Ajattelin pitkästä aikaa päivittää Tykkään-postaussarjani ja jakaa teille tämän hetken sisustusihastuksiani. Tällä kertaa kokosin monta ajatonta ihanuutta yhteen kollaasiin.

Olen täysin ihastunut jättimäisiin paperivalaisimiin, joita nyt bongaan joka paikasta, viimeisimpänä Lotta Agatonin DUX:lle sisustamasta osastosta (kurkkaa esim. Elisabeth Heierin blogista kauniit kuvat). Haaveilen tuollaisesta Vitran jättimäisestä paperipallosta meidän kesäpaikan olohuoneeseen. Ja kyllä, olen tietenkin aloittanut mökin sisustuksesta haaveilun jo, vaikka pikkutalon piirustuksetkaan eivät vielä ole valmiit. Mökille haluaisin hankkia myös ruskean sävyisen Marimekon Urna-maljakon. Urna on ehkäpä täydellisin maljakko, jonka tiedän.

Olen jo pitkään Pihkalan Maijan tapaan ihastellut unikkoja. Harmi ettei niitä ole vielä löytynyt mistään kukkakaupasta. Olen roiskinut unikon siemeniä myös meidän pihalle, mutta en ole saanut niitä kasvamaan.

By Lassenin uutuustuoli Jupiter ihastuttaa myös. Todella ajaton ja kaunis tuoli! Artekin 124 Degrees -peili viehättää sekin kovasti – lieneekö tulevaisuuden klassikko?

Mökkijuttujen lisäksi haaveilen meidän kodin sisustuksen pienestä piristämisestä. Eniten houkuttelisi tarttua maalisutiin ja uudistaa pintoja, sillä elämisen jäljet alkavat todellakin näkyä seitsemän vuoden asumisen jälkeen. Nyt viehättävät lämpimät ja maanläheiset sävyt, joita poimin kollaasiin Tikkurilan Color Now -mallistosta. Noista sävyistä tekisi eniten mieli kokeilla Himmeliä, sillä en haluaisi valita liian ”varmaa” sävyä. Lämpimän keltainen Himmeli olisi tarpeeksi erilainen, mutta ei liian voimakas.

Ihanaa ystävänpäivää blogikamut!


Translation: Things I love at the moment. Happy Valentine’s Day!

Photos: Fantastic Frank / Vitra / Artek / Marimekko / By Lassen / Tikkurila

Author

8 Comments

  • Suvi M Reply

   Oi, kiitos vinkistä! 🙂 Jos piipahtaisi Pietarsaaressa viikonloppuna…? 🙂

 1. Ihania helmikuun tykkäyksiä. <3
  Nuo Akarin valaisimet molemmissa pyöreissä sarjoissa ovat niin upeita. Voi kun olisikin tilaa tuolla isoimmalle 1200lle valaisimelle.
  Lassenin uusi tuoli ihastuttaa kyllä täälläkin.
  Ja Urnan uusi kevät väri, ei voi olla tykkäämättä. <3

  • Suvi M Reply

   No sanos muuta! 🙂 Tuo suuri paperipallo olisi niin upea! Näistä todennäköisimmin kuitenkin kotiutuu Urna… 😉

 2. Kauniita poimintoja kyllä. Etsin meidän makkariin juuri uutta valaisinta ja mietin tuota Akaria (pienempänä), mutta toisaalta järjetön hinta paperivalaisimista! Voin kuvitella että meidän pienet pojat kävisivät vähän paukuttamassa sitä 😀
  Ja tuo Artekin peili <3 Uuteen taloomme meinaan kyllä löytää sille paikan 😉 Urnat on kyllä upeita. Eilen olikin Marimekolla ystävänpäivätarjous maljakoista ja saatoinpa laittaa tilaukseen!

  • Suvi M Reply

   Tuo on kyllä suolainen hinta paperivalaisimesta! :/ Varsinkin kun muotoilussa ei sinänsä ole mitään kovin innovatiivista ja pyöreitä paperivalaisimia löytyy edullisemminkin…

   Oi, miten missasinkaan tuon Marimekon tarjouksen?! No, ehkäpä niitä vielä tulee…sitten joskus kun mökki on valmis, niin ostan sinne ”tuparilahjaksi” jotain ihanaa, esim. tuon Urnan. <3

 3. Hei Suvi!

  Kuivaavasta pesukoneesta on ilmeisesti tulossa postaus jossain vaiheessa, mutta en malta olla kysymätää asiasta. Oletteko olleet tyytyväisiä koneeseen? Onko siinä lämpöpumppu? Pohdimme kuivaavan koneen ostamista, mutta malleja tuntuu olevan todella vähän. AEG:n ja LG.n välillä mietimme. Nykyinen koneemme on LG ja se pomppii paljon lingotessaan, vaikka olemme säätäneet jalat monta kertaa. SIksi LG vähän epäilyttää, vaikka muuten olemme koneesta tykänneetkin.

  Kiva jos jaksat kertoa teidän kokemuksista 🙂

  Kevätterkuin, Maija

  • Suvi M Reply

   Kyllä olen aikeissa kirjoittaa tarkemman postauksen kuivaavasta pesukoneesta. Viime viikonloppuna otin aikoja ylös kuinka kauan kesti pesu ja kuivaus. 😀 Olemme olleet oikein tyytyväisiä koneeseen. Pitää tarkistaa speksit, kun en nyt muista onko siinä lämpöpumppua vai ei… Tämä kone ei pompi mitenkään. 🙂 Mutta yritän saada sen postauksen kasaan mahd. pian! 🙂 Kevätterkkuja sinnekin!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.