Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

CLEAN

Topz-puikot ovat löytäneet tiensä uuteen kivipurkkiin ja onpa kylpyhuoneen tasolle ilmestynyt myös uusi hajuvesipullo. Clean-tuoksua olin toivonut jo pitkään ja nyt se käärityi esiin synttäripaketista. Ihanaa, kiitos! ♡ Pidän eniten puhtaan raikkaista tuoksuista, makeat tai mausteiset hajuvedet eivät ole niin kovin minun makuuni.

Synttäripäivänäni päättyi myös Nespresso-kahvikoneen arvonta ja tällä kertaa onnetar suosi nimimerkkiä “Katri”, joka jätti kommentin:

“Minulla on kaksi täydellistä kahvihetkeä. Blogeja tai sisustuslehtiä lukiessani hitaana sunnuntai aamuna, sohvan ”tyyny-vitsaukseen” uponneena, jalat rahille nostettuna, Glen Hansardin laulaessa taustalla. 🙂
Toinen voi tapahtua arjen hektisyydessä: heräät siihen että olet nukkunut pommiin ja/tai olet myöhässä töistä/tapaamisesta, huomaat että bussi on juuri pysäkilläsi. Juokset, mutta myöhästyt siitä yrityksestä huolimatta, odotat toista bussia paukku-pakkasessa. Kun näet bussin vihdoin tulevan, sen tekniikka hajoaa liikennevaloihin. Odotat edelleen. Pysäkillä odottavat muriset tuuriaan. Tuntuu, että päivä on pilalla, silloin termarimukissa oleva kahvi pelastaa päivän. Onpahan ainakin lämmintä juotavaa! :)”

Oikein paljon onnea Katrille ja kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!

Author

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.