Rakennusprojekti on täynnä valintoja; aina pintamateriaaleista kaikenlaisiin pieniin yksityiskohtiin asti. Tärkeimpien valintojen joukossa ovat keittiön ja kylpyhuoneiden hanat, sillä ne ovat päivittäisessä käytössä. Käytännöllisyys ja hanan toimivuus ovat hyvin tärkeitä seikkoja.

Laadukas hana kuluttaa myös vähemmän vettä, joten se on sekä ekologinen että taloudellinen valinta. Entistä tärkeämmäksi kriteereiksi on noussut myös hanojen muotoilu. Halutaan omaan tyyliin sopivia hanoja perushanojen sijaan. Onneksi hanavalikoima on nykyään laaja ja laatu sekä upea muotoilu kulkevat käsikädessä. Hanoja löytyy jokaiseen tyyliin, toimivuudesta tinkimättä. Minulle hanojen valinta on aina ollut yksi tärkeimmistä sisustuksellisista valinnoista. Toimivuuden lisäksi on tärkeää, että hana näyttää hyvältä.

mora_0186_003758_000207

Meidän tyyliin sopivat suoralinjaiset ja yksinkertaiset hanat. Mora Cera-sarjasta löysin monta suosikkia, joita voisi harkita sitten seuraavaan taloon. 😉

DSC_2031_003770_000203

Mora Cera K7 -keittöhanassa on ESS-energiasäästötoiminto ja hanan pehmeä sulkeutuminen.  ESS-energiasäästötoiminto tarkoittaa sitä, että kun vipu on käännetty suoraan eteenpäin, hanasta tulee aina kylmää vettä, haalean sijasta. Kun vettä lasketaan vain lyhyen aikaa kerrallaan, ei putkiin tule lämmintä vettä turhaan seisomaan ja jäähtymään. Mikä parasta, kaikki hanoissa juomaveden kanssa kosketuksiin joutuvat materiaalit ovat elintarvikehyväksyttyjä. Lisäksi K7-hana on muotoilultaan juuri sellainen, jonka itsekin valitsisin.

mora cera suihku

Mora Cera Shower System S5 termostaattihanat pitävät lämpötilan tasaisena ja vakaana myös silloin, kun järjestelmän paine ja lämpötila vaihtelee. Lisäksi tässä suihkumallissa on helposti puhdistettava ”easy-clean” suihkusiivilä.

Rentouttavat kylpyhetket ovat mitä parasta laatuaikaa, eikös vain? Nyt Mora halauaisi tarjota laatuaikaa ehkäpä juuri sinulle. Voit nimittäin voittaa laatuaikaa jopa 500 €:n arvosta osallistumalla kilpailuun Moran sivuilla (linkki).

voita_laatuaikaa

Blogiyhteistyo

mora_logo

Author

1 Comment

  1. Ihan kivan näköisiä nämä tosiaan ovat. Meillä on tällaiset Morat tai ainakin jotkut vastaavat. Tuo ”energiasäästötoiminto” on yhdeltä kannalta katsottuna tietenkin ihan hyvä, mutta sitten toisaalta, kun haluaa lämmintä vettä, sitä joutuu valuttaa aika pitkään. Että silloin vettä kuluu ehkä enemmän. Tiedä sitten, kumpi on parempi. Ehkä Moralla tietävät 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.