Aamupuuro on syöty ja seuraavaksi vuorossa on tavaroiden järjestelyä ja muuttolaatikoiden purkamista (jälleen kerran). Kuinkahan kauan tässä kestää, että saamme kaikki tavarat paikoilleen…?

Emme ole koristelleet kotia pääsiäistä varten kovin paljon. Lasten tekemät suloiset koristeet on laitettu esille ja rairuoho kasvaa keittiön välitilan ikkunalla kovaa vauhtia.

 

Muuten, jääkaappi-pakastinyhdistelmään ei ole tullut yhtään sormenjälkiä, sillä ovet käsiteltiin koneiden mukana tulleella suoja-aineella. Mahtavaa!

Täällä on ihana auringonpaiste ja aiomme vielä käydä poimimassa pajunkissojakin jossain vaiheessa. Huomenna lapset saavat mennä trullittelemaan.

Rentouttavaa pääsiäistä!
Author

8 Comments

  1. >Ihanat pääsiäiskoristeet!!Kivaa päivää sinne ja terveisiä pienille 🙂

  2. >Hyvää pääsiäistä ja onnea uuteen kotiin! Mekin olemme hiljattain muuttaneet uuteen kotiin ja olen jo tuskastunut rosteriovien sormenjälkiin! En tiennytkään että jotain suoja-ainetta on saatavilla. Olisi kiva jos viitsisit kertoa tarkempia tietoja, jotta voisimme myös hankkia sellaista…kiitos!Järjestelyintoa,Sanna

  3. >Vekarus: Kiitos. Mukavaa pääsiäistä sinnekin! :)Malia: Hehheee, kiitos vaan. :)Satu: Kiitos kiitos. 🙂 Mukavaa pääsiäistä sinullekin.tanjamaarit: Kiitoksia. 🙂 Hauskaa pääsiäistä!arleena: Samoin sinne. :)Sanna: Suoja-aine tuli Mielen jääkaappi/pakastinyhdistelmän mukana. Ehkä sitä saa ostaa erikseen kodinkoneliikkeistä…? En tiedä, mutta sieltä voisi kysyä…Mukavaa pääsiäisen jatkoa!

  4. >Sanna & Suvi, Mielen teräspintojen puhdistusainetta ja muita hoitotuotteita olen tilannut suoraan Mielen verkkokaupasta:http://www.mieleshop.fi/Harmi kyllä näyttävät juuri sulkeneen tuon palvelun. Sieltä löytyy nyt vain ohjeet miten tuotteita saa nykyisin tilattua. Kylmälaitteiden mukanahan tulee puhdistuspyyhkeitä, mutta tuolta Mieleltä saa ainetta ihan suihkepullossa. Luulisi vastaavia aineita toki löytyvän muiltakin merkeiltä ja ihan tavaratalosta.Kyllä meidän 1-v poika saa kätensä jäljet aika pian näkymään tuohon vasta käsiteltyynkin teräspintaan ;)Onnea uuteen kotiin!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.