertaakaan.:) Enkä tällä hetkellä seuraa kuin kahta blogia…t. Lilli

  • suvi m Reply

   Voi onpa tosi kiva, että kommentoit! 🙂 Ja aivan ihanaa, että seuraat. Tuhannet kiitokset! 🙂

   En kirjoittanut leffan nimeä tuohon, kun en muistanut sitä enää. 😀 Mutta tarkistin ja se oli ”Spy – vakoojan asussa”: http://www.imdb.com/title/tt3079380/

   • Lilianne Halme Reply

    Kiitos vastauksestasi ja vaivannäöstäsi! Yritänpä löytää elokuvan! Hyvää Uutta Vuotta! Ja laitan sinullekkin vinkin: Sing-elokuva oli aivan ihana. Lämminhenkinen ja letkeä fiilis jää pitkäksi aikaa:) Hih. Nyt palaan sisustuksen pariin!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.