Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Kohta alkaa kaikki meidän kolme terassia olla putsattuja ja puunattuja kesää varten. Seuraavaksi olisi vuorossa se mukavin osuus: terassien sisustaminen. Jo olemassa olevia kalusteryhmiä pitäisi täydentää ja olisi muutenkin mukava uudistaa ilmettä muutamien tekstiilien ja terassille sopivien sisustusesineiden avulla. Blogiyhteistyön merkeissä lähdin kartoittamaan jälleen Elloksen valikoimaa ja inspiroitumaan kauniisti stailatuista kuvista.

ells_0132563_15155Näistä Bargo-tuoleista olen haaveillut pitkään

10-0847D1mKaunis vahakangas olisi myös käytännöllinen valinta

ells_0141072_F

Tämä kuva on ihastuttava! Kauniit asetelmat ja rento tunnelma – sellaista haluan omallekin terassille

section1Belli-penkki houkuttelisi. Tässä kuvassa on myös tuollaine pieni puu (viikunapuu), josta haaveilen meidän terassille

Aikaisemmassa Ellos-postauksessani “Suosikit terassille ja puutarhaan” poimin jo 10 suosikkituotetta terassille ja puutarhaan, mutta Elloksen kattavasta valikoimasta löytyy niin paljon ihastuttavia tuotteita, että poimin vielä toiset 10 suosikkia. Nyt ajattelin siitä näkökulmasta, että mitkä tuotteet sopisivat erityisesti meidän omalle terassille, erityisesti takapihan pääterassille.

purjeen_allaMeidän olemassa olevat terassikalusteet ovat pääosin itse nikkaroituja.

Pöytäryhmää pitäisi täydentää parilla tuolilla ja sohvaryhmä kaipaisi piristystä tekstiilien ja pienesineiden avulla.

ellos_valinnat_meille

1. Candice-pellavatyynynpäälliset / 2. Hanallinen lasipurkki / 3. Round-kattovalaisin / 4. Flower ruukku 16 cm ja lautasellinen malli 13 cm / 5. Lilah-torkkupeitto / 6. Bloomingville Kit-aurinkotuoli / 7. Bargo-tuolit 2 kpl / 8. Ida-lampaantalja istuintyyny / 9. Glänta-lasilaatikko/ 10. Bloomingville Sjägräs-matto

 

Olen jo pitkään haaveillut Bargo-tuoleista (7) ja ne poimiutuvat usein kollaaseihini. Ehkä nyt olisi aika vihdoin tilata nuo tuolit täydentämään meidän terassin pöytäryhmää! Pehmikkeeksi sopisivat vaikkapa lampaantaljaiset istuintyynyt (8). Pöydälle voisi koota juomapisteen kuumana kesäpäivänä (toivotaan, että sellaisia tulee) ja siinä kätevänä apuna olisi hanallinen lasipurkki (2).

Sohvaryhmän täydennykseksi olen haaveillut aurinkotuoleista. Bloomingvillen klassisissa Kit-aurinkotuoleissa (6) on sitä ilmettä mitä haen. Itsetehdyn sohvan mukaavuutta lisäämään sopisivat Candice-pellavatyynynpäälliset (1) luonnollisissa sävyissä sekä Lilah-torkkupeitto (5). Betonipöydälle tekisin kauniin kesäkukka-asetelman hurmaavasti patinoituneiden ruukkujen avulla (4). Patinoituneet ruukut rikkovat kivasti modernia ilmettä ja tuovat kontrastia juuri sopivalla tavalla. Toisaalta Glänta-lasilaatikko (9) sopisi hyvin sohvaryhmän muotokieleen ja sen sisälle voisi laittaa sekä kukkia että kynttilöitä. Lasilaatikko sopisi myös sisätiloihin.

Meidän terassin toisessa päädyssä on katettu osio, jonne olisi kiva luoda pesämäinen tunnelma pellavaisten koristetyynyjen avulla (1). Sinne laittaisin myös Round-kattovalaisimen (3) tuomaan tunnelmaa. Bloomingvillen Sjägräs-maton poimin jo edelliseen kollaasiin – se olisi vaan niin täydellinen meidän terasille, että valikoin sen myös tähän.

ARVONNAN VOITTAJA

Nyt olen kuitenkin pitänyt teitä jännityksessä jo tarpeeksi kauan ja on vihdoin aika kertoa kuka voitti terassipaketin viime Ellos-postauksessa käynnistyneessä arvonnassa. Tällä kertaa arpaonni suosi nimimerkkiä SannaK kommentilla “Parveke olisi kyllä pöytää vailla. Tuo on niin ihana!”. Oikein paljon onnea sinulle! Ja suurkiitos kaikille innokkaasta osallistumisesta arvontaan! Mukavaa helatorstaita!

Kaupallisessa yhteistyössä:

logo-ellos-500x340

Author

4 Comments

 1. Täälläkin haaveillaan bargoista! ja just jossain lehdessä tuota round-kattovalasinta ihailin, oiskohan ollut avotakassa. Sopis kyllä varmastikin teille, meidän terassi liian pieni 🙂

  • suvi m Reply

   Olisi kyllä kiva laittaa valaisimia terassille! Niistä tulisi ihanaa tunnelmaa sitten loppukesästä, kun illat alkavat pimentyä…Ja onhan niistä päivälläkin silmäniloa. 🙂

 2. Pirjo Kuusisalo Reply

  Teillä näyttää olevan nuo Kartellin tuolit ulkona . Oletko ollut tyytyväinen niihin ?

  • suvi m Reply

   Juu, ne ovat palvelleet oikein hyvin jo muutaman vuoden ajan. Ei mitään moittimista. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.