Kirjoittelin jonkin aikaa sitten Weberin uudesta CASA design -lattiapinnoitteesta (”Uusi lattiapinnoite saunatupaan?” -postauksessa). Nyt saunatuvan lattia on käsitelty ja voin vihdoin näyttää teille lopputuloksen ja kertoa käyttökokemuksia. Sekä arpoa CASA designlattian yhdelle onnekkaalle!

Lähtökohtahan oli se, että olimme jättäneet saunatuvan lattian betonille ja käsitelleet sen Betolux-lakalla. Betonilattia ei kuitenkaan ollut sellainen hieno ja sileä, joita nykyisin näkee paljon, vaan lattian sävy oli liian ruskea ja pinta oli melko karhea. Blogiyhteistyön myötä saimme Weberin CASA design -lattiapinnoitteen, josta valitsimme harmaan sävyn.

Urakkaan ryhdyimme Mankun kanssa yhteistuumin. Huoneen tyhjentämisen jälkeen Mankku tasoitti seinävierustat, sillä niihin oli jäänyt rakoja lattiavalun myötä. Päätimme myös hankkia työhön sopivan laastisekoittimen, sillä sekoittimelle tulee luultavasti tarvetta vielä jatkossakin. Työnjako meni niin, että minä sekoitin laastia sekoittajalla sillä aikaa, kun Mankku levitti valmista lattiapinnoitetta. Itse pinnoitteen levittäminen 17 neliön suuruiseen tilaan sujui melko nopeasti ja se vaihe olikin ohi reilussa tunnissa.

saunatupa_weber3

CASA design-lattiapinnoitteen kuivumisen jälkeen lattia piti puhdistaa täysin pölyttömäksi ja sitten käsitellä protect primer -aineella. Lopuksi lattiaan levitettiin vielä suoja-aine. Koko homma olisi hoitunut varmasti nopeamminkin, mutta muiden kiireiden takia, meillä venyi työ kolmelle päivälle. Sitten päätimme vielä maalata saunatuvan seinät mustiksi lukuunottamatta lautavuorattua takaseinää.

saunatupa_weber6

ennen_jalkeen

Kaiken kaikkiaan voin sanoa, että CASA design -lattiapinnoitteen asentaminen sujui tosi nopeasti ja melko helpostikin. Pintaan jäi jonkin verran sävyvaihteluita ja lattian kuviosta tuli vähän eläväinen. Ohjeessa sanottiin, että lastalla voi halutessaan tehdä kuviollista jälkeä materiaalin levitysvaiheesa. Meillä lattiassa näkyvät viirut syntyivät teräväreunaisesta lastasta. Rautakaupassa ei sattunut olemaan pyöristettyjä lastoja ja niinpä Mankku osti normaalin teräväreunaisen lastan. Itse en ennalta osannut asiaa edes huomioida (enkä siten Mankkua ohjeistaa ;)), mutta levitysvaiheessa huomasin viirujen syntyvän. Nyt kun lattia on valmis, täytyy minun myöntää, että viirut tuovat pintaan kaunista elävyyttä. Tykkään, että pinnassa on sävyvaihtelua, jolloin se näyttää enemmän betonimaiselta.

saunatupa_weber1

saunatupa_weber2

saunatupa_weber7

Lattian pinta tuntuu todella miellyttävältä ja se on hyvin tasainen. Vaikka pinta on samettisen tasainen, ei se kuitenkaan ole yhtään liukas. Tilassa liikutaan paljon avojaloin, sillä sauna ja kylpyhuone sijaitsevat viereisessä huoneessa, joten on todella kiva ettei tarvitse jännittää liukastumista.

saunatupa_weber4

saunatupa_weber8

Päätimme tosiaan samassa rytäkässä vielä maalata saunatuvan seinät mustaksi (sävy on Tikkurilan ”Toro”), sillä tilaa käytetään elokuvien katseluun, joten tummat seinät ovat siihen tarkoitukseen valkoisia optimaalisemmat. Huonekalujen järjestys muuttui myös nyt niin, että sohva käännettiin toisinpäin ja elokuvaa katsellaan valkokangasverhoon heijastettuna. Aiemmin käytössä ollut ”valkokangaslevy” jäi vielä lautaseinään kiinni, joten siksi sohva on hassusti sen edessä (vielä).

