Joskus postaukset syntyvät ihan sattumalta. Kuten tämä. Mankku teki meille iltapalaksi blinejä ja räpsästiin siitä sitten muutama kuva. Mankku on meillä se, joka taitaa nuo keittiöhommat paremmin, joten siksi minun ruokajuttujani ei tässä blogissa ole pahemmin julkaistu. ;-D Blinien ohjeen löydät mm. täältä.

Tämä on yksi esimerkki niistä pienistä hetkistä, joihin edellisessä postauksessa viittasin…

Author

13 Comments

  1. >Hei, hyvältä näyttää! Yritin tiirailla kenen liesitaso teillä on ja milliset/kuinka monta keittoaluetta löytyy. Oletteko olleet lieteenne tyytyväisiä? Entä muihin kodinkoneisiinne keittiössä?

  2. >Heip ja hyvää uutta vuotta!Pitää kysyä siitä teidän Tolomeo-valaisimesta että onko teillä paperivarjostin vai silkkisatiini? Netistä näitä surffaan ja sen perusteella vähän vaikea tehdä eroa varjostimen suhteen.

  3. >Anonyymi: Olen aikeissa tehdä postauksen meidän keittiön kodinkoneista, mutta toki voin jo vastata kysymyksiisi. Meillä on Mielen liesitaso (induktio), jossa on 4 keittoaluetta. Täytyy myöntää, että olen aika pettynyt tuon lieden nappuloihin: ne toimivat todella hitaasti. En tiedä onko meidän liedessä jokin vika vai miksi niin. Edellisessä talossammekin oli keraaminen liesi (muttei induktio), eikä siinä ollut vastaavaa ongelmaa.Anonyymi: 😀 Minäkin olen Mankku-fani. ;)Kaisa: Voi niinkö, pitääpäs käydä kurkkaamassa blogissasi! :)Inanaa: Kyllä blineille voi keksiä muitakin lisukkeita, mutta tämä mäti-smetana-sipuli yhdistelmä taitaa olla se perinteisin. Minusta mäti on tosi hyvää! :)Hanna: Meillä on se paperivarjostin olohuoneen Tolomeo Megassa. Ollaan kyllä tykätty siitä tosi paljon! 🙂 Hyvää uutta vuotta sinnekin!

  4. >Täällä vietettiin kanssa blinihetkiä viikonloppuna kera mädin, kylmäsavulohen ja jättirapujen. Sienisalaattikin menee hyvin blinien kanssa, vinks ;)Ja todellakin, niitä elämän pieniä hetkiä!

  5. >En oo ihan varma onko blogissasi näkynyt kuvia olohuoneen katosta sisältä päin. Olisi kiva nähdä kuinka avara tila se on :)-kaisa

  6. >hei!hyvä juttu oli teistä paikallislehdes, satuin lukemaan käydessäni lapsuudenkodissani pohjanmaal.

  7. >It would be so nice if you had English translation, like your sister's blog. I would love to read a little of what you have to say about your wonderful pictures. Thank you!

  8. >Meillä kans tuo miespuolinen taitaa keittiöhommat paremmin…tai siis no ruuanlaiton, ja mie sitte korjaan jälet 😀 Meillä semmonen keittiöjako, mies (ylleensä) kokkaa ja mie järjestän sotkut, ja kuulema mukava tehä ruokaa ko ei tarvi itte siivota omia sotkuja 😀 Toki mie kokkaan jos mies ei jaksakkaan 🙂

  9. >Hanna: Eipä kestä. :)karkki: Oi, kiitos herkullisista vinkeistä! Pitääpäs testata noita joskus! :)kaisa: Hmmm…tarkoitatko kuvia sisäkatosta? On se varmaan joskus vilahtanut kuvissa. Olen tehnyt myös videon olohuoneesta, siitä näkee ehkä jonkin verran mittasuhteita:http://valkoinenharmaja.blogspot.com/2011/08/videopostaus-olohuone-arvonta.htmlAnonyymi: Juu, se juttu oli kivasti kirjoitettu. :)Anonyymi: I can add a few lines in English at the end of each post, if I have foreign readers. 🙂 I did that a while back, but I can start again. :)Meän Satu: Meillä on semmoinen työnjako, että minä pyrin tekemään ruuan arkipäivisin, koska olen aiemmin kotona. Mies kokkailee viikonloppuisin. Minun on vaikea keksiä uusia ruokia – ärsyttää aina kokata samoja pöperöitä.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.