Olen vähän järjestellyt kaappeja ja miettinyt, mitkä tavarat ovat sellaisia, joista voisimme luopua. Tavaraa kertyy ihan liian paljon nurkkiin vuosien varrella, eikä kaikkea voi säästää. Niinpä ajattelin laittaa pystyyn pienen sisustuskirppiksen.

VALKOISEN HARMAJAN BLOGIKIRPPIKSELLÄ MYYDÄÄN SEURAAVAT TUOTTEET:

hay_loopstand_naulakko

Hinta: 100 € (ovh. 160 €) (MYYTY)

Olen päättänyt luopua keltaisesta HAY:n ”Loop stand” naulakostamme, sillä haluamme hankkia sen tilalle vastaavanlaisen valkoisena. Valkoinen ”Loop stand” sopisi myös makuuhuoneeseemme, joten siksi luovumme tästä keltaisesta. En halua maalata keltaista naulakkoa uudestaan, sillä pelkään että keltainen maali tulee mahdollisten kolhujen alta esiin.

Tämä naulakko on ihan uuden veroisessa kunnossa; naulakko hankittiin tähän kotiin vuonna 2011. Naulakon tarkemmat mitat yms. tiedot voit tarkistaa HAY:n nettisivuilta (linkki).

kartell_fly

Hinta: 120 € (ovh. 205 €) (MYYTY)

Myyn Kartellin ”F/LY” valaisimen ruokailutilastamme. Syynä on se, että aiomme hankkia sen tilalle uuden valaisimen, joten tälle valaisimelle ei enää ole käyttöä. Valaisin on ollut meillä n. 5 vuotta ja toimii moitteettomasti. Mitat ja tekniset tiedot voi katsoa Kartellin nettisivuilta (linkki).

kartell_bourgie

Hinta: 130 € (ovh. 258 €) (MYYTY)

Myyn Kartellin ”Bourgie” -valaisimen, sillä haluan hankkia sen tilalle modernimman tyylisen valaisimen. Valaisin on hankittu n. 5 vuotta sitten Vaasan taloomme. Se toimii, mutta valonkatkaisija/himmennin on rikki. Eli valo menee päälle, kun johdon laittaa pistorasiaan. Mankku on luvannut vaihtaa kytkimen toimivaan. Mitat ja tekniset tiedot voi katsoa Kartellin nettisivuilta (linkki).

pellavaverhot

Kaksi kokoa (koot: leveys x korkeus):
– isompi laskosverho 216 x 173 cm, hinta 80 € (MYYTY)
– kaksi pienempää laskosverhoa 152 x 173 cm, hinta 50 € / kpl, (MOLEMMAT MYYTY)

Myyn kolme kappaletta valkoisia pellavalaskosverhoja. Verhoissa on toimiva laskosverhomekanismi. Kankaan sävy on lämmin valkoinen. Ompelija on ommellut verhot Vaasan kerrostalokotiimme n. 10 vuotta sitten, mutta verhot ovat vielä erittäin hyvässä kunnossa. Yhdessä pienemmän koon verhossa on rusetteja kiinni hellästi, mutta ne saa irti ilman että kankaaseen jää jälkiä.

rusetit

Lisäksi myyn Vaasan taloomme hankittuja verhoja, jotka eivät koonsa puolesta enää käy nykyiseen kotiimme:

malabar

Kaksi kokoa (koot: leveys x korkeus):
– isompi verho 155 x 101 cm, hinta 60 € (MYYTY)
– kolme pienempää verhoa 96,5 x 101 cm, hinta 30 € / kpl (MYYTY)

Myyn kolme kappaletta Vaasan taloomme hankittua Cole & Sonin ”Malabar” kankaasta valmistettua valelaskosverhoa.  Verhoissa ei ole oikeaa laskosverhomekanismia, vaan sellaiset nipsut, joilla alaosan voi rypyttää haluamallaan tavalla. Kangas on puuvillaa. Verhot hankittiin Vaasan taloomme vuonna 2007. Tätä kangasta valmistettiin vain rajoitetun ajan ja nyt kankaan valmistus on lopetettu. Tämä kangas on minusta edelleenkin aivan ihana ja jos nämä verhot eivät mene kaupaksi, aion tehdä kankaasta koristetyynyyjä.

linum05

Kolme kappaletta 62 x 100 cm valelaskosverhoa, hinta 30 € / kpl

Myyn kolme kappaletta Linumin raitakankaasta valmistettua valelaskosverhoa. Verhoissa ei ole oikeaa laskosverhomekanismia, vaan sellaiset nipsut, joilla alaosan voi rypyttää haluamallaan tavalla. Kangas on puuvillaa. Verhot hankittiin Vaasan talomme kodinhoitohuoneeseen vuonna 2007.

linum_raita

Valelaskosverho 120 x 101,5 cm, hinta 40 €

Myyn Linumin raitakankaasta valmistetun valelaskosverhon. Verhossa ei ole oikeaa laskosverhomekanismia, vaan sellaiset nipsut, joilla alaosan voi rypyttää haluamallaan tavalla. Kangas on puuvillaa. Verho hankittiin pojan huoneeseen Vaasan taloomme vuonna 2007.

Kaikki verhokankaat voi vesipestä, mutta kangas voi kutistua pikkuisen. Verhoissa ei ole tahroja, joten tuuletuskin riittää puhdistukseksi.

Blogikirppiksen säännöt:

Myyn yllä mainitut tuotteet sähköpostiin tulleiden yhteydenottojen perusteella;
ensimmäinen, joka tarjoaa pyydetyn hinnan, saa mahdollisuuden ostaa tuotteen.

Ostaja maksaa postikulut, mutta Kokkolan seudulla voimme sopia noudostakin.
Valaisimet ja Loop stand myydään ensisijaisesti Kokkolan alueelta noutaville.

Mikäli kiinnostuit jostain myytävästä tuotteesta,
ota minuun yhteyttä sähköpostitse: suvimarianne(at)yahoo.com

Author

9 Comments

  1. Mulla ei nyt kodin neliöt tai lompakkokaan kestä ostelua (ruokaryhmän valaisin ois tosin ollut ihana), mutta haluan vaan sanoa, että kiva kun oot laittanut noin maltilliset hinnat. Käytetystä näkee joskus pyydettävän niin pöhköjä summia, että tulin oikein hyvälle päälle, kun näin sun hintapyyntösi – näin kierrätyksen pitääkin toimia, tavara kiertää ja hinnat on reiluja. 🙂

    Aurinkoista viikkoa sinne teille! 🙂

    • Onpa kiva kuulla, että olet tuota mieltä. 🙂 Hintoja oli tosi hankala päättää. Aika nopsaan tavara meni. Bourgie ja pari verhoa on enää, eikä ole maailmanloppu vaikka ne eivät kävisikään kaupaksi.

      Aurinkoa sinnekin!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.