Talvella sain blogiurani yhden mielenkiintoisimman ehdotuksen: lähteä mukaan suunnittelemaan K-Raudan uutta kampanjaa yhdessä kahdeksan muun sisustus- ja lifestylebloggarin kanssa. Ehdotus tuntui heti mielenkiitoiselta ja innostavalta. Ja omalta – onhan tässä parin raksaprojektin aikana tullut asioitua rautakaupoissa aika lailla. 😉 Tarkoituksena oli, että antaisimme rehellistä palautetta K-Raudan valikoimasta, palvelusta sekä esineiden esillepanosta ja lisäksi pääsimme ideoimaan sitä, miten itse kehittäisimme edellämainittuja asioita. Projektia oli vetämässä asiakasymmärrystoimisto Kopla.

Projektiin kuului mm. etätehtäviä sekä pidempi live-ideointisessio, jossa pääsin tapaamaan ”kollegoitani”. Oli todella mukava nähdä blogituttuja, joiden blogeja oli seuraillut jo pitkän tovin. Ja päästä jutskailemaan niin luovien ja inspiroivien naisten kanssa. Ideoita olisi riittänyt vaikka millä mitalla!

Nyt on tullut se aika, että Sisustusbloggarit suosittelevat -kampanja on starttaamassa K-Raudoissa ympäri maan. Markkinointikampanjaa varten valitsimme 10 suosikkituotettamme K-Raudan valikoimasta. Tuotevalintojen perusteena oli ajattomuus, laadukkuus ja monikäyttöisyys. Kampanjassa on vahva rooli on myös ”tuunaamisella” ja itse tekemisellä. Olisin voinut valita mukaan vielä jotain muitakin tuotteita, mutta meidän täytyi pidättäytyä niissä, jotka ovat varmasti saatavilla kaikista maan K-Raudoista (valikoima saattaa vaihdella pikkuisen myymälöittäin).

Mainoskampanjamateriaalia suunnittelemassa oli koko suunnitteluryhmästä kolme taitavaa bloggaajaa: ”Kahden suoran” Laura, ”Musta tuntuu”-blogin Jonna sekä divaaniblogikollegani Maire ”Kettukarkki” -blogista. Koko projektissa mukana oli seuraavat blogit:

Bambula
Kotipalapeli
Kahden suora
Musta tuntuu
Time of the Aquarius
Kettukarkki
Vihreä talo
2h+k
Valkoinen Harmaja

Innolla odotan jo ensi viikkoa, kun kampanja lähtee käyntiin K-Raudoissa! Käykäähän tutustumassa mitä sieltä löytyykään… 🙂

Kuva: Jonna Hietala

Author

4 Comments

  1. Voi kuulinkin jo ystävältäni Bambulalta tästä projektista ja odotan innolla! Tootta niin lahjakkaita ja kekseliäitä naisia! <3 Terkkuja!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.