Mainitsinkin jo ohimennen, että vierailin taannoisella Helsingin reissullani myös kaikkien tunteman suomalaisen designyrityksen, Aarikan, showroomissa ja tehtaanmyymälässä. Kävin siellä tutustumassa Aarikan historiaan sekä tämän kevään uutuustuotteisiin, ja sain kuvauslainaan Aarikan sisustustuotteita blogiyhteistyön merkeissä.

Aarikka juhlistaa tänä vuonna 60 vuotista taivaltaan! Aarikan tarina alkoi yhdestä kauniista napista, jonka Kaija Aarikka ompeli itsesuunnittelemaansa pukuun opiskellessaan taideteollisessa oppilaitoksessa. Napin kaunis muoto ihastutti monia ja Kaija Aarikka alkoi suunnitella myös puukoruja ja lopulta mallisto laajeni kodin sisustustavaroihin.

Vaikka Aarikka täyttää jo 60 vuotta, haluaa yritys seurata myös aikaa ja uudistuakin. Juhlavuoden kunniaksi Aarikka on lanseerannut Aarrekaappi-sarjan, johon kuuluu mm. keittiöpyyhkeitä, tarjotin ja tiskirättejä. Kevään uutuus on myös Lintu-sarja, joka sisältää kukkatelineitä, patsaita sekä kynttilänjalkoja. Sain pukea kotimme näillä Aarikan upeilla tuotteilla ja innostuin ripottelemaan sekaan myös Aarikan klassikkoa: Keisarinna-sarjaa, joka on lähtöisin 1960-luvun lopulta.

aarikka_keittio

aarikka_keittio_tee

aarikka_pyyhe

aarikka_keittiopyyhkeet_dots

aarikka_keittiopyyhkeet

aarikka_keittioratit

aarikka_keittio_2

Aarrekaappi-tuotesarjan tarina on kiehtova: ”Juhlavuoden valmisteluissa arkiston kätköistä paljastui inspiroiva Aarrekaappi-kuvitus, joka kertoo tarinaamme vuosien varrelta. Aarrekaapin hyllyiltä löytyy iloisia koruja, tunnelmallisia kynttilänjalkoja ja valloittavia eläinveistoksia. Nyt nämä rakastetuimmat klassikot ilahduttavat uudessa kuosissamme.” kerrotaan Aarikan verkkosivuilla.

Ihastuin heti ensinäkemältä Aarrekaapin kuvitukseen, sillä pidän paljon piirroksista, joissa on vahva viiva ja tykkään itsekin sellaisia piirrellä. Aarrekaappi-piirrosta voi ihastella niin graafisen mustavalkoisena kuin harmaana Aarikan juhlavuoden tuotteissa.

Aarrekaappi-sarjan tuotteiden lisäksi toin keittiöömme uutta Lintu-sarjaa sekä myös klassista Keisarinna-sarjaa. Keittiönkin voi somistaa kauniiksi erilaisin asetelmin.

aarikka_keittiossa

aarikka_keisarinna_tarjotin

aarikka_keisarinnat_keittio

Pirteän vihreät Keisarinna-tuikkukupit tuovat raikasta, keväistä ilmettä keittiöön. Myös Lintu-sarjan tuotteita saa tuossa samassa pirteän vihreässä sävyssä. Vihreä sävy toistuu sattumalta myös Keisarinna-tarjottimelle asettelimissani viinirypäleissä. Keisarinna-tarjoiluvadilla tulevat herkut näyttävästi esille ja mikä parasta, tarjoiluvati soveltuu niin arkeen kuin juhlaakin: yhtä hyvin kakkujen ja pikkuleipien esillepanoon kuin myös arkisemmin vaikkapa hedelmien säilytykseen. Kauniita astioita ei kannata säilöä kaapissa!

aarikka_ruokap_asetelma

aarikka_ruokapoydalla

Uuden Lintu-sarjan hauskoja patsaita ja kynttilänjalkoja voi hyvin yhdistää Keisarinna-sarjaan ja luoda näyttäviä asetelmia. Asettelin Keisarinna-kynttiläjalkoihin harmaita, betonilta näyttäviä kynttilöitä. Pelkkiä kynttilöitä vaihtamalla saa helposti muutettua asetelman ilmettä. Joulun aikaan punaiset kynttilät näyttäisivät upeilta näissä kynttilänjaloissa!

aarikka_yopoydalla

aarikka_yopoydalla2

Keisarinna-sarjan näyttävät kynttilänjalat sopivat myös makuuhuoneen tunnelmanluojiksi. Kynttilänjalkoja on saatavilla monessa herkullisessa värissä. Lintu-sarjan Kukkuu-veistos (yllä olevasa kuvassa oikealla) sopii piristämään monenlaiseen tilaan ja asetelmaan.

aarikka_linnut_hylly

Aarikan leikkisä olemus tulee selvästi esiin uudessa Lintu-sarjassa, joka sisältää patsaiden ja kynttilänjalkojen lisäksi kasveille tarkoitettuja alustoja. Viherkasvit ovat palanneet jälleen sisustrendien aallonharjalle ja näiden jalustojen avulla kasvit tulevat näyttävästi esille.

Lintu-sarjan on suunnitellut Marianne Siponmaa ja jokainen lintu on nimetty erikseen: sieltä löytyy Tviit, Kvaak ja Kukkuu. Ja onpa linnuille mietitty myös omat luonteensa. Kuka sanoo, ettei muotoilu voisi olla leikkisää.

aarikka_sohvapoydalla

aarikka_olohuone

aarikka_sivupoydalla

aarikka_linnut2

aarikka_linnut_oh

aarikka_kirjahyllyssa

Keisarinna-kynttilänjalat ovat näyttäviä jo sellaisenaan, joten niitä säilyttää mielellään näkyvillä myös silloin kun kynttilöitä ei polteta. Minä asettelin Keisarinnat olohuoneemme kirjahyllyyn Lintu-sarjan seuraksi.

aarikka_kirjahyllyssa2

aarikka_kirjahyllyssa4

Kevät on tunnetusti erilaisten valmistujaisjuhlien aikaa ja Aarikan ajattomat tuotteet ovatkin oivallinen valmistujaislahja! Kauniit tuotteet kestävät aikaa ja sopivat monenlaiseen kotiin. Tuotteita on saatavilla monessa värissä, mutta meidän kotiimme valitsin pääasiassa valkoisia ja puunvärisiä tuotteita muutaman pirteän vihreän kynttilänjalan lisäksi.

ARVONTA

Aarikan juhlavuoden kunniaksi haluamme ilahduttaa lukijoita arvonnalla. Palkinnoksi arvotaan Aarikan uutuustuotteita: voittaja saa valita joko Tviit-jalustan (valkoisena tai vihreänä) tai vaihtoehtoisesti Aarrekaappi-setin (sis. mustavalkoinen keittiöpyyhe, tarjotin sekä tiskirätti).

aarikka_palkinto

NÄIN OSALLISTUT AARIKKA-ARVONTAAN
Vastaa kommenttiboxissa johonkin seuraavista kysymyksistä:

Mikä on sinun suosikkisi Aarikan tuotteista?
Tai onko mielessäsi jokin Aarikan tuote, jonka toivoisit palaavan valikoimaan?

Millaisia Aarikan sisustustuotteita toivoisit kauppoihin?
(Pakko vastata tähän, että itse toivoisin esim. Aarikalle tyypillisiä pyöreitä ripustuskoukkuja naulakoksi.)
Lisää tuotteita löydät Aarikan verkkokaupasta.