Seinien maalaamisen myötä huoneen sisustusta pitää vielä muutekin miettiä uudelleen. Itse kaipaisin sinne nyt enemmän pehmentäviä elementtejä ettei sisustus olisi liian graafinen. Aiemmin tilassa ollut graafinen mustavalkoinen matto tulee todennäköisesti siirtymään lastenhuoneeseen, sillä miellyttävän tuntuinen lattia ei nyt oikeastaan enää kaipaa mattoa. Tykätään tästä uudesta lattiasta tosi paljon!

ARVONTA: VOITA CASA DESIGN -LATTIAPINNOITETTA

voita_lattia

varimallit2Näin osallistut arvontaan:
Kommentoi tähän postaukseen vastaamalla:

Kerro, mikä on sinun weber.floor CASA Designlattian suosikkivärisi ja
mihin tilaan laittaisit sen kodissasi. Voit voittaa CASA Designlattian kotiisi!

Palkinnoksi arvotaan yhdelle voittajalle 3 kpl 15 kg säkkiä weber.floor CASA Designlattiapinnoitetta sekä asennuksessa tarvittavat lisäaineet, jotka riittävät n. 25 – 30 m2 alalle (palkinnon arvo n. 300 euroa). Palkinnon voittajalla on mahdollisuus tilata samaan toimitukseen myös isompi määrä pinnoitetta omalla kustannuksellaan.
Tuotteet toimitetaan asiakkaalle 3 viikon kuluessa arvonnasta.

Muista täyttää kommenttilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitamme sinut mikäli arpaoni suosii juuri sinua.
Sähköpostiosoitteita ei julkaista, mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

Kilpailuun on mahdollista osallistua ke 18.12.2013 klo 24.00 saakka.

EDIT: ARVONTA-AIKA ON UMPEUTUNUT JA VOITTAJA ON ARVOTTU.

ARPAONNEA!

BlogiyhteistyoYhteistyössä:

weberlogo

 

Author

318 Comments

 1. Meillä on mietinnässä kellarin lattia laitto, joten valinta olisi valkoinen jos arpa onni suosii 🙂

 2. ooh! Tosi hieno uudistus ja näyttää ihanalta leffahuoneelta. Valitsisin ehkä itse vaalean harmaan ja laittaisin sillä koko kerrostaloasuntomme lattiat…

 3. Wou! Ihana betonilattia!
  Valitsisin itselleni saman harmaan sävyn kun teillä ja käsittelisin sillä varaston/tallin.
  Ehkä myöhemmin koko kodin 🙂

 4. Tämä olisi ihana palkinto!
  Valmistumassa olevan Harmajan kodariin ja ehkä muuallekin harmaa Weber Casa.

  Peukut ja varpaat pystyyn ;-).
  Sari

 5. Meillä on myös karhea ja rusehtava betonilattia eteisessä ja käytävällä.Olemme miettineet,voisiko lattialle tehdä jotain.Nyt kun törmäsin ihanaan blogiisi ja näin kuvat,voisin tältä istumalta päätyä Casa-pinnoitteeseen,harmaa olisi sävy!Osallistun mielihyvin arvontaan.

 6. Väri olisi valkoinen ja se ei tulisi kotiin vaan ns. toiseen kotiin mieheni työpaikalle, jonka lattiaan olemme etsineet kuumeisesti toimivaa ratkaisua.
  Hauska että blogistasi bongasimme toteutuneen lattian, koska n. kuukausi sitten mietimme olisiko tämä hyvä vaihtoehto kampaamon lattiapinnaksi. Näyttää tosi hyvältä!

 7. Onpas kiva uudistus saunatuvassa! Tätä pinnoitetta voisi testata neidin huoneeseen, kun laminaatti olisi uusimisen tarpeessa.

