Tälle päivällekin on riittänyt jouluhääräystä. Olen viimeistellyt kodin jouluilmettä ja laittanut joulukoristeita esille. Eilen koristelimme joulukuusen ja täällä onkin jo oikein jouluista. Enää en tuskaile jouluvalmistelujen kanssa, vaan enemmän päänvaivaa on tuottanut vähäinen luonnonvalo. Vuoden pimein päivä ei ole ihan optimaalisin hetki ottaa sisustuskuvia.

jouluinen_oh2

hyasintit

hyasintit_ledit

Ostamani hyasintit asettelin kaikki saman sylinterivaasin sisälle. Siellä on nyt valkoiset ja sinertävät yksilöt sekaisin. Kietaisin ympärille vielä pattereilla toimivan led-nauhan, mutta luulenpa että se on jo vähän liikaa (alimmaisessa kuvassa ledit ovat päällä).

Onneksi olohuoneen ilme on myös keventynyt, sillä aiemmin tv-tason päällä olleet suurehkot valkoiset kaiuttimet ovat siirtyneet nyt saunatupaan, sillä Sonyn Soundbar HT-NT3-kaiutin* hoitaa nyt meidän olohuoneen äänentoiston. TV-tason päällä oleva valaisinkin pääsee nyt paremmin oikeuksiinsa, kun on enemmän tilaa ympärillä. Minä nautin tuon seinämän selkeämmästä ilmeestä ja taisi tuo mieskin olla aika innoissaan uudesta Soundbar-kaiuttimesta.

Taidankin seuraavaksi laittaa joululaulut soimaan ja maistella Blossa-glögiä. Emme ole vielä avanneet tämän vuoden Blossaa – joko te olette ehtineet maistaa sitä?

Leppoisia joulunaluspäiviä!

Translation: Today was the darkest day of the year – not an optimal day of taking pictures. Anyway, here you can see my flower arrangement that I made last night. I think the led-string is a bit too much and maybe I’ll remove it. What is great is that we’ve moved our quite large white speakers into our sauna house and now Sony Soundbar* takes care of the sound in our livingroom.

*Sony Soundbar saatu blogin kautta / Sony Soundbar received through collaboration

Author

5 Comments

  1. Blossat ja hyasintit unohtui tälle joululle ihan ostaa 🙁 Havuilla, kävyilla ja kaupan glögillä mentiin näköjään tämä joulu 🙂 Joululaulujakaan en ole pahemmin kuunnellut. Kirkossa kävin kauneimmat joululaulut sentään tänä vuonna laulamassa, edellisistä taitaa ollakkin yli 10 vuotta. Kuusi on tänään tuotu sisälle ja heti tuli ihanan joulun tuntu. Ihanaa joulua sinne ja toivottavasti sinnekkin ehtis jouluaatoksi lumi maahan.

      • Havuilla ja kävyillä saakin tosi ihanasti jouluista ilmettä kotiin. 🙂 Ja joulukuusi kruunaa kaiken. Oikein ihanaa joulua sinnekin ja pitääpäs tulla kurkkaamaan arvontaasi! 🙂 Ai niin, yöllä tännekin satoi ihana lumipeite – toivottavasti se ei sula pois!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.