Arvontaan on mahdollista osallistua sunnuntaihin 23.3.21014 klo 23.59 saakka.

EDIT: ARVONTA-AIKA ON UMPEUTUNUT. VOITTAJA JULKISTETAAN PIAN.

ARPAONNEA!

Aarikka Oy on suomalainen perheyritys, joka suunnittelee ja valmistaa design-tuotteita arkeen ja juhlaan. Aarikan tuotteiden pyöreä muoto on on yrityksen yksi tunnusominaisuus kautta historian ja innostaa Aarikan suunnittelijoita edelleen. Omaperäisyys, värikkyys, kodikkuus, luonnon huomioonottaminen, käsillä tekeminen sekä hyväntuulisuus ovat olennainen osa Aarikka-tuotteita.

Suurimmalle osalle Aarikka-tuotteita on myönnetty Avainlippumerkki osoituksena kotimaisuudesta. Tuotteet kootaan käsityönä työkeskuksissa, joissa työllistetään vajaakuntoisia henkilöitä. Tuotteet valmistetaan lähellä, joten kuljetusmatkat ovat lyhyitä. Aarikka toteuttaa ekologisuutta myös välttämällä tarpeettomia pakkauksia sekä suosimalla puuta materiaalina. 

Löydät Aarikan myös Facebookista. Suosittelen tutustumaan myös Aarikan historiaan Aarikan verkkosivuilla.

BlogiyhteistyoYhteistyössä:

aarikka_logo


Translation: My styling with new products from Finnish design company Aarikka (co-operation).

Author

340 Comments

 1. Mikä on sinun suosikkisi Aarikan tuotteista?
  Keisarinna, valkoisena
  Tai onko mielessäsi jokin Aarikan tuote, jonka toivoisit palaavan valikoimaan?
  Ei =)
  Millaisia Aarikan sisustustuotteita toivoisit kauppoihin?
  Ajattomia ja edullisia

 2. Eniten tykkäilen kyllä Lintu -sarjasta tai sitten ihan vaan perinteisestä Tontut -sarjasta. Rakastan erilaisia ja -kokoisia tonttuja yli kaiken, ja Aarikan tontut ovat lemppareitani!

 3. olen pitkään ihmetelly et aarikan tuotteet ei ole myynnissä isommissa marketeissa ,itse haluaisin aarrekaappi tuotteet hyllyille ja keisarinnat myös! olisi mukava ostella kun ne olisi helpommin ostettavissa!=)palkinnoksi ottaisin aarrekaappi tuotteet jos onnetar suosis! =)

 4. Minun suosikkejani Aarikan tuotteista ovat ehdottomasti Keisarinnan tuotteet, varsinkin sellainen Keisarinnan iso valaisin valkoisena on todella nätti (ja Todella kallis)!
  Jotenkin myös Hirvonen-tuotteet ovat olleet niin sympaattisia, avaimenperät sun muut.

 5. Tuo Keisarinna tarjotin valkoisena on sellainen, mitä olen haaveillu jo pitkään!

 6. keisarinnat on mun juttu ja niitä soisi löytyvän kauppojen hyllyiltä!itselläni on vanhoja aarikan kynttiläjalkoja!

 7. Keisarinnan kynttilänjalat ja jalallinen, valkoinen tarjotin ovat minun suosikkejani Aarikan tuotteista. Nämä uudet tekstiilit ovat myös ihania!

 8. Aarikan pässi on ehdottomasti suosikkini ja pitkäaikainen haave 🙂 Ihana arvonta!

 9. Kaikkien aikojen suosikkini ovat ehdottomasti flamingo, joutsen ja seimi, jonka kaivan esiin kätköistä aina joulukuun alussa.

 10. Upeita tuotteita ja kuvia! Eniten omaa silmääni miellyttää tuo Aarrekaappi-sarja! Ihanan ajaton kuosi! 🙂

 11. Keisarinnaa meiltä löytyykin jo sekä muita Aarikan vanhoja kynttiläjalkoja. Ne on kauniita.
  Ottaisin mielelläni Tviit-jalustan meille 🙂

 12. Mikä on suosikkisi aarikan tuotteista?
  Valkoinen keisarinna tarjoiluvati 🙂

 13. Keisarinna kynttilän jalka sopisi hienosti jo olemassa olevien vanhojen puisten kynttilänjalkojen pariksi. Kivasti stailattu, niinkuin aina 🙂

 14. Kauniit nuo teidän keittiön välitilan laatat! Sopii mahtavasti muutoin eleettömään keittiöön. (en siis osallistu arvontaan)

 15. Pidän kyllä molemmista, sekä Keisarinnasta että Aarrekaappi-sarjasta. 🙂

  -Jutta

 16. Muistan lapsuudesta ripustettavan kynttiläjutskan. Jossa oli ketjut,millä ripustettiin ja muistaakseni neljälle pienelle pallokynttilälle paikat,se voisi tulla uustuotantoon. Ja pienet pallokynttilät,sillä ne ovat ainoat,jotka sopivat Aarikan pieniin kynttiläjalkoihin.

 17. Hei, suosikkeja ovat Keisarinna-kynttilänjalat ja klassikkotontut, jotka joka joulu hyppäävät jossain päin taloa…Aarrekaappi-sarja on aikas kivan näköinen, pidän myös siitä,

  terkuin Sari

 18. Aarikan korut kaikkina vuodenaikoina sekä tontut joulukattauksessa ovat suosikkejani. Nyt kiinnostuin Aarrekaappi-sarjasta.

 19. Pidän erityisesti keisarinna-sarjasta! Osallistun arvontaan (tviit valkoisena, aika veikeää menoa!)

 20. Lintu-sarja on hauska, se siis on suosikkini Aarikan nykyisistä tuotteista. Uudelleen tuotantoon kaipaisin Aarikan värikkäitä retropeltipurkkeja.

 21. Suosikkeja on iso Keisarinna-valaisin ja kynttilänjalka. Ihania vuodesta toiseen.

 22. Kyllä tuo Keisarinna-kynttilänjalka on kaunis, etenkin valkoisena. Aarrekaappi-sarja viehättää myös!

 23. Vierastan koriste-esineitä sisustuksessa laiskan pölyjenpyyhkijän luonteeni takia. Keittiötekstiilejä ja -tavaroita kuitenkin rakastan, joten tuo Aarrekaappi-sarja hivelee omia visuaalisia nystyröitä todella.

 24. Minun suosikkeja ovat ehdottomasti joulutontut! Ostan joka jouluksi ainakin yhden uuden tontun.

 25. Kevään myötä olen vähän katsellut noita Aarikan vihreitä tuotteita, mutta jotenkin nämä uudet Tviit ja Kukkuu sulattivat sydämeni kaikessa yksinkertaisuudessaan ja valkoisuudessaan ripauksessa puun väriä. 🙂

 26. Pidän uudesta aarrekaappi-kuosista..tai vanhasta..uudesta. Keisarinna-kynttilänjalka valkoinen on ihana ja näyttävä!

 27. Keisrinna-kynttilänjalat valkoisena tai koivun värinä ovat todella näyttäviä ja tyylikkäitä! Mutta myös nuo uudet tekstiilit ovat ihania.

