Juuri tuollaisia Therese Sennerholtin kiteyttämiä pieniä hetkiä olemme viettäneet viime päivinä. Blogi on jäänyt vähemmälle huomiolle, mutta minulla on mielessä monenlaisia postausideoita. Toteutellaan niitä sitten taas, kun normaali arki palaa. Nyt nautiskellaan Turun vieraiden seurasta.
Olisi muuten kiva kuulla, millaisia postauksia te haluaisitte lukea täällä?

Author

7 Comments

  1. >mukavaa viikonlopun jatkoa teille sinne! mä tykkään ihan kaikista sun postauksista, pääasia että kirjoittelet :Darkipäivän juttuja, sisustusjuttuja, shoppailuja, kosmetiikkaa, vaatejuttuja…

  2. >Yksi mun suosikki-Therese, tykkään viestin sisällöstä, sekä viinistä ja juustonaksuista (tosin harvemmin tulee cheese doodleseja syötyä…). Mukavaa viikonloppua!

  3. >Kaikkein eniten tykkään sisustus- ja arkipäiväpostauksista, mutta kaikki aiheet käy. Sulla on aina niin kauniita kuvia postauksissa, että ihan niidenkin takia jo tykkään täällä säännöllisesti käydä. Ja selväähän se on, ettei kellään millään riitä joka päivälle aihetta sisustuspostauksiin. Monesti esim. Kahden suora-blogissa on tosi kivoja kuvia, mutta aihe ei liity niihin mitenkään, eikä mielestäni tarvitsekaan. Jos ei aina löydy sanottavaa tai kerrottavaa, voi ihan hyvin julkaista vaikka pelkkiä kuviakin vain -itse ainakin tykkään blogeissa katsella kauniita kuvia. Kuvattomat postaukset taas eivät ole yhtä mielenkiintoisia.Oikein mukavaa viikonloppua teille sinne myös!-I-

  4. >Henkilökohtaisesti kokisin blogisi vielä mielenkiintoisempana, jos postausten aiheet liikkuisivat laajemmissa raameissa: tänään tein tämän näköisen herkullisen ruoan, nämä uudet minun / Manskun kengät osoittautuivat loistaviksi, katsokaa miten hienon näyteikkunan tänään bongasin, Kokkolan Citymarketin arvonnassa voitimme kinkun jne :DJoo tiedän että tämä on taloonne liittyvä blogi… :´(Olen 33-vuotias ja aikojen saatossa on blogien suosikkilistani heilahdellut – joihinkin on vain kyllästynyt ja jotkut ovat muuttuneet laimeiksi. Yksi ei ole kärkisijoilta koskaan häipynyt, Nelliinan vaatehuone nääs, ja syyksi olen päätellyt Niinan miellyttävältä vaikuttavan persoonan lisäksi sen, että kyseisen blogin kirjoitukset koskee elämän osa-alueita melko laidasta laitaan, eivätkä kaikki postaukset ole pikkuhuomioita kummempia.

  5. >S: Kiva kuulla. 🙂 Minäkin luen aina mielelläni sinun juttusi. Mukavaa sunnuntai-iltaa sinne!Gloria: Tämä Theresen työ kolahti minuunkin – oli sitten pakko postata tänne, kun niin hyvin sopi tähän viikonloppuun. :)I: Kahden suora on ihan loistava blogi! Yksi suosikeistani, ei pelkästään siksi että meidän poika on suunnilleen saman ikäinen kuin Lauralla, mutta pääasiassa siksi että Laura kirjoittaa niin taidokkasti. Tykkään tosi paljon!Itse en hirveästi omia tekstejä mieti, vaan kirjoitan tajunnanvirtaa aika pikaisesti. Enemmän mietin aiheita ja kuvakulmia ja sitten heti pitää päästä toteuttamaan postaus. :)Arkipäiväpostaus minun on pitänyt tehdä jo kauan! Aina ajattelen, että teen sen huomenna, mutta sitten aamulla tuleekin niin kiire, että en ehdikään. 😀 Mutta se on kyllä tulossa ihan lähiaikoina, lupaan. :)Anonyymi: Kiitos mielipiteestäsi! Sain ajattelemisenaihetta. 🙂 Olen tietoisesti pyrkinyt tekemään tätä blogia vähän varautuneemmin kuin ensimmäistä blogiani. Meidän arkielämä tuskin ketään kiinnostaisi hirveästi, mutta toki postailen kivoista jutuista, mitä teemme silloin tällöin. Minulle jää aikaa bloggamiseen viikolla lähinnä silloin, kun lapset ovat menneet nukkumaan, joten sekin vähän rajoittaa. Ja muutenkin uskon, että blogipostaukset täytyy tehdä oman fiiliksen mukaan, postailla niistä asioista, joita mieleen tulee. Jos lähtee tarkoituksella tekemään jotain tiettyä juttua tai matkimaan muita, ei se onnistu. Ei tämä aina ole niin helppoa…mutta on tämä niin mukava harrastus! 🙂

  6. >Ajauduin ihan sattumalta sivuillesi joulun hiljaisina tunteina ja jäin kerrasta koukkuun erityisesti kivojen kuviesi ansiosta. Kotisi on todella kaunis. Minua ei jaksa kiinnostaa ihmisten arkipäiväiset jutut (!), vaan kivat oivallukset. Älä siis turhaa mieti, anna tulla fiilisellä vaan.

  7. >Anonyymi: Kiitos mukavasta kommentista! 🙂 Juu, fiiliksellä mennään. On kuitenkin kiva tietää millaisia ideoita teillä lukijoilla olisi.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.