Moikka taas! Ilmeisesti nyt on niin, että Google Reader lopettaa toimintansa huomenna 1.7., joten blogien seuraaminen sitä kautta ei enää onnistu. Niinpä kannattaakin siirtyä seuraamaan lemppariblogeja esim. Bloglovinin kautta. Minun blogini löytyy sieltä myös (linkki tässä).

bloglovin

Ja toki blogiani voi seurata myös suomalaisen Blogilistan kautta.

Facebookin kauttakin blogikirjoitusten seuraaminen onnistuu jotenkuten, mutta Facebook suodattaa jonkin verran sivustosyötettä, eli ei ole 100 % varmaa, että kaikki päivitykset näkyvät sinulle vaikka olisitkin jonkin sivuston tykkääjä.

Tekniikka on tämmöistä joskus…

 

Translation: Google Reader is shutting down tomorrow, 1st of July. So it’s best that you’ll find some other way of following your favourite blogs. One of the services is called Bloglovin’ and you can find my blog there also (link). Or you can follow my blog on Facebook (although it is not certain that all the Facebook updates are displayed to all the fans of the page).

Author

6 Comments

  1. Minä vain mietin, että pitääkö blogit olla jotenkin sinne lisättynä jotta ne sieltä löytyy? Vai löytyykö kaikki automaattisesti? Huomasin nimittäin kun siirsin blogit automaattisesti sinne ettei kaikki siirtyneet. Voihan google! Eivät sitten aikaisemmin ilmoittaneet suuremmin.

    • Kyllä blogit pitää itse ”siirtää sinne”, siis luoda tili ja linkittää. Joku on saattanut lisätä jonkun toisen blogin sinne jo ennestään, tällöin kannattaa merkitä blogi itselleen (sivustolla on englannin kieliset ohjeet).

    • Pitäisi minunkin varmaan siirtyä siihen… Luen nimittäin vieläkin Bloggerin tilin kautta.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.