 28. Keisarinnat ovat niin legendaarisia ja kauniita, vaikka muuten pidänkin modernimmasta tyylistä.Ihana ja raikas uusi Aarrekaappi-sarja!

 29. Hanna Kangasvieri Reply

  Aarikalla kaikki on ihanaa! Eritoten olen haaveillut Keisarinna tarjoiluvadista.

 30. Keisarinna valkoisena on kaunis ja ajaton. Pidän myös kovasti Aarikan puisista helmikoruista.

 31. Aarikan keisarinna ja prinssi kynttilänjalat ovat mielestäni aivan ihania! Harmitaa, että isoäidilläni oli koko Aarikan kyseinen sarja ja hän oli mennyt ne joskus taannoin myymään. Sisustusintoilijana varmasti joskus hankin koko sarjan kotiini! 🙂

 32. Sari Koutonen Reply

  Itse pidän Aarikan isoista kaulakoruista ja nyt ihastuin uuteen Lintu-sarjaan. Toivoisin Aarikalta jälleen isoja näyttäviä rannekoruja. Niitä oli ainakin ennen muinoin.S

 33. Minun jouluuni kuuluu vahvasti Aarikan joulukoristeet. Äidilläni oli niitä paljon ja nyt yritän joka joulu ostaa jonkun koristeen omaan kotiini. Eli joulutuotteet ovat suosikkejani. 🙂

 34. Keisarinna kynttilänjalat ovat yksi suosikki. Pidän kovasti puukoruista ja heijastumista myös. Tosi kivoja ovat nuo uutuustekstiilit.

 35. Uusi Aarrekaappi sarja näyttää ihanalta. Tykkäsin erityisesti keittiöpyyhkeistä. Perinteisistä tuotteista aarikan tontut ovat olleet aina suosikkejani. Pidän Aarikan käyttämästä puusta materiaalina, Se saa tuotteet tuntumaan ajattomilta.

 36. Keisarinna-tuotteet ovat aivan huippuja, haaveilen niistä niin, mutta lapsiperheessä on aina muita hankintoja edellä.

 37. Valkoiset Keisarinnat ovat ihania, ottaisin mieluusti kotiini! Ja minä myös toivoisin pieniä ripustusnuppeja tai naulakkoa Aarikan valikoimaan.

 38. Lapsuudesta tutut joulutontut ja pääsiäispuput ihastuttavat nyt omia lapsia. Näiden lisäksi pidän Aarikan simppeleimmistä koruista.

  Suvin ehdotus nappihenkisistä puunaulakoista on hyvä. Kannatan!

 39. Keisarinna on vaan niin kaunis, siitä kelpuuttaisin minkä tahansa esineen.. Ruustinnastakin tykkään.
  Jos arpaonni osuu kohdalle niin tuo veikeä Tviit olisi valintani, valkoisena.

 40. Tuo uutuus Aarrekaappi-sarja on tosi kiva 🙂 ajattoman tyylinsä ja eri väriensä takia Aarikka on kiva. Aarrekaapin koteuttaisin vaikka heti uuteen kotiin tai voisin vaikka jotkut keväiset puuhelmetkin tai kynttilänjalan ottaa. Voi kun arpaonni olisi myötä…

 41. Keisarinna-kynttilänjalat ovat kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan todella kauniit ja monikäyttöiset.
  Aarikalta toivoisin puisia pannunalusia. Mielenkiintoista olisi myös nähdä Aarikalta hieman isompia esineitä, esimerkiksi säilytyskoreja.

 42. Ei Aarikalta oikein voi nimetä suosikkia..ehkä vanhat, suuret ja näyttävät hopeakorut, jotka mielelläni näkisin myös uudelleen tuotannossa! Olen kyllä kade anopin korukokoelmalle, hän kun on tajunnut ostaa useampia osia aikoinaan. Sisustuspuolella olisi kiva saada enemmän ei-kuvaavia puutuotteita, tontut, enkelit ja hirvet eivät oikein osu omaan sisustusmakuun enkä osaa niitä lähettää ulkomaille lahjoiksikaan.

 43. Ei tule joulua ilman Aarikan tonttuja, niitä oli jo lapsuuskodissani. Muistelen, että Aarikalla olisi joskus ollut hopeinen ”Pallo” sormus, se olisi kiva saada.

 44. Keisarinnat ovat kauniita mutta minulle liian kalliita. Ehdottomasti haluaisin Tviitin valkoisena ja se pääsisi lastenhuoneeseen!

 45. Keisarinnat ovat suosikkeja, haaveilen tuosta puunvärisestä tarjottimesta.. 🙂 Palkinnoksi ottaisin tuota Aarrekaappi-sarjaa.

 46. Tuo Lintu-sarja on todella ihana ja niin on myös Keisarinna kynttilänjalatkin. Olisi kiva nähdä Aarikalla juurikin niitä ripustus- ja seinäkoukkuja sekä erilaisia säilytyslaatikoita.

 47. Voi ihanat uutuudet! On jäänyt itseltä ihan huomaamatta. Pakkohan noihin twiit-lintusiin on rakastua, tosi makeet ja söpöt! Aarikan ehkä paras tuote on kuitenkin se värikäs pässi!! Ehdotuksena olis lisää eläinhahmoja ja muita leluja. 🙂

 48. Aarikan joulukuusenkoristeet on oltava joka vuosi kuusessa ja vanerinen latvatähti on suosikkini. Uusista tuotteista lintu-sarja on ihana.

 49. Hilla Mäkinen Reply

  Tykkään erityisesti Aarikan kynttilänjaloista. Haaveissa Iso Keisarinna kynttilänjalka 🙂

 50. Oi, ihania tuotteita! Keisarinna on todella kaunis sarja ja samoin ihailen isoa pässiä. Uutuus-tuotteet ovat hyvin nykytrendiin istuvia. Mielelläni arvonnassa mukana. 🙂

 51. Keisarinna-kynttilänjalkoja olen himoinnut jo tovin. Hurmaavia!
  Itse olen pallukka-pyyhenipsija vailla.

 52. Minulla oli aikoinaan musta puuhelmistä tehty avaimenperä, jonka sai esim. housunlenkkiin kiinni. Olisi kiva jos ne palaisivat tuotantoon.

 53. pidän pyöreistä puun muodoista, eniten isopalloisista kaulakoruista.

 54. Puunvärinen keisarinna kynttilänjalka on tosi kiva. Myös aarrekaappi sarja

 55. Keisarinna tuotteista täälläkin haaveiltu jo pitkään! Arvonnassa mukana ja mikäli arpaonni suosii, valitsisin tuon kivan setin!

 56. Ihanin Aarikka -tuote on keisarinna kynttilänjalka valkoisena tai puunsävyssä. Tuo uusi sarja ihastuttaa myös omaa silmää, erityisesti nuo tekstiilit!

 57. Kyllä valkoinen Keisarinna on jo hyvän aikaa ollut suosikkini, ja näiden kuviesi kautta fiilis vain vahvistui. Ihanuuksia! Aarrekaappi-sarjan toivoisin kotiini.

 58. Keisarinnat ovat omalla tavallaan arvokkaan näköisiä. Tontuista pidän myös kovasti 🙂

 59. Tuo kuvassakin vilahtava kakkutarjotin on aivan pakko saada, Se on niin upea!

 60. Keisarinna kynttilänjalat luonnonvärisinä tai valkoisina ovat ehdoton valintani sillä ne kuuluivat jo lapsuuteeni silloin kun Aarikka oli akkutaipaleellaan noin 50 vuotta sitten, toinen favourite on myös Pässi – monivärisenä se kruunaisi ylväällä olemuksellaan,HeidiS

 61. Aarrekaappi sarja ehdottomasti, sopii loistavasti keittiöön. Tuotteissa käytetty puu materiaalina tekee tuotteista ajattomia.