 8. Oi mikä arvonta.. Meille on tulossa uuteen kotiin juurikin tämä lattia vaalean harmaana.. 🙂 Nyt sitten arpaonnea niin ois sponsori olohuone-keittiö osalle..:-D Kerrothan vielä kokemuksia puhtaanapidosta ym. Kuulolla ollaan.

 9. Aivan ihana muutos! Pidän kovasti. Suosikkini on tuo sama harmaa kuin teillä ja haave olisi muuttaa koko kotimme lattiat tuolle pinnoitteelle.

 10. betoni on pop Reply

  Olen harkinnut tätä omaan asuntoomme, joten kiva nähdä/kuulla työvaiheista ja lopputuloksesta. valitsisin vaalean harmaan.

 11. Olemme tekemässä vanhasta autotallista kuntoilu-/oleskelutilaa ja sinne haluaisin valkoisen lattian tuomaan valoisuutta

 12. Tosi hyvännäköinen lopputulos 🙂 Mulla olis tälle lattialle jo paikkakin valmiina. Meidän talon kellarissa on välitilahuoneena vanha pannuhuone jota ei siis enää käytetä pannuhuoneena. No, siinä huoneessa on paljon tekemistä koska se on karmivan ruma ja lattia siinä etenkin on aivan kauhea…
  Pidän peukkuja pystyssä harmaalle lattialle, aika näppärä mies multa löytyykin jo täältä valmiina, hommaan siis vain itse ne materiaalit 🙂

  T.Tiina

 13. Niin hieno tulos että pois alta. Meidän talon kellarissa monta varastoa joiden lattiat tarttis uusia. Tämä materiaali on varmaan täydellinen sinne. Väritoive on harmaa.

 14. Mahtava lopputulos! Meillä on haaveissa tehdä koko alakerran lattia, valkoinen on oma suosikki 🙂

 15. Meillä olisi haaveena saada ensi keväänä tehtyä punttisali varastoon, tuo harmaa olisi juuri täydellinen siihen tilaan 🙂

 16. Hieno lopputulos! Jos voittaisin, luultavasti pinnoittaisin tällä meidän eteisen ja kodinhoitohuoneen värinä antrasiitti tai vaaleanharmaa. Oikeastaan haluaisin yhtenäisen lattian koko kerrokseen joten ehkä samalla keittiö, olohuone ja kaksi makuuhuonettakin.

 17. Meillä tulee näillä näkymin koko alakerran lattiaan tätä, sävy harmaa, vaikka valkoinen ja musta on myös tosi hienot.

 18. Voih! Nyt tuli kyllä arvonta kuin tilauksesta! Olemme rakentamassa ja haaveilen alakertaan juuri kyseisestä Weber Casa lattiasta, värinä vaaleanharmaa… Kiva, jos kirjoittelisit käyttökokemuksia tulevissa postauksissa.
  Toivotan itselleni kovasti arpaonnea 😉

 19. pienen tappelun jälkeen väristä VAIMO sano :valkonen no sitähän mie ajattelinkin ,,heh he..no,,,sitten se paikka siittäki keskustelthiiiiin,, no saunaan sitten ja piste ,,mut vaimolta en kysy enään mitään !!!!heippa ja kiitoksia ihanasta arvonnasta!

 20. Kyllä se on harmaa! Uusi lattia tulisi suunnitteilla olevaan ”vieras-/oleskeluhuoneeseen”.

 21. Tosi hyvä ja kaunis lopputulos! Itse toivoisin samaista pinnoitetta kodinhoitohuoneeseen. Värinä harmaa.

 22. Hei, Upeaa jälkeä kerrassaan. Meillä oma projekti etenee ja tuo CASA Designlattia olisi juuri oiva tulevaan työtilaani joka sijaitsee talousrakennuksessamme. Olemme laatoittamassa tilaa mutta tämä korvaisi sen jos onnetar suosisi 🙂

 23. Kiitos kivasta blogista! Saunatupanne näyttää todella viihtyisältä. Meille valmistuu pikku hiljaa Kannustalon Rauhala, ja pinnoite saisi elämän keittiössä. Väri olisi vaaleanharmaa.

