Kaupallinen yhteistyö: Stala

Meillä on puulämmitteinen sauna, joten polttopuita kuluu tasaiseen tahtiin. Olemme vihdoin myös hankkimassa takkaa talon puolelle, joten puiden säilytys ja kuljetus nousee entistä suurempaan osaan arkielämää. Polttopuiden säilyttäminen taitaa tuottaa päänvaivaa monelle? Blogiyhteistyön kautta pääsin tutustumaan kotimaisen Stalan uuteen Woodrack-sarjaan, joka ratkaisee polttopuiden säilytys- ja kuljetusongelmat. Ja voipa uutuustuotetteita soveltaa myös muihin käyttötarkoituksiin – kohta näette miten.

polttopuut

puitatelineeseen

stala_puunkantoteline

stala_kantoteline

Säilytämme polttopuita saunatuvan terassilla. Katoksen alla, mutta toki lumi pääsee sinne tuiskuamaan. Polttopuut antavat myös jonkin verran näkösuojaa naapuriin. Tästä napataan aina tarvittava määrä klapeja ja kannetaan ne sisälle saunatupaan. Aikaisemmin olemme kasanneet puita pikkuisen rikkiolevaan pärekoriin, mutta nyt kantourakka sujuu kätevämmin Stalan uudella WR-40 -kantotelineellä. Ergonominen puinen kantokahva takaa hyvän, tukevan otteen kantotelineestä.

stala_woodrack_kantoteline

stala_woodrack_telineet3

puita_takkaan_

Sisälle, saunatuvan puolelle saimme Stalalta WR-120 takkapuutelineen, johon mahtuu 120 litraa polttopuita. Tämä modernin tyylikäs polttopuuteline on suunniteltu isomman klapimäärän sisutukselliseen sisävarastointiin lähellä tulisijaa. Kauniissa, yksinkertaisesti muotoillussa telineessä pitääkin mielellään polttopuita esillä. Nämä kaksi polttopuutelinettä täydentävät toisiaan: suuremmassa telineessä säilytetään klapeja ja pienemmällä kantotelineellä haetaan täydennystä polttopuutelineeseen.

stala_woodrack_telineet

stala_woodrack_taso

stala_woodrack_sivu

stala_woodrack_yla

WR-120-takkapuutelineen muotoilussa on panostettu käytännöllisiin ja samalla kivan näköisiin yksityiskohtiin. Telineen yläosassa on välitaso, jonka päällä on kätevä säilyttää tulitikkuja ja sytykkeitä. Telineen sivuilla olevat puiset pyöreät nupit puolestaan mahdollistavat takkavälineiden säilytyksen.

stala_woodrack_puuosat

stala_woodrack1

stala_woodrack3

Molemmat telineet on valmistettu pulverimaalatusta metallista ja yksityiskohdat ovat öljyttyä puuta. Telineiden pohjassa on huopatassut, jotka suojaavat lattiaa naarmuuntumiselta ja niiden ansiosta painavakin teline liukuu lattialla helposti mikäli sitä täytyy siirrellä. Telineet on helppo kasata ja ne ovat tukevia – laadun tuntee. Tuotteille on myönnetty Design from Finland -merkki.

Kuten postauksen alussa mainitsin, voi näitä tuotteita soveltaa sisustuksessa muillakin tavoin. Pienempää WR-40 kantotelinettä voisi yhtä hyvin käyttää esim. lehtitelineenä. Minä innostuin sovittelemaan suurempaa WR-120 telinettä meille yöpöydäksi.

stala_woodrack_yopoytana4

stala_woodrack_yopoytana

stala_woodrack_yopoytana2

Tehän tiedätte, että olen sisustuslehtien suurkuluttaja. Useimiten niitä tulee selailtua ja luettua sängyssä, jolloin luetut lehdet päätyvät epämääräisiksi kasoiksi minun puolelle sänkyä. WR-120 soveltuisikin meille täydellisesti myös yöpöydäksi: alaosaan voin kasata lehdet siistiin pinoon ja välitaso on mitä oivallisin paikka pienelle valaisimelle. Välitaso on sopiva paikka myös kännykän sekä korujen ja kellon säilytykseen yön ajaksi.

Juuri tällaisista monikäyttöisistä tuotteista minä pidän! Monikäyttöisyys tuo vaihtelua sisustukseen ja sen myötä tuotteen elinkaarikin pitenee.

Stalan Woodrack-sarjaan kuuluu lisäksi myös WR-360 polttopuuteline, joka soveltuu hyvin polttopuiden ulkosäilytykseen. Siihen on saatavilla erikseen myös suojahuppu. Tuo ratkaisu soveltuisi hyvin myös meille ja pitäisi polttopuut suojassa sään vaihteluilta…

* Woodrack-tuotteet saatu blogiyhteistyön myötä.