 62. Aarrekaapista tuli näiden kuvien myötä suosikki. Näyttäisi hyvälle omassa valko-harmaassa keittiössäni.

 63. Aarikan suhteen olen kaikkiruokainen, joulukuun alussa nostan tonttukokoelman esiin, johon olen lähes joka vuosi hankkinut lisää jäseniä. 🙂 Ympäri vuoden käytän Aarikan käsikoruja ja valkoiset ja puunväriset kynttilänjalat ihastuttavat pöydillä. Ehdoton suosikkini on valkoinen helmikäsikoru sydämellä varustettuna ja heti sen jälkeen Keisarinna-kynttilänjalka. Jos arpaonni suosisi, valitsisin Aarrekaappi-sarjaa.

 64. Suosikkituotteeni on Keisarinna. Tarkoitus olisi sellainen tarjotin hankkia äidilleni äitienpäivälahjaksi. 🙂 Rakastan myös noita tiskirättejä!

 65. Keisarinne kynttilänjalat ovat lempparituotteita Aarikan valikoimista ja nyt tämä uusi Aarrekaappi-sarja iskee minuun kyllä ihan täysillä.

 66. anni tervavaara Reply

  Pidän tosi paljon uudesta Aarrekaappi sarjasta. Aarikalla voisi kuvitella olevan kätköissään kivoja 50- ja 60-luvun juttuja, jotka toimisivat tänäkin päivänä. Esim Keisarinna-sarja on kiva.
  Jos voittaisin, valitsisin ehdottomasti Aarrekaappi-setin!

 67. Sanna/Vanilija Reply

  Tykkään Aarikan koruista. Jos onni suosii -valikoin aarrekaappi setin.

 68. Ihanaa Aarikkaa! Keisarinna- ja prinssi kynttilänjalat ovat suosikkejani. Valkoisena olisi haaveeni.
  Jos onnetar suosii minua, valitsisin Aarrekaappi-setin.

 69. Erityisesti tykkään Keisarinna-sarjan kynttilänjaloista, valkoisena. Palkinnoksi valitsisin Aarrekaappi-setin 🙂

 70. Aarikan Keisarinna on ikisuosikkini, mutta nyt ihastuin kyllä tuohon Kukkuu -veistokseen <3

  Tuo Tviit olisi valkoisena myös aika ihana =)

 71. Suosikkini on Keisarinna-kynttilänjalka puunvärisenä. Uudet lintuaiheet näyttävät myös kivoilta.

 72. Aarrekaappi kuosi on nätti mustavalkoinen ja ajaton. Setin ottaisinkin jos arpaonni suosii. Lapsuudestani muistan äitini Aarikka-tontut, klassikkoja.

 73. Minun suosikkini ovat enkelikorvakorut jotka kaivan esiin aina jouluisin.

 74. Pidän kovasti prinsessa-, prinssi- ja ruustinna-kynttilänjaloista. Mukana arvonnassa!

 75. Valkoinen Keisarinna olisi kyllä aivan mahdottoman kaunis… Jos onni potkaisee, valitsisin Aarrekaappisetin 🙂

 76. Metsänrannan Lilli Reply

  Minulla on yksi vanhan tuotannon keisarinna ja yksi uusi, mutta kolmas olisi kiva.

 77. Keisarinnasarja on suosikkini, mutta kyllä uusi aarrekaappisarja miellyttää silmää kovasti!

 78. Ihana tuo Aarrekaappi -sarja. Pitääpä mennä tutustumaan tarkemmin valikoimiin:) Mistä noita harmaita betonin näköisiä kynttilöitä löytää? Tosi hauskan näköiset!

 79. Ihania uusia tuulia Aarikalta 🙂 Lintu-sarjaan tykästyin. Suosikkini kuitenkin kautta aikain on Aarikan pässituotteet!

 80. Aarikan tuotteissa ehkä eniten miellyttää Keisarinna valkoisena, mm. kynttilänjalka.
  Arvottavista eniten mustavalkoinen setti eli aarrekaappi. 🙂
  Valoisaa kevättä!

 81. Aarrekaappi on kyllä minun makuuni! Juuri tuollaisia kodintekstiileitä kuten keittiöliinoja olen kaipaillut aarikan mallistoon, lisää niitä! 🙂

 82. En osaa kyllä lempituotettani kaikista aarikan tuotteista sanoa, mutta keisarinna-lampunjalka on ainakin ollut jo kauan mielessä!

 83. Tykkään kovasti tuosta keisarinna sarjasta, niitä olisi kiva saada olohuoneen pöydälle monta!

  Olen joskus haaveillut Aarikan korujen tyylisestä teoksesta minkä saisi seinälle..joku iso missä olisi paljon erikokoisia puisia palloja.

  🙂 Kiva arvonta!

 84. Suosikki tuotteitani ovat suuret, värikkäät puuhelminauhat. Antavat ihanasti särmää muuten tummaan ja pelkistettyyn tyyliini. Voi kun onnetar suosisi, aarrekaappi-setti olisi ihana.

 85. Mun ehdoton suosikki Aarikan valikoimasta on tämä uusi Aarrekaappi -sarja. Aivan ihana kuosi!

 86. Ehdoton suosikkini Aarikan tuotteista on Keisarinna -kynttiläjalustat. Tykkään muutenkin Aarikan suomalaisesta ilmeestä ja tuotteiden desin ajattomuudesta. Kauppoihin toivon Aarikan keittiötekstiileitä lisää:)

 87. Lemppareitani ovat Aarikan tontut ja muut joulukoristeet. Niitä oli lapsuudenkodissani ja tuntuu ettei piparitalo ole oikeanlainen, jos ei sieltä kurkkaa Aarikan tonttu!

 88. Prinssi kynttilänjalat ovat ihania ja tuo aarrekaappi setti olisi kyllä kaunis keittiöön!

 89. Nämä on kaikki jotenkin niin sykähdyttävän kauniita ja ajattomia…erityisesti tuo keisarinna. Siitä tykkään!

 90. Tykkään linnuista ja Keisarinna sarjakin on upea.
  Kaipaisi pyöreitä metallisia säilytyspurkkeja uudellen tuotantoon. Etenkin se purkki olisi kiva saada, missä on valkeat kukkakuviot.

