Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Sain Marielta Unelmia ja onnenaskelia -blogista haasteen tärkeän asian puolesta: osallistua Nälkäpäiväkeräykseen nettiin perustetun virtuaalisen “Blogiäidit ruokkii” keräyslippaan kautta. Tavoitteena on kerätä 500 euroa kasaan blogiäitien avustuksella ja tämähän onnistuu, eikös vain?

Haasteessa pyydetään haastamaan 3-5 bloggaaja mukaan ja haluan jakaa haasteen eteenpäin seuraaville bloggaaville äideille: Coco, Lilou ja Karla. Toki kaikki halukkaat saavat osallistua! 🙂

Haasteteksti:

Punaisen ristin perinteinen Operaatio Nälkäpäivä järjestetään jälleen 13.-15.9.2012. Nälkäpäivä on SPR:n suurin vuosittainen keräys, jonka avulla kerätään varoja Punaisen ristin katastrofirahastoon. Varoilla autetaan sekä Suomessa että ulkomailla niitä, joilla on suurin hätä. Varoista vähintään 85 % käytetään suoraan avustuskohteen hyväksi. Lisää voit lukea Nälkäpäivän verkkosivuilta.


Sinut on haastettu mukaan kantamaan kortesi kekoon! Auttaminen on mahdollista ilman, että sinun tarvitsee edes nostaa takapuoltasi tietokonetuolilta.

Voit osallistua Blogiäidit ruokkii -haasteeseen sinulle sopivalla tavalla. Osallistuminen on luonnollisesti vapaaehtoista.

1. Lahjoita

Tee omavalintainen lahjoituksesi Blogiäidit ruokkii -keräyslippaaseen tästä linkistä:

http://www.lahjoituslipas.fi/nalkapaiva/blogiaiditruokkii/lahjoita/

Virtuaalinen keräyslipas on SPR:n palvelu, jonka kautta lahjoitukset menevät turvallisesti suoraan SPR:n tilille. Tavoitteenamme on kerätä yhteensä 500 € lahjoitus Nälkäpäiväkeräykseen.

2. Haasta

Kerro Blogiäidit ruokkii -haasteesta blogissasi ja haasta mukaan 3-5 äitibloggaajaa. Linkitä haasteeseen nämä ohjeet ja www-osoite virtuaalisen keräyslippaan sivuille. Jos blogillasi on Facebook-sivut, voit kertoa haasteesta myös siellä.

Blogiäidit ruokkii -keräyksen takaa löytyy kaksi äitibloggaria, Kepulaisen äiti Äidinmaitoa-blogista ja Suski Piiri pieni pyörii -blogista. Heiltä saat tarvittaessa lisätietoa keräyksestä. Blogeissa raportoidaan myös keräyksen etenemisestä.

Author

6 Comments

  1. Saijan kanssa samaa mieltä. Iso raskas organisaatio, johtajilla isot palkat, 150 miljoonan omaisuus jota sijoitetaan pörssiin ja jo googlella löytyy suuri määrä eri kavalluksia. Vaatikaa avoin kirjanpito nähtäväksi ennen kuin lahjoitatte senttiäkään mihinkään keräykseen.

    Mikäli haluatte oikeasti auttaa, lainatkaa vaikka rahaa paikalliselle mahdollisimman suoraan pienellä korolla. Vastikkeeton raha ei ole mikään ratkaisu.

  2. Pingback: Operaatio Nälkäpäivä: Blogiäidit ruokkii | ALL I EVER WANTED IS HERE

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.