Kaupallisessa yhteistyössä:

stala_logo

Author

21 Comments

 1. Näen tosi paljon uusia tuotteita työssäni, valitettavan usein uudet tuotteet eivät ole sellaisia, joiden puolesta voi todella liputtaa ja joille voi ennustaa hyvää menekkiä ja pitkää ikäkaarta. Tässä on pitkästä aikaa tuote joka on onnistunut kaikissa osa-alueissa. Hyvä Stala!

  • suvi m Reply

   Onpas kiva kuulla! Minustakin nämä ovat varsin onnistuneita tuotteita ja tosi käytännöllisiä. 🙂

 2. Hauska ja monikäyttöinen puuteline! Tuosta puusaunasta muuten; tuleeko lämmitettyä usein? Kun itse haluaisin seuraavaan asuntoon, mutta himosaunojana mietin että jaksaisinko lähes joka ilta lämmäytellä 🙂 ps. kiva ku oot kirjotellut muualtakin kuin ollakista ja makkarista viime postaukset!

  • suvi m Reply

   Me ei olla kovin innokkaita saunojia – sauna lämpenee n. kerran viikossa. Jotkuthan laittavat molemmat kiukaat (sekä sähköisen että puukiukaan) – se on yksi vaihtoehto. 🙂

   Postaukset syntyvät sitä mukaa missä tiloissa sisustelen. Ei niin päin, että mistä huoneesta ei pitkään aikaan ole ollut juttua. 🙂

   • Sehän ois yks vaihtoehto. Niinhän se on, että olkkaria tulee varmasti aika monella sisusteltua useimmiten, mutta kiva nähdä että sisustelet muuallakin niin saa mahdollisesti ideoita (:

 3. Kivan näköinen setti, mutta keksin siihen heti parannusehdotuksen. Isomman telineen voisi tehdä sellaiseksi, että siihen mahtuisi päällekkäin kaksi täysinäistä kantokoria. Tämä mahdollistaisi polttopuun loppukuivauksen ennen polttoa. Varsinkin puulämmittäjälle tällä olisi arvoa, kun puu ehtisi kuivua aina hiukan kauemmin. Nyt kuivin puu jää aina telineen pohjalle ja polttoon menee aina kosteampia.

  Samalla jää pois puiden siirtäminen korista toiseen joka aiheuttaa tarpeetonta roskaamista.

  • suvi m Reply

   Hienoa, että tuotteesta syntyy uusia ajatuksia.

   Voi tehdä myös niin, että käyttää kaikki polttopuut ennen kuin täyttää isomman telineen. 🙂

 4. On hieno tuo Stalan tuote, taipuu aika moneen käyttöön,yöpöytänä aivan mainio.

  • suvi m Reply

   Minustakin! 🙂 Kiva, että monikäyttöisyys välittyi postauksestani.

 5. Kaunis ja aikaa kestävä tuote.

  Mutta miten roskat? Eihän ne puut tietenkään itsekseen siinä isossa säilytystelineessä liiku ja heilu, mutta jotenkin tuosta telineestä tulee fiilis, että roskat varisee pitkin poikin. Onko näin?

  • suvi m Reply

   Ei minusta roskaa tule noista telineistä sen enempää kuin muunkaanlaisista telineistä. Sehän on selvää, että puista joka tapauksessa irtoaa jotakin – oli teline mikä tahansa. 🙂

 6. Hih, sieltähän se Hayn tulitikkurasia löytyi kuvista. =D

  On kyllä upeat Stalan tuotteet ja monikäyttöiset.

  Toimisivat hyvin täällä meillä kakkoskodissa saaressakin, kun päätalossa on kolme tulipesää (puuhella, leivinuuni ja takka) ja kaikissa erikokoiset puut.

  • suvi m Reply

   Jep, tässä syy miksi metsästin hienoja tulitikkuja. 😀 Tehän ihan selkeästi tarvitsisitte tällaiset telineet! 😉

 7. Kiva tuote ja kaunis!

  Meillä on kotona puusauna ja lämpiää miltei joka ilta. Puut säilytetään takapihan puuliiterissä. Kuitenkin mietin tätä lukiessani, että mitä palotarkastaja sanoisi noin suurten puumäärien säilyttämisestä sisällä? Ei niitä saisi kuistillakaan säilyttää. Tiedän tapauksia, joissa kauniit puupinot on jouduttu purkamaan talon takakuistilta, turavallisuussyistä…

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.