 91. Kyllä tuo Aarrekaappi setti vei sydämmen. Juuri sellaista pientä piristystä keittiömme kaipaisi!

 92. Keisarinna on ehdoton lempparini! Jos arpaonni suosisi, valitsisin Aarrekaappi setin.

 93. Keisarinna on ajaton ja kaunis mutta kieltämättä Tviit vei sydämeni.
  Valkoinen Tviit jos Mrs. Fortuna suosii 🙂

 94. Hinta ollut tähän asti esteenä, mut Keisarinnoja ja prinsessoja olen havitellut nyt jo muutaman vuoden 🙂

 95. Keisarinna on minunkin suosikkini. Aarrekaappisarjan toivoisin voittavani arvonnassa. 🙂

 96. Keisarinna -sarja on kaunis, mutta hyvännäköisiä ovat myös nuo Aarrekaappi -sarjan tuotteet. Mukana arvonnassa! 🙂

 97. No tämä uutuus Aarrekaappi-setti nousi heti uudeksi suosikiksi! Entuudestaan pidin Aarikan yksinkertaisesta rannekorusta; mustia helmiä ja yksi hopeinen sydän joukossa 🙂

 98. Minä tykkään valtavasti noista Keisarinna-tuotteista, voisin kotiuttaa niistä jokaisen, jokaisessa värissä. Ne sopivat mielestäni niin moneen sisustukseen, moderniin ja perinteisempään, varsinkin puunväriset ja valkoiset. Aarrekaappi on ihana kuosi, nousee varmasti myös mun suosikiksi, ja tuon Aarrekaappi-setin kotiuttaisin myös enemmän kuin mieluusti! 🙂

 99. Aarrekaappi kuosi vei minunkin sydämeni, sopisi loistavasti uuteen asuntoon! Mukana Aarrekaappi-setin arvonnassa siis.

 100. Allu oli minusta ihan hauska sarja lapsena 🙂
  Nyt toki fanitan Keisarinnaa ja useitakin koruja.

 101. Keisarinna tuotteet ovat minun suosikkejani, mutta nämä uutuudet ovat myöskin ihastuttavia!

 102. Mun suosikit on ne vanhat kierrepurnukat! Niitä voisi tulla uudelleen tuotantoon 🙂

 103. Aarikan jouluiset puutontut on söpöjä. Valitsisin Aarrekaappisetin, jos voittaisin.

 104. Keisarinnan kynttiläjalka nousee suosikiksi 🙂 Itse myös kaipaisin jotakin naulakkoa tai koukkua aarikalta. Pidän heidän muotoilustaan. Mitään erityistä ei kyllä tule mieleen mitä kaipaisin mistään vanhoista mallistoista.

 105. Keisarinna kynttilänjalat ovat kyllä ehdoton suosikki!! Mukana arvonnassa

 106. Muutama tonttu löytyy kotoota, mutta tuo uusi lintusarja kolahti!!! Niitä voisi harkita itsellekkin. 🙂

 107. Keisarinna valkoiset kynttiläjalat ovat suosikki. Tontut ihastuttaa aina. Tuotteet voisivat olla edullisempia.

 108. Multa löytyy punaisia tonttuja eri koossa, sekä salaattiottimina ja voiveitsenä. Ne on ihana kaivaa kaapista esiin joka joulu. Täydennän kokoelmaa joka vuosi.

 109. Mukana arvonnassa. Suosikkini Aarikan tuotteista on Keisarinna-sarjan tarjoiluvati

 110. Aarrekaappi-sarja on suosikkini. Kattaus- ja joulujuttuja on ollut käytössä 30 vuotta. Arvonnassa mukana.

 111. Ruustinna-tarjoiluvati on aivan ihana! Keisarinna-tarjoiluvati kylläkin on käytännöllisemmän kokoinen, mutta silmääni miellyttää vielä enemmän Ruustinnan yksinkertaisuus 🙂 Kunpa Ruustinnaa saisi myös isompana, Keisarinnan kokona!
  Muutenkin pidän Aarikan tuotteista, sillä puu on kotoinen ja pehmeyttä tuova materiaali.

 112. Suosikkituotteita on kylläkorut, ja korumaiset heijastimet.
  Aarrekaappi-sarjan arvonnassa mukana.

 113. Aarikka on kyllä kaunista, ajatonta ja laadukasta suomalaista designia. Tykkään aarikalla puisista lampaista, mutta tuo uusi aarrekaappi sarja kiinnostaa graafisuuden ja mustavalkoisuuden takia. Lovelovelove!

 114. Suosikkejani Aarikan tuotteista ovat Keisarinnat. Uusi Aarrekaappi-sarja vaikuttaa myös kuvien perusteella kiinnostavalta.

  Odotan Aarikalta laadukkaita ja kotimaisia puisia sisustustuotteita. On hyvä kunnioittaa perinteitä, mutta samlla myös uudistua ja pysyä ajassa kiinni. Itseäni miellyttävät hillityt värimaailmat.

 115. Ihana arvonta! Keisarinna ja ruustinna sarjat sekä salaattiottimet, veitsi sekä pikkuhaarukka ovat minun suosikkejani. Olen keräilyä sarjaa pikku hiljaa jo pidemmän aikaa ja nyt minulla on mukava sarja koossa. Tviit jalusta valkoisena olisi mukava lisä kokoelmalleni. 🙂

 116. Kyllä se on tuo keisarinna kynttilänjalka. Jotenkin nuo pallokuviot ovat niin kauniita.

 117. Keisarinna tarjoiluvati ja kukkuu-veistos ovat suosikkejani. Mukana arvonnassa!

 118. Nuo aarrekaappi-tuotteet on ihania! tyykkään myös aarikan koruista 🙂

 119. Keisarinnasta olen haaveillut! Kivalta näyttää myös aarrekaappi-tuotteet

 120. Huippu arvonta! Keisarinna ja ruustinna sarjat ovat minun suosikkejani. Olen keräillyt sarjaa pikku hiljaa jo pidemmän aikaa. Tviit jalusta valkoisena sopisi hyvin meille 🙂

 121. Keisarinna tuotteet valkoisena tai puunvärisenä ovat minun suosikkejani.

 122. Keisarinna-sarja hurmaa totaalisesti, mutta nämä linnut ihastuttavat myös. Voiton napsahtaessa valitsisinkin Tviit-jalustan.

 123. Keisarinna- sarja on hieno, samoin Aarikan kaulakorut. Myös pässi on symppis 🙂
  Aarikalta toivoisin abstrakteja/geometrisia sisustustuotteita.
  – arvonnassa, jos voittaisin, valitsisin Tviit-jalustan valkoisena.

 124. Aarrekaapin tyylisiä tekstiilejä toivoisin lisää. Graafisia muotoja pyöreiden muotojen keskelle. =)

 125. Itse tykkään todella paljon noista valkoisista keisarinna kynttilänjaloista:)

 126. Mukana ehdottomasti! Aarikka kuuluu lapsuuteeni ja kas kummaa, on myös nyt omassa kodissani, eikä vain upeina koruina. Se nostalgisuus?! Keisarinna on ollut suosikkini, mutta tykkään kovasti näistä modernin oloisista lintusista, jotka seikkailevat ruukun alustoina, patsaina ym. Tekstiilit ovat myös kivan näköisiä. Tuo Keisarinna sopii kuin nakutettu Lantern-lyhdyn ja kivi-tuikkujen, miksei Kastehelmenkin pariksi. Se onkin minusta suomalaisessa designissa parasta, yhdisteltävyys on mahtavaa! Itselleni on todella rakas sellainen pienen pieni limen vihreä Aarikan puinen lintu, joka on hammastikkuteline. Sain sen kauan sitten lahjaksi ystävältäni. Ja todellisen löydön tein kirppiksellä, jossa joku myi vitosella perhevalokuvissakin joskus kauan ennen syntymääni 60-luvulla näkyneen kynttilänjalan pöytäkynttilälle. Alusta on mustaa rautaa ja ne ihanat puiset helmet jotka roikkuvat… kerta kaikkisen upea! Nimeä en tiedä, mutta toivoisin, että nuo palaisivat tuotantoon. Ostaisin heti, sillä ovat yhdisteltävissä monen kanssa, myös tuon Keisarinnan. Ovat upeita!