 24. Hienolta näyttää!

  Ottaisin valkoisen lattian ja laittaisin sen mökillemme tuvan lattiaksi. Nykyinen lattia on jo huonokuntoinen kertaalleen hiottu parketti ja kaipaisi kipeästi uudistusta!

 25. Vaaleanharmaan pinnoitteen voisin mielelläni laittaa meidän mökin lattiaan. Tosin en ottanut selvää, onko tämä sellainen, jonka voisi myös lankun päälle laittaa. Mökki on menossa keväällä remonttiin ja tällainen pinnoite voisi olla yksi vaihtoehto lattialle.
  Kotona tämä sopisi keittiön ja eteisen lattian päälle, sinnekin vaaleanharmaana.

 26. Teemme vanhempieni mökillä remonttia, ja tämä(kin) blogi on toiminut usein upeana inspiraation lähteenä, eli koska väri valinnat ovat aikalailla samat kuin teidänkin kodissa, niin päädyn myös tuohon harmaaseen 😉 Lattia tulisi varmaankin päämökin uuteen lattiaan tai sitten rantasaunaan.

 27. Oih, olipa upea lopputulos! Ja nuo mustat seinä… 🙂
  Suosikkini on harmaa tai valkoinen ja meilläkin on viimeistelyvaiheessa oleva saunahuone. Mustaa seinää on tulossa. Lattiaa voisi viimeistellä, jos arpa suosii! 🙂

 28. Ihana lattia. Meille valitsisin valkoisen,keittiöön ainakin. Teimme muutama vuosi sitten isohkon remontin olohuone/keittiö/eteinen akselilla. Lopputulos on odotusten mukainen paitsi lattiaan en ole yhtään tyytyväinen. Tumma kaakeli keittiössä pimentää ja laminaatti (uh) olohuoneessa ei vaan ollutkaan meidän juttu.
  Valkoinen lattia olisi täydellinen. Tärppäisipä !

 29. Oivoi mikä täydellinen arvonta ja kumpa vain onni suosisi. 🙂 Meillä on hakusessa kellarin lattian pinnoitus ja tämä on tullut vahvaksi ehdokkaaksi. Kellariin tulee harraste/vierashuone. Harmaa olisi värivalinta.

 30. Tuosta valkoisesta design-latiasta oon haaveilut pitkään. Nyt tämän nähtyäni uskaltaisin hommaan ryhtyä. Palkinto tulisi tarpeen keittiön ja eteisen kaunistukseksi.

 31. Kun aloin tätä postausta lukea, ei minulla ollut mitään tarvetta millekään lattiaremontille, vaikka teidän saunatilan lattia – ja koko sauntupa – onkin aivan ihana. Mutta jostain kommentista sain kuningasidean. Vanhempi poika muutti pois kotoa ja ensi kesänä hänen huoneensa saa ihan uuden elämän. Sinnehän tämä olisi aivan oiva lattiapäällyste. Ja harmaana.

  – Elma –

 32. Antrasiitti ja harmaa <3. Takkahuone ja siihen liittyvä uusi makuuhuoneemme, jonka teemme autotallista. Ihana pinnoite.

 33. Mielettömän upea huone teillä nyt, vau ! Valkoinen olisi oma valintani kotimme keskikerroksen lattiaan ja ehkä myöhemmässä vaiheessa myös olohuoneeseen.

 34. antaisin tämän joululahjaksi isälleni, asennustyöt tietenkin itse tehden kaupan päälle 😉

 35. Valkoinen tai ehkä sittenkin vaalean harmaa 😀 ja keittiö & olohuone todellakin olisivat uuden pinnan tarpeessa…

 36. Tässä mahtava idea valkaista kaikki kodin lattiat. Ehdottomasti mukana;)

 37. Joka päivä oppii jotain uutta taitaa pitää paikkansa 😀 Tämän, jos voittais, tulisi meille aivan ihana keittiön ja verannan lattia valkoisen värisenä !

