Kuten aiemmin sivulauseessa mainitsin, minulle on tullut taas pienoinen karsmisvimma. Tuntuu, että kotiin pitäisi saada pelkistetympää ilmettä ja värit eivät tällä hetkellä niin kauheasti innosta. En tiedä onko syynä sitten sisustusfirmojen syyskokoelmat, kun monet niistä tuntuvat olevan kovin harmaapainotteisia sävyiltään ja tunnelmaltaan.

3oa_0001_025r_midres_press_539f71802a6b22781a30b918

harmaata

Softy

Chop

Join, Glasscage, Canyou

Useat ulkomaiset lempparisisustusbloginikin ovat kovin musta-valko-harmaa painotteisia sävyiltään. Välillä se kyllästytti minua, mutta nyt jotenkin olen uudelleen innostunut noista sävyistä ja tosi pelkistetystä ilmeestä. Harmaa ja tunnelmallinen syksy saattaa olla siis tiedossa. Mutta vielä paistaa aurinko!

Kuvat/pics: H&M Home, Kristalia, Bolia

Translation: Looks like the autumn is going to be very grey. At least if you look at some of the autumn collections in interior design….

Author

20 Comments

  • Muutamia ulkomaisia suosikkejani ovat: A merry mishap, Vosgesparis, La maison d’ Anna G, Hitta hem, elisabeth heier, lotta agaton… 🙂

   Harmaa on kyllä kestosuosikkini, mutta nyt se tuntuu nousevan taas entistä enemmän pinnalle.

 1. Minäkin haaveilen harmaammasta/neutraalimmasta syksystä! Meillä olohuone on kuin jostain värien ihmemaasta, ja nyt olisi aikomus ottaa projektiksi värikkyyden karsiminen… Ensimmäisenä vuorossa sohvaan uuden päällisen teko, sillä sekin on punainen 😀

  • Minullakin on seuraavana vuorossa värien karsiminen olohuoneesta. Syksyisempää ilmettä. En malta odottaa, että pääsen toteuttamaan ideoitani, mutta ensin pitää saada lastenhuoneiden muutokset valmiiksi. Ja niissä kyllä väriä riittää. 😀

  • Minäkin pidän väreistä, mutta aika hillittyinä ripauksina. Tauluista tulee meille myös paljon väriä. Syksyksi haluan nyt jotain maanläheisiä ja luonnollisia sävyjä.

 2. Ihanan näköistä. Erityisesti ihastuin tuohon kuvaan, missä on kaksi tuolia ulkona ja välissä pöytä. Varsinkin tuo vihertävä tuoli näytti tosi ihanalle. Satutko tietämään minkä merkin tuolit ovat kyseessä? Ilmeisesti ovat ulkokäyttöön myös ja säänkestävät?

 3. Kyllä! Mulla on niin harmaata kautta kun vaan olla ja voi ja just eilen huokailin kun kattelin Bolian kuvia ja juurikin tuota sohvaa 😉 Pitäs koota joku Bolia posti täs 😉

  • Harmaa on niin hyvä väri, kun se sopii yhteen niin monen muun värin kanssa. Ja monet ihanat materiaalit ovat harmaita luonnostaan, kuten esim. betoni. 🙂

  • Heh, niin ne mieltymykset ja mielihalut vaihtelevat. 🙂 Minulla oli keväällä ja kesällä selkeästi värikkäämpi ja runsaampi kausi. Nyt kaipaan harmoniaa ja pelkistettyä ilmettä.

  • Niin minustakin! Täytyy alkaa pikku hiljaa luomaan olohuoneeseen syksyisempää ja harmaampaa ilmettä… 🙂

 4. Harmaa on ehdottomia lempivärejäni ja ihan ympäri vuoden. Siihen sopii mikä tahansa väri jos haluaa vaihtelua ja pelkistetyssä sisustuksessa on ihanan rauhallinen väri. Käyttämällä eri harmaan sävyjä saa myös kivasti vaihtelua.

  • Niinpä, olen ihan samaa mieltä ja harmaa on minunkin yksi lempiväreistäni. Musta, valkoinen ja harmaa ovat sisustukseni ja vaatetukseni perusvärit. Välillä vain maustan niitä jollain muulla sävyllä.

 5. Meilläkin on kotona paljon harmaata, ja se väri kyllä miellyttää silmää. Lisäksi olen tykästynyt sellaiseen hienostuneeseen beigen, puuterin, kermanvaalean värimaailmaan. Etenkin olohuonetta tekisi mieli päivittää poispäin nykyisestä ja hankkiutua eroon punaisesta tehostevärinä.

  • Juu, minuakin viehättää entistä enemmän myös beige. Silloin 2000-luvun alussa oli se vahva maitokahvibuumi ja silloin meilläkin oli maitokahvin sävyinen tehosteseinä. Nyt viehättää enemmänkin hiekan sävy… 🙂 Hiekka ja harmaa sopivat kauniisti yhteen.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.