  Näyttää muuten todella hyviltä kuvissasi nuo uutuudet! Sopivat loistavasti moderniin tyyliin!

 127. Minä ja muut Reply

  Hei! Aarrekaapin tekstiilit tulisi hyvään käyttöön keittiössä ja plussaa on, että ne myös näyttävät hyviltä! Omat rätit joutaisivat jo roskiin… 🙂

 128. Lintu sarja oli jotenkin hurmaava. En ole edes ajatellut, että aarikalta löytyy noin kivoja juttuja. Ja ne kynttiläjalat, missä on ne helmet, joutuu lähtee kaupoille..

  t. JP

 129. Tuo uusi aarrekaappi sarja on ihana kaikkine tuotteeineen ja ne koristaisivat kivasti mustavalkoista keittiötäni 🙂

 130. Keisarinna-sarjaa olen aina ihastellut. Nyt, kun olen taas innostunut viherkasveista olisi hauskaa laittaa yksi kasvi tviit-jalustan päälle.

 131. Keisarinna tuotteet ovat minun suosikkejani, mutta kyllä nuo uudet linnutkin saavat hymyn huulille. Pienet (esim. korujen) säilytysrasiat voisivat myös toimia Aarikan tyylisinä.

 132. Aarikan tuotteet ovat kaikki aika ihania. Suosikkini on Keisarinna, mutta jokin niissä pässeissäkin viehättää. 🙂

 133. Kyl Keisarinna on mun suosikki!
  Ihania kuvia!!! Jos saisin valita niin Aarresaari tulis meille 🙂

 134. Aarikan tuotteista viimeaikoina on tullut hypisteltyä ja ihasteltua tuota Keisarinna -sarjaa! Puhtaat muodot ja vaaleat puun sävyt miellyttävät omaa silmää kaikessa sisustuksessa, tätä linjaa odotan näkeväni eri muodoissa Aarikalta myös jatkossa. Osassa tuotteita korvaisin mieluusti kylmän ja kovan metallin kuitenkin lasilla.

 135. Olen pitkään haikaillut isoa Keisarinna kynttilänjalkaa, mutta kuvissa esiintynyt keisarinna tarjoiluastia on vielä ihanampi. Verkkosivuja selaillessa tuli semmonen tunne, että on joskus pakko saada värikäs pässi olohuoneen lipastoa koristamaan 🙂

 136. Johanna Vantaalta Reply

  Pässi valkoisena on jo pitkään ollut toivomuslistalla. Mutta tuskin koskaan on niin paljon ylimääräistä, että pässin saisin puhumattakaan että sitä valmistettaisiin täysvalkoisena. 🙂

 137. Keisarinnan kynttilänjalaty on vaan niin upeita, jotka sopii moderniinkin sisustukseen mainiosti. Aarrekaappi-setti olisi kiva lisä meidän kotiin.
  -Saara

 138. Aarikalla mielestäni paljon kivannäköisiä juttuja, kävinkin kurkkaamassa sivuja… Keisarinna on mielestäni se ykkönen. Korutkin monet ihania. Tviit-jalustan haluaisin valkoisena… 🙂

 139. Keisarinna-sarja on minunkin mieleeni, kaunis ja ajaton. Valkoinen kynttilänjalka on mielestäni kaunein.

 140. Hei!
  Ihana arvonta.
  Pidän Keisarinnasta valkoisena…
  Mutta kelpuutan kaikki nuo esittelemäsi tuotteet
  kotiini 🙂

 141. Tykkään Aarikan puukoruista, niissä on jotain pelkistettyä, hauskaa ja suomalaista. Toimivat hyvin erilaisten vaatteiden kanssa ja ovat usein se juju asussa. Myös nuo puiset koriste-esineet toimivat suomalaisessa kodissa, niin koivuisena kuin maalattunakin.

 142. Puiset pallokorut tulevat ensimmäisenä mieleen Aarikasta. Keisarinna-tarjoiluvati on kaunis. Sitä olisi ilo käyttää juhlassa kuin arjessa. Lintu-sarja on myös kiva kukkatelineenä. Kaunis, kaunis arvonta! 🙂

 143. Keisarinna sarjaa olen niin monta kertaa kaupassa ihaillut. Kauniita, pelkistettyjä mutta silti niin näyttäviä!

 144. Tykkään eritysesti Keisarinna-sarjasta. Myös tuo Aarrekaappi näyttää kivalta kuosilta!

 145. Keisarinna kakkuvati olisi mieleen. Ylipäätään pidän Aarikan puutuotteista. Lapsena usein sain erilaisia Aarikan koruja lahjaksi. Aarikan joulutontut on klassikkoja.

 146. Joulutontut ovat rakkaimpia. Nyt jo aikuiset lapseni ovat niiden lakkeja lutskuttaneet ja ne huovuttuivat söpösti 🙂

 147. Lintu-sarja on aivan ihana! Mutta tykkään kaikesta Aarikan tuotteista valtavan paljon 🙂

 148. Minun Aarikan suosikkisarjat on ehdottomasti Keisarinna ja Lintu ♡. Puiset korut edustavat myös kaunista Aarikkaa parhaimmillaan!

 149. Aarikan puukorut ovat lähellä sydäntäni, samoin minulla on joulukuusen koristeita. Tontutkin ovat kauniita ja ikuisia, eli olen Aarikan sydänystävä. Lempinimeni on tosin aina ollut tuo Aarikka.

 150. Mikä on sinun suosikkisi Aarikan tuotteista?
  tontut ja sit uusi lintusarja
  Millaisia Aarikan sisustustuotteita toivoisit kauppoihin?
  yksinkertaisia, ajattomia tuotteita mieluiten tavallisiin kauppoihin kaikkien saataville

 151. Auringonkukka Reply

  Mikä on suosikkisi Aarikan tuotteista?
  Uutuuksista Aarrekaappi-sarja, ehdottomasti.
  Koruista Suomi-sarja on ollut suosikkini jo vuosia.

 152. hanna-mari.h Reply

  Pidän kovasti Aaarikan kaulakoruista ja olenkin saannut kerättyä niitä itselleni aika mukavan kokoelman, ne ovat mukavan ajattomia ja sopivat niin arkeen kuin juhlaankin.
  Haaveissa olisi saada oma Aarikan pässi.

 153. Suosikkini on valkea iso keisarinna kynttilänjalka. Ehdottomasti mukana arvonnassa!

 154. Uusi lintu sarja on tosi hellyttävä ja aarresaari sarja tyylikäs. mukana arvonnassa

 155. Keisarinna -kynttilänjalka puisena sopisi valkoisen Prinssini kaveriksi! 🙂

 156. Suosikkini ovat Aarikan tontut ja tuohon Aarrekaappi-sarjaan ihastuin myös heti! Toivon ajattomia tuotteita.

 157. Aivan ihana tuo aarrekaappi-sarja… Sopisi meille kuin nenä päähän 🙂
  Myös keisarinnat ihastuttavat. Niitä olenkin jo kaupoissa usein hypistellyt,
  mutta en vielä ole raaskinut ostaa :/

 158. Aarikasta tulee heti mieleeni nyt jo edemenneen vaarini lahjaksi saama musta pukki. Pukki vartioi edelleen mummini television päällä maailman menoa 🙂 Ihania nuo uudet keittiöpyyhkeet!

