Viikonloppuna siivouksen jälkeen otin esille joitakin lempijoulukoristeitani. Mankku oli tuonut minulle ihanan männynoksan sekä ”risuoksan”, johon ripustin muutaman kuusenkoristeen.

Nahkaiset joulukoristeet ovat meidän kotikaupungin firman, Gedigon, valmistamia.  Risu täydentyi vielä kultapalloilla somistetulla nauhalla, kun kaivoin kaapista esille lisää koristeita. Jouluna saa vähän rönsyillä.

Olohuoneessakin on ripaus kultaan taittavaa sävyä; sain nimittäin Jotexilta pari samettityynynpäällistä, joista toinen on tuo kuvissa näkyvä ihana, vähän kultaisen sävyinen päällinen*. Viime syksynähän hurahdin täysin oljen sävyyn – tämän tyynyn sävy on samantapainen, ainoastaan vähän syvempi ja kultaisempi. Oikein hyvin jouluun sopivaa.

Meidän joulu ei näytä tänä vuonna olevan mitenkään perinteisen punainen, mutta saa nähdä mitä keksin vielä joulun alla – ehkä sitä punaistakin tulee pikkuinen ripaus.

Olohuoneen pöydällä on myös yksi lempijoulukoristeeni: peilipaloista koottu tähden muotoinen kynttilänjalka. Se on minusta ihanasti vähän art deco -henkinen. Enkelikellon unohdin vielä kaappiin; pitääpä kaivaa sekin esille.

Eilen kävimme ostamassa joulukuusen, mutta sisälle se tuodaan vasta vähän myöhemmin. Tästä se joulu alkaa pikkuhiljaa rakentua. Innolla jo odotan joululomaa ja leppoisia välipäiviä.

* Jotexin tyynynpäällinen saatu blogin kautta


Translation: A hint of Christmas in our home: couple of branches and some of my favourite Christmas ornaments.

Author

4 Comments

  1. Kivalta näyttää 🙂

    Nuo Gedigon koristeet on kyllä kivoja, piparkakku henkisiä. Täällä harmikseen satanut kaatamalla vettä, tuntuu että koko joulufiilis katosi. Piti alkaa käärimään paketit pakettiin, että sais edes vähän joulun tuntua. Leppoisaa joulun aikaa sinne <3

    • Suvi M Reply

      Minäkin tykkään kovasti noista Gedigon koristeista. 🙂 Toivottavasti sinnekin tulee vielä lunta. Ihanaa joulua!

  2. Ihanin joulukoriste on kyllä sohvapöydän alla! Niiiiiin suloinen!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.