artek60

artekjakkara_lyhty

artek_60

En olekaan vielä täällä blogin puolella kertonut mitä ostin tämä vuotisilta Habitare-messuilta. Artekin osastolla oli hyvä tarjous 60-jakkarasta (99 €, ovh 185 €) ja koska olin jo pidemmän aikaa haaveillut yhdestä lisäjakkarasta, päätin nyt hyödyntää tuon tarjouksen. Valitsin tämän Mike Meirén suunnitteleman mallin, jossa on kaksi mustaa jalkaa ja yksi valkoinen. Istuinosa on koivua.

Jakkaran lisäksi ostin pari Artekin julistetta, mutta niitä en ole vielä saanut kehyksiin. Jep, minulla on nyt jokin vahva Artek-innostus päällä. 😉

Kiitos muuten jo tässä vaiheessa innostuksestanne Iittala-arvontaani! Teitä arvontaan osallistujia on aivan huikea määrä! Tuhat meni rikki niin että paukkui! Vielä on aikaa osallistua 13.10.2013 saakka.

 

Translation: I bought a new Artek 60 stool. This colour model designed by Mike Meiré.

Author

25 Comments

 1. Aika hauskan näköinen tämä uusi jakkara! Käy täydellisesti lattian väriin ja tuon lyhdyn kaveriksi. 🙂

  • Juu, piti sommitella tuommoinen kiva asetelma kuvaa varten. 🙂 Oikeasti lyhty on meillä kaapin päällä.

  • Minäkin tykkään. Aika huima ero on kyllä tuossa koivuisessa osassa verrattuna vanhaan Artekin koivujakkaraamme. Tosi paljon kellastuu ajan myötä.

  • Niinpä, olen samaa mieltä. Vanhoissa Artekin huonekaluissa on oma, erilainen charminsa.

 2. Ihastuttava jakkara! Värit on niin sopivat. Tämän kyllä ottaisin omaan kotiinkin, Rings-jakkaran kaveriksi! 🙂

  • Värit ovat ajattoman hillityt. Ihailin niitä värikkäämpiä jakkaroitakin, mutta nyt päädyin järkivalintaan. 🙂

 3. Kivan näköinen! Itsekin noita katselin, mutta eivät ihan ole meidän kotiin just tällä hetkellä. Meillä olisi muuten Artekin A810 valaisin myynnissä jos kiinnostaa. 😉 Se on ihana, valo on niiiiin kaunis, mutta ei meidän kotiin yksinkertaisesti vain mahdu ja sovi.

  Maiju

  • Oih, A810-valaisimelle löytyy varmasti uusi koti. Se on niin upea ja ajaton. Meillä ei ole oikein paikkaa jalkavalaisimelle.

  • Moi
   Tyttärelleni olisin joululahjaa hankkimassa. Onko lamppu vielä myynnissä ja mikä olisi hinta.

   yt kai

 4. Ai hitsit nyt en kyllä kestä! Pohdin itsekin tuon kanssa Habitaressa mutten kyllä huomannut tätä sävyä siellä myynnissä!!! Tämähän olisi ollut juurikin täydellinen!

  • Tämän sävyisiä jakkaroita ei varmaan ollut montaa myynnissä, sillä itse nappasin toiseksi viimeisen. Ellei niitä sitten ollut jossain varastossa… Höh.

 5. Täydellinen väriyhdistelmä! Sopisi meillekin, täytyypä pyytää, jos joulupukki toisi meillekin tämän ihanuuden! 😉

 6. Ihastelin myös jakkaroita messuilla ja kun vielä niin hyvään hintaan olivat. Olisin kuitenkin itse mieluiten kotiuttanut juhlavuoden keltakantisen 60-tuolin, mutta tarjous koski harmi kyllä ainoastaan näitä monivärimalleja. Tämä väri sopii kyllä hyvin teidän kotiin.

 7. Voi mikä messu-tarjous! Itsellänikin on samanlaista Artek- kuumetta havaittavissa 😀 Pikku hiljaa siis keräillään lisää 😉 Baby rocket ja rings löytyvät jo lastenhuoneista ja tämä jakkara on kyllä ehdottomasti seuraava jakkara, joka tulee vielä lastenhuoneeseen 🙂 ihana! Ennen sitä tulee kyllä vielä kanto 😀 Eli vielä täytyy hieman malttaa! 😀 Kiitos tästä postauksesta, valinta on selvä 😉 Teillä on erittäin kaunis koti, saan inspiraatioita näistä kuvista!

  • Kiitos mukavasta kommentista sinulle! 🙂
   Luulenpa, että meillekin kotiutuu vielä vuosien varrella muutama jakkara lisää.

 8. Artekin tuotteet ovat kauniita ja niin käytännöllisiä, tykkään.
  Mistä tuollaisen mustan lyhdyn voi hankkia?

  • Oli kyllä niin hyvä tarjous, ettei sitä tarvinut kauaa miettiä. Isäntä sitten kanniskeli jakkarapakettia mukana messuilla loppuajan. 😉

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.