 159. Keisarinna sarja on ihanaa. Toivoisin kauppaan kaikenlaisia Aarrikan tuotteita.

 160. Oma suosikkini on aina ollut Aarikan pässi, ja sen toivon joku päivä omistavani. Aarikalta löytyy myös paljon ihania erilaisia sisustustuotteita. Uusi lintu sarja on myös silmää miellyttävä ja ne olisikin hauska leikkisä lisä sisustukseen..

 161. Keisarinna sarjaan kuuluvat tuotteet ovat minun suosikkejani.
  Jos onni suosii arvonnassa valitsen linnun valkoisena.

 162. Mikä on sinun suosikkisi Aarikan tuotteista?
  Minusta keisarinna-kynttilänjalat ovat ihania. Mahtipontisia, mutta kuitenkin suomalaisen yksinkertaisia.
  Ps. Mulle tulee Lintu-sarjan kukkuu-patsaasta mieleen lumiukko. 🙂

  Lotta

 163. Lemppari-Aarikka on ehdottomasti Keisarinna, sekä kynttilänjalat että jalallinen tarjoiluvati.

 164. Keisarinna-sarjaa ihailen, uuteen kotiini sopisi kyllä Aarrekaappi hyvin. Mukana olen arvonnassa mieluusti.

 165. Sannannannaa Reply

  Aarikka ei ole minulle sisustusjuttujen osalta kovinkaan tuttu, enemmän korupuolelta, mutta tuo Aarrekaappi-setti on aivan ihastuttava!

 166. Itse olen jo hetken aikaan ihastunut ritiläpenkkiin(mustana), luultavasti sitä pyydän 30v lahjaksi. 🙂 Aareaitassa on Jotain mikä ihastuttaa jos näistä saisi valita. 😉

 167. Keisarinnasarja on kaunis! Ja siinä suosikkini on ’tarjoilulautanen’.

 168. Pidän eniten Keisarinnasarjasta ja sitten tietysti puuhelmikorut oat ajattomia ja kauniita.

 169. Nyt on pakko Twiitata 😉 aivan ihania nämä Aarikan uutuudet! Ehdottomasti kevään väreissä eli energistä ja raikasta limeä kehiin!

 170. Keisarinna- sarja on ihastuttava. Minulla on Aarikan Allu- sarjan snapsilaseja. Allu takaisin, kiitos 🙂

 171. Lintu-sarja on hykerryttävän sykähdyttävä. Ja Keisarinna on aivan ihana !

 172. Aarikan koruja olen aina ihaillut, vaikka en niitä oikein osaa itse käyttää. Aarrekaappi on kyllä suosikkini!

 173. Aarikan puukorut ovat suosikkejani, retromaisia. Kynttilänjalat ovat myös sopisivat hyvin uuteen sisustukseeni. Niissähän on tavallaan noita tuttuja puukoruhelmiä 🙂

 174. Johanna Davis Reply

  Suosikkini on Aarikan valkoinen Keisarinna kynttilänjalka. Ihana!

 175. Ehdoton lemppari on pohjanpässi koriste mustavalkoisena ! Ihana ja näyttävä 🙂 Ja mukavaa kevään alkua !

 176. Keisarinna-sarja on ollut suosikkini. Se tuo arkeenkin juhlan tuntua. Pidän myös Aarikan koruista.

 177. Keisarinna kynttilänjalat ovat ikisuosikkini ja nimenomaan vanhat messinkireunalla varustetut.

 178. Täällä himoitaan Keisarinnaa ja etenkin noita kynttilänjalkoja eri kokoisina 🙂

 179. Hauska tuo Tviit-alusta! Tykkäisin..:)
  Aarikan tuotannosta olen tykännyt perinteisistä puisista esineistä, mutta erilaisiin kuoseihin hullaantuvana muistelen, että himoitsin Aarikan pussilakanoita muutama vuosi sitten…Jostain laatikon pohjalta löytyy Aarikan himmeli/mobile enkeleineen ja keittiönkaapista ryyppylasit Allu-kuviolla (?).:)

 180. Uudet tviit-jalustat on tosi hauskoja! Mua noissa keisarinnoissa vähän häiritsee nuo helmet, vaikka ymmärrän, että ne on just se juttu niissä. Siksi tämä tviit onkin mulle henkilökohtaisesti tervetullut hauska uutuus. Aarikalta toivoisin enemmön tviitin kaltaisia yksinkertaisia juttuja kauppoihin. 🙂 Ihanaa sunnuntaita!

 181. Eniten pidän Keisarinna kynttilänjaloista. Tontut ja puuhelmet ovat suosikkejani.

 182. Keisarinna kynttiläjalat ja tarjotin valkoisena ja koivun värisenä ovat ehdottomat suosikkini. Myös nuo uudet Aarrekaappi-sarjan tekstiilit on kivoja.

 183. Suosikkeja ovat tietenkin Keisarinna-kynttilänjalat ja Misu-tuotteet. Kaipailisin lisää keittiötarvikkeita eri kuoseilla.

 184. Erilaiset joulukoristeet on ihania ja tuovat muistoja. Uusi aarrekaappi-sarja näyttää kyllä ihanalta.:)

 185. Keisarinna ja joulukoristeet ovat suosikkeja! Aarrekaappi-tekstiilit ovat myös mieleeni 🙂

 186. keisarinna kynttilänjalat miellyttävät. ne sopivat millaiseen tilaan ja tilanteeseen tahansa 🙂

 187. Joskus teini-ikäisenä minulla oli Aarikan puukoruja, mutta sen jälkeen en ole oikein kokenut Aarikan tuotantoa omakseni. Nyt kyllä silmät avautuivat ihan uudella tavalla! Keisarinnasarjan tuottet valkoisina näyttävät tosi kivoilta ja verkkokaupasta löytyi ihanan pinkki Keisarinna kynttilänjalka tarjoushintaan. Sellainen tekisi kovasti mieli klikata ostoskoriin. Myös Aarrekaappi-sarja miellyttää silmääni. Siihen toivoisin tarjotinta suuremmassa koossa.

 188. Taisin juuri ihastua Tviittiin 🙂 Aarikalta toivoisin raitapurkkeja takaisin…70-luvun lapsena olen tottunut että jonkun hyllyn reunalla notkuu jonkun värinen raitapurkki ilmostuttamassa 🙂

 189. Aarikalla on nuo kynttilänjalat mukavan oloisia, eli ne ovat mieleeni.

 190. Aarikan tuotteista ehdottomasti sykähdyttävimmät on juuri puiset kynttiläjalat, Keisarinna, Prinsessa, Ruustinna….
  Ja siihen, mitä tuotteita Aarikalta tulisi kauppoihin tulla, en osaa kyllä vastata….

 191. Aarikka noin yleisesti ei ole makuuni, mutta palkintonakin oleva Aarrekaappi-sarja on kyllä kaunis ja moderni.

 192. Voi ei, tuo Tviit-jalusta on aivan ihana! Varsinkin näin pääsiäistä ajatellen 😉

 193. Aarrekaappiin en ole ennen päässytkään tutustumaan, se vaikuttaa kivalta. Keisarinna myös! Nämä tälläiset luonnonläheiset ja yksinkertaiset tuotteet Aarikalta iskevät, ne ovat silloin mukavan monikäyttöisiä.

 194. Ehdottomasti Keisarinna kynttilänjalka. Niin ja pidän myös kovasti Aarikan koruista 🙂

 195. Ihania uutuuksia! Erityisesti Aarrekaappi on mukava uutuus ja täydennys Aarikan tuotteisiin. Toivoisin Tuliainen-sarjan palaavan Aarikan tuotantoon 🙂 sitä kun ei tunnu saavan edes käytettynä mistään.

 196. kyllä kynttilänjalat ovat kauniit, erityisesti Keisarinna, samoin joulukoristeet.

 197. Uusi Aarrekaappi-sarja on kaunis! Vanhoista Aarikka-ikoneista ykköseksi nousee tontut.

 198. Aarikalla on paljon kivoja tuotteita. Haluaisin kauppoihin Aarikan puuleluja. Joskus kirpparilla on näkynyt vanhoja leluja, ois kiva saada uutena niitä.

 199. Aarikan puuhelmet ovat suosikkini! Sisustustuotteista pidän eniten Aarikan raitapeltipurkeista, niitä olen metsästänyt kirppareilta laihoin tuloksin. Ne palauttaisin myyntiin! Ihana myös tuo uusi Aarrekaappi-sarja.

 200. Keisarinna on lemppari. Todella kaunis kynttilänjalkana tai lyhtynä 🙂

 201. Suosikkejani ovat kaikki keisarinnat, aivan ihanan viehättävä on myös uusi Aarrekaappi-sarja. Toivoisin enemmän ja myös vanhempia Aarikka-koruja saataville.

 202. Keisarinna-sarja on suosikkini; jalallisesta tarjoiluastiasta haaveilen!

 203. Keisarinnat on upeita en tiedä mikä olisi upein lampunjalka, kynttilänjalka vai kakkuvati! Kaikki on niin upeita, valkoinen on ykkös väri!! Mahtava arvonta!

 204. Kyllä tuo Keisarinna-kynttilänjalka on kaunis!! Aarrekaappi-sarja myös!

 205. Minulle kolahtaa nuo Aarrekaappi-tuotteet eniten, mustavalkoisuus, graafisuus ja modernius miellyttää silmää.

 206. Aarrekaappisetti on ihana ja sen tahtoisin mielelläni kotiini. Aarikkatuotteita tulisi varmasti hankittua useamminkin, esim. lahjaksi jos niiden saatavuus olisi parempi.

 207. Aarikan korut, varsinkin kaulakorut ovat suosikkeja. Ensimmäiset Aarikan korut sain jo alle kouluikäisenä ja ne ovat edelleen tallessa näin noin 30 vuotta myöhemmin 🙂 Varsinkin pitkät kaulakorut tuovat kivaa vaihtelua esimerkiksi työpukeutumiseen. Tämä uusi Aarrekaappi-sarja herätti kiinnostuksen myös, pitää käydä katsomassa paikan päällä!

 208. Minulle tärkeitä ovat Aarikan joulujutut ja myös mustat pässit.
  Jos arpaonni suosii, niin Tviit valkoisena olisi ihana.

 209. Saunatonttua, sellaista halkaistua jonka saa saunanoveen olen kaipaillut. Ennen vanhaan niitä valmistettiin. Mutta ihania nuo uutuudetkin. Raikkaita!

 210. Tuo aarrekaappi-setti kelpaisi kyllä! Ja keisarinna on ihan suosikki! Sitä pitäis kyllä saada, ehkä viimeistään jouluksi:D

 211. Aarrekaappi-setti on kiva!
  Suosikkejani ovat tontut, erityisesti ne pienet simppelit kuuseen ripustettavat tontut. Tykkään myös pässeistä, punatulkuista (vuosikymmenten takaa) ja isoista tähti-mobileista.

 212. Klassiset puuhelmet on mun suosikki. Näistä vaihtoehdoista ottaisin aarrekaappi-setin.

 213. Aarikka-suosikkeja ovat mm. Keisarinna-kynttilänjalka ja pässit. Ja nyt pääsiäisen lähestyessä ottaisin meille mielellään koristeeksi muutamia Aarikan pääsiäispupuja.

 214. Keisarinna tuotteista pidän valkoisena sekä puunvärisenä.
  Arpaonnea itselleni 🙂

 215. Keisarinna-sarjan tuotteet ovat ihanimpia, niissä on kaunis ja omaperäinen muotoilu. 🙂

 216. Ehdoton suosikkini on meillä kotona lapsuudessa olleet pienet punaiset peltiset lautaset, joissa valkoinen kukka <3 En saa tuotteen nimeä nyt mieleeni, mutta lapsuus tulee mieleen ja samat lautaset on nyt lapsilla keittiöleikeissä 🙂

 217. Keisarinna kynttilänjalat ovat suosikeitani, ja kotoa löytyykin jo yksi sininen. Myös Pässi mustana tai värikkäänä olisi upea.

 218. Lintu-sarja on kyllä ihana, pirteä uutuus! Myös Tontut ja Keisarinnat miellyttävät aina vaan.

 219. Hei!

  Aarikan kaulakoruja käytän jatkuvasti eli ovat suosikkejani. Myös tuo keisarinna on suosikki, mutta siitä toistaiseksi voin vain haaveilla…
  Haluaisin ehdottomasti takaisin Aarikan rannekellot, joissa oli puhelimista tehdyt rannekkeet! Vuosia sitten, köyhänä opiskelijana, keräsin kelloon rahaa ja kun rahat olivat koossa, ei kelloja enää saanutkaan. 🙁 Niinpä elän edelleen ilman rannekelloa, koska mikään muu malli ei ole tuntunut omalta.

 220. Tää oli kyllä tosi kiva postaus – Aarikka siirtyi tälle vuosituhannelle minun mielikuvissani kuvia katsellessa. Noi linnut on niin hauskan suloisia. Mä olen ihan myyty!

 221. Aina välistä tupsahdan ihastelemaan kivoja postauksiasi! Täytyy sanoa että ainakin sinun kuviesi perusteella tuo Kukkuu-veistos osui ja uppos,miten söpö! 🙂 Aarrekaappi sarjasta tykkään myös tosi paljon!

 222. Voi, niin monet Aarikan tuotteet ovat suosikkejani! Vaikea valita. Aarikan koruja olen käyttänyt jo pitkään. Suosikki on lahjaksi saamani pitkät, violetit helmet. Sisustustuotteista nuo linnut ovat tosi veikeät. Hauskan ja silti tyylikkään näköinen esim. viherkasvin jalustana.

 223. Aarikan korut on ihania! Tykkään niiden yksinkertaisuudesta, joka tekee niistä valloittavan kauniita. Tuo aarrekaappi sarja on valloittava! Tahdon ehdottomasti mukaan arvontaan! 🙂

 224. Ehdoton suosikki on Keisarinna. Jouluna tosin haluan aina laittaa Aarikan puiset tontut esille. Ja nuo uutuudet ovat todella ihania.

 225. Keisarinna tarjotin olisi ihana kahvipöydän kruunu! Arvonnassa tahtoisin Aarrekaappi- setin. 🙂

 226. Valkoinen Keisarinna ja Ruustinna kynttilänjalat ovat ehdottomasti suosikkejani.
  Arvonnassa valitsisin Tviit jalustan.

 227. Suosikkini on keisarinna. En tiedä valmistetaanko enää niitä puisia palloukkeleita, jotka laitetaan vaunuihin vauvoille viihdykkeeksi.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.