 38. Upea saunatupa teillä! Mielelläni ottaisin meidän valmistuvaan vastaavaan antrasiitin lattian 🙂

 39. Harmaa olisi aivan ihana myös meidän tulevaan saunarakennukseen 🙂

 40. Ihan mieletön arvonta! Meille tulis uusi lattia keittiöön! Ja väri olisi harmaa tai valkoinen… Kumpa onni potkisi =)

 41. Vaalea harmaa sopisi mainiosti pikkuhiljaa rakentuvaan takkahuoneeseen!

 42. Suosikkiväri on vaaleanharmaa ja laittaisin lattian meillä työhuoneeseen ja eteiseen. 🙂

  Jos tuollaisen haluaisi laittaa (pahoin kuluneen) parkettilattian päälle, niin pitääkö lattia ensin hioa tms.? Tiedätkö? Nettisivuilta en löytänyt tähän ohjetta.

 43. Meille mieluinen väri olisi vaaleanharmaa ja tilana lastenhuoneen lattiat 🙂

 44. Harmaa tekisi levottomasta mökin oleskelutilasta kovin harmonisen. Kiitos arvonnasta molemmille osapuolille!

 45. Kyllä meille vielä keittiöön ja eteiseen voisi tuollaiset lätkäistä, ei olis niin arka veden kanssa kuin laminaatti! valkoista taikka vaaleanharmaata lähen kokeileen josko voittaisin! 🙂

 46. Kiva yhteistyö! Olemme etsiskelleet ratkaisua betonilaittialle omaan tulevaan saunatupaamme. Niin moni betonilattia on alkujaan epäonnistunut. Tämä on ollut yksi varteenotettava vaihtoehto ja uskon, että hyvin potentiaalinen juuri meille. Varsinkin teidän kokemustenne jälkeen. Lattia näyttää täydelliseltä betonilattialta. Voi en malta odottaa, että raksamme etenisi..
  Värivalintamme olisi harmaa.

 47. Mä haluisin oman makuuuoneen lattian uusiksi joten sen ehkä, värinä olisi joko valkoinen tai vaalean harmaa. Hienommalta kyllä näyttäisi jos lattia olisi kaikkialla samanlainen mutta silloin väri olisi mielummin harmaa koska seinät ovat valkoiset, makuuhuoneessa olisi sitten toisinpäin ehkä parempi

 48. Tämän ajankohtaisemmin ei olisi postaus voinut osua. Rakennamme parhaillaan ja mietimme juuri, miten käsittelemme talomme betonilattian. Väri olisi vaaleanharmaa.

 49. Hei! Hieno tuli teidän yhdistetystä takka-elokuvahuoneesta! Meille valitsisin myös harmaan ja se tulisi alakerrassa sijaitsevaan elokuvahuoneeseen. Toivottavasti arpaonni suosii!
  Minna

 50. Ihanan näköistä ja onnistunut kokonaisuus lattiat ja mustat seinät :).
  Meille passais kellarin lattian pinnotteeksi harmaa, johon tulee meidän takkahuone kun saadaan se tässä valmiiksi. On varmaan helppo pitää puhtaanakin.

 51. Voi, olispa tervetullut palkinto meidän rakennusprojektiimme ja ratkaisisi pähkäilymme lattiamateriaalista, mietimme betonin ja tämän casan välillä. Luultavasti valitsisin saman harmaan kuin teillä ja tämä tulisi meillä isoon yhtenäiseen eteinen+ keittiö+ olohuonetilaan (ja varmasti myös näiden vieressä olevaan kodariin).

 52. Hyvältä näyttää uusi lattia!
  Valitsisin meille eteiseen vaaleanharmaan sävyn.

 53. Vaalean harmaa olisi upea pinnoite alakerran pelihuoneeseen, tällä hetkellä siellä on vasta pölisevä betoni, eli ihan peukut koholla osallistun arvontaan:-)
  -Satu-

 54. Harmaata lattiaa tahtoisin ja se varmasti levittyisi varaston/askartelutilan lattiaan. Sieltä kun linoleumi levyt ovat jo irtoamassa.

 55. Kiva arvonta! Olen tuota lattiaa ajatellut uuteen taloomme ja ottaisin sen todennäköisesti valkoisena (tai vaalean harmaana) olohuoneeseen ja keittiöön! 🙂

 56. Valkoista, valkoista, laitettaisiin keittiö-ruokailutila-eteinen uuteen uskoon ja pääsisin eroon noista 13 vuotta vanhoista lattialaatoista! Tässä olis joululahjaa kerrakseen!

 57. Vaaleanharmaa ja keittiöön olisi oma valinta. Pitää tutustua tähän tarkemmin, niin hienolta näyttää, ja ilmeisesti helppo laittaa.

 58. Upea lopputulos kaikkinensa! Tykkään huoneen uudesta ilmeestä paljon. Jos voitan, valitsen vaaleanharmaan ja lahjoitan vanhemmilleni 🙂

 59. Tuosta tuli juuri niin upea kuvista päätellen, kuin epäilinkin! Wau! Hmm.. Uskallanko tunnustaa että tätä vuokra-asuntoa ei saada remontoida, mutta siitä huolimatta arvontaan mukaan. Valitsisin valkoisen, ja sillä remontoisin sitten kun lähivuosina saamme ensiasuntomme! 🙂

 60. Todella hieno lattia! 🙂 Meillä on kellarin remontti tulossa, sinne sopisi hyvin tuo harmaa väri 🙂

 61. Jos arpa osuu kohdalle niin meillä käsitellään valkoisella weberillä makuuhuoneiden lattiat.

 62. Väri olisi vaalean harmaa ja se tulisi kellarin lattiaan mihin olemme miettineet lattiamateriaali betonin päälle jo pitkään.

 63. Valintani olisi harmaa ja kohde olisi tuleva perähuone eli leffankatseluhuone/monitoimihuone..

 64. Kerrassaan upea lopputulos!!! Mustat seinät näyttää myös hyvälle.. Täälläkin olisi suunnitelmissa maalata pojan huoneessa oleva tapettiseinä mustaksi. Meille valitsisin valkoisen ja se tulisi keittiöön.

 65. Olen odottanut tätä postausta! Olen nimittäin ajatellut tätä uuden kotimme eteiseen nykyisen kuluneen sisalin tilalle, toisaalta olen miettinyt mahtaako kestää eteisessä… Lisäksi olen miettinyt voisikohan tätä laittaa keittiöön laattalattian päälle, kun laatan väri ei miellytä sitten yhtään. Väriksi valitsisin antrasiitin eteiseen, keittiöön valkoisen, nämäkin kyllä vaihtelevat viikoittain kun en osaa päättää 🙂

 66. Hyvän näköinen lopputulos. Meillä tämä lattia on ollut harkinnassa valkoisena uudisrakennuksen yläkertaan keittiö-OH tilaan.

 67. Vaaleanharmaa sopisi todella hienosti modernisointia odottavaan keittiöömme. Lattiat ovat tällä hetkellä vähän kehnossa kunnossa.

 68. Hienolta näyttää!
  Valkoisen valitsisin minä, ja miettisin raskisinko tuhlata sitä askartelutilan lattiaan. Vai antaisinko ehkä vanhempieni kotiin kodinhoitotilan lattiaan, kun ovat siellä remonttia muutenkin tehneet. Kruunaisi kyllä koko tilan.
  Eli arpaonnea toivotaan nyt!

 69. Valinta olisi valkoinen ja paikka ullakko=) Olemme alkaneet tekemään ullakolle tv-tilaa ja seinät on jo maalattu valkoisiksi. Tilan mataluuden takia olemme hankkineet tilaan säkkituolit ja enää lattia on käsittelemättä. Aivan mielettömän hyvän näköinen lattia!

 70. Todella hieno lattia ja koko lopputulos! 🙂 Oma sävysuosikki on harmaa ja pinnoitteen laittaisin valmisteilla olevaan saunatupaan.

 71. Tuo harmaa on ihana betonimainen! Ihana on kyