Asuntomessujen pressipäivästä jäi minulle yksi ihan konkreettinenkin muisto. Sain nimittäin kokeilla kankaanpainantaa Puustelli-keittiöiden pisteellä ja loihdin meille uuden keittiöpyyhkeen.

IMG_0433

IMG_0430

IMG_9397

IMG_9399

IMG_0420

Muotit oli tehty valmiiksi leikkaamalla kuviot perunoihin ja kangaspalat oli ommeltu valmiiksi, joten minun tehtäväkseni jäi vain valita mieleinen kuvio ja värit. Valitsin puoliympyrän ja väreiksi mustan, keltaisen ja tummanharmaan. Opastamassa paikanpäällä oli Kotolivingistä tuttu Anu Harkki. Nopsaan sainkin kuvion painettua kankaaseen ja sen jälkeen Anu silitti pyyhkeen, jotta kuvio tarttui siihen.

Tämä oli oikein mukavaa puuhaa ja ihmettelen miksen aiemmin ole kokeillut maalaamista kankaalle! Tätä täytyy kyllä tehdä vielä uudestaan ihan kokonaan omalla designilla.

Asuntomessut ovat muuten vielä auki sunnuntaihin 10.8. saakka. Kantsii piipahtaa jos siellä suunnalla olet liikkeellä. En kylläkään tiedä onko tätä kankaanpainantaa enää siellä Puustellin pisteellä…

Translation: DIY kitchen towel. 🙂

 

Author

3 Comments

  1. Kivan näköinen. Näyttää Marimekon räsymatto-kuosilta, katsoinkin ensin että olet ommellut puyhkeeseen suikaleen ko. kangasta.

  2. Projekti verkaranta -blogissa oli tehty hienot tyynynpäälliset kangasväreillä. Kannattaa hakea inspiraatiota sieltä..

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.