Viime lauantaina vietimme mukavan päivän perheen kesken: päätettiin yhtäkkiä lähteä läheiseen Pietarsaareen hampurilaisille ja jätskeille. No, minä sain tietysti tilaisuuden käydä muutamassa ihanassa sisustusliikkeessä, kuten Blossomissa ja Lena’s Shopissa. Pidän siitä, että sisustusliikkeessä on paljon tavaraa esillä, jotta katseltavaa riittää – näissä molemmissa sitä kyllä riitti, mutta muun perheen hoputtaessa tein vain pikaisesti omat ostokseni. Lena’s Shopista ostin ERNST-merkkisen alustan ja siihen erikseen myytävät kynttilänjalat (jotka kiinnittyvät magneetilla alustaan) sekä koeputkimaisen pikkumaljakon.

kynttilanjalat

olohuoneenpoydalla

ernst_alusta

ernst_kynttilanjalka

ruokailutilq

tray_poyta

oksa

sohvapoydalla

Juuri tällaiset monikäyttöiset sisustustuotteet ovat suosikkejani! Voin ottaa käyttöön vain alustan tai sitten voin kiinnittää alustaan vain koeputkimaljakon. Tai sitten voisi tehdä alustasta kynttilänjalan kiinnittämällä kaikki kynttilänpidikkeet siihen. Kynttilänpidikkeet tarttuvat tietysti kaikkiin metallipintoihin magneetin avulla, joten niitä voi kiinnittää vaikkapa Tray-pöytään, kuten jo testasinkin…

Koska minulla on ennestään valkoinen Kubus-kynttelikkö, valitsin nyt ERNST-sarjaa mustana. Sitä on saatavilla myös valkoisena. Hypistelin myös muita sarjan tuotteita, mutta hillitsin ostoaikeeni, sillä sisustustavaraa löytyy meiltä kyllä ihan tarpeeksi jo ennestäänkin.

Translation: I bought a new ERNST candle holder. The parts are sold separately, so you can use only the bottom as a small tray or the candle holder cylinders (fastened with magnets). The collection also includes a test tube -like vase for flower branches.

Author

10 Comments

    • Kyllä, alustaa voi hyvin käyttää tarjoilukippona. Nuo kynttilänpidikkeet näyttävät kivoilta myös ilman alustaa, kunhan vain pöytä on sellainen mihin magneetit tarttuvat.

  1. Nämä on näitä naapurimaan ihanuuksia 🙂 Tämä Ernst itse on aika sympaattinen persoona, Ruotsin telkusta on tullut hänen tv-ohjelma. Itse olen käyttänyt juuri tuota samaa kynttiläalustaa myös keittiössä Musta-sarjan pullojen alustana ja maustemyllyjen alustana. Eikä ole mennyt miksikään, vaikka on jo pari vuotta ollut käytössä !

    • Olet oikeassa. 🙂 Olipa hyvä vinkki myös tuohon käyttötarkoitukseen! Monista maustemyllyistä varisee ikävästi ylimääräistä maustetta pöydälle…

  2. Kiva kuulla että Pietarsaareenkin tullaan ostoksille 🙂 kyseiset kaupat ovat todella ihania ja paljon kaikkea kivaa ostettavaa löytyy. Tulevana perjantaina avataan yksi mieletön liike lisää Pietarsaareen, kannattaa ehdottomasti poiketa viimeistään seuraavalla visiitillä 😉 liikkeen nimi on Urban life & coffee. Liikkeestä löytyy tanskalaisen nordalin tuotteita sekä Pietarsaaressa itse paahdettua kahvia.

  3. Sopiiko noihin Ernst kynttilänjalkoihin ihan perus kruunukynttilät?

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.