Täälläpäin on viime aikoina ollut kyllä josjonkinmoista kivaa tapahtumaa! Torstaina olin sisustusliike Legeran asiakasillassa. En oikeastaan koskaan pääse osallistumaan mihinkään pääkaupunkiseudulla järjestettävään (bloggari)tapahtumaan, joten silloin kun lähellä järjestetään jotain mukavaa, on sinne tietenkin mentävä! Näppäilin muutaman kuvan illasta teillekin – pääsee kauempana asuvat lukijanikin kurkistamaan kokkolalaiseen Legeraan.

legera_asiakasilta

legera_iltamat

legera_korit

hay_talo

legera_ilta

legera_tunnelmia

pallovalaisin

legera_kassa

legera_kori

legera_arvonta

Ilta sujui leppoisissa tunnelmissa tarjoilusta ja musiikista nauttien. Musiikista vastasti Voice of Finlandista tuttu Daniel S. Diago. Ohjelmassa oli myös tarjouskilpailu HAY:n ”Hee Lounge”-tuolista sekä arvonta. Ja kerrankin minä voitin arvonnasta! Sain HAY:n Ballograf-kynän – se sopiikin mainiosti meidän työhuoneeseen! Ihastelimme tietysti myös liikkeen valikoimaa, johon kuuluvat mm. merkit HAY, Tine K., Afroart, Skandinavisk ja Kalklitir.

Minä ihastuin etenkin Afroartin koreihin ja kotiutinkin yhden sellaisen meille pienten urheiluvälineiden (kuten käsipainojen ja jumppanauhojen) säilytykseen. Lisäksi ostoskoriini pääsi kesäkassi, josta olinkin jo ehtinyt haaveilla.

Kiitos Legeran väelle kivasta illasta! Olisipa mukava useamminkin päästä tällaisiin tapahtumiin! Olen miettinyt, että ehkä meidän keskipohjanmaalaisten bloggereidenkin pitäisi perustaa oma Facebook-ryhmä, mutta en ole saanut aikaiseksi ryhtyä tuumasta toimeen…

Translation: A few pics of a shopping night at Legera, which is a small interior decoration shop in my town.

Author

3 Comments

    • Juu, pitäisi kyllä! Täytyisi vaan ensin keksiä hyvä nimi. Kokkoblogit, KP-blogit, Kokkolan seudun blogit … jotain muuta kaipaisin…

  1. Miten tuollainen liike mahtaa kannattaa. Netistä ulkomailta kun kuitenkin kaiken saa halvemmalla ja usein vieläpä nopeammin. Hyvä, että joku uskaltaa yrittää, mutta tuotto voi vain jäädä varsin pieneksi.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.