Muuttamisessa on se mukava puoli, että tavaroita läpikäydessä tekee usein ilahduttavia löytöjä. Toisaalta, kun osa tavaroista on vielä laatikoissa, ei aina löydäkään sitä mitä juuri sillä hetkellä tarvitsisi. Minä säikähdin, että yksi laukkuni oli joutunut hukkaan, kun sitä ei löytynytkään siitä laatikosta, josta oletin. Ehdin jo säikähtää, että se oli joutunut vahingossa roskasäkkiin, mutta sitten laukku putkahtikin esiin yhden lipaston laatikosta.

Ilahduttava löytö tehtiin myös eilen. Juttelin miehelleni Ikean kellosta, jonka olimme hankkineet ensimmäiseen kotiimme (opiskelija-asuntoon). Ihastuin kelloon ensi silmäyksellä ja se oli monta vuotta ahkerassa käytössä, kunnes koneisto lakkasi toimimasta. Vasta myöhemmin tajusin, että kellon oli suunnitellut arvostettu ruotsalainen suunnittelija Thomas Sandell.

Thomas Sandellin suunnittelema Ikean kello ja kirppismaljakko

Juuri kun pääsin sanomasta, että kelloa ei kannattaisi hävittää, niin se löytyi muuttolaatikoiden kätköstä! Vähän se on kärsineen näköinen, mutta ehkäpä saan sen vielä ehostettua kuntoon. Ja joku näppärä saa varmasti koneistonkin toimimaan taas.

Laatikoista löytyi myös vuosia sitten kirpparilta hankkimani maljakko. Mitähän muuta noista laatikoista vielä paljastuukaan…?

Author

2 Comments

  1. >Ihana talo!!!! muutto on tosi hyvä paikka inventoida ja tehdä löytöjä

  2. >selma: Muutto on kyllä hyvä ajankohta inventaarioon. Meillä oli osa tavaroista vielä laatikoissa edellisen muuton jäljiltä, kun ei kannattanut purkaa kaikkia laatikoita väliaikaisessa asunnossa. Niinpä on vähän päässyt unohtumaan, mitä siellä laatikoissa onkaan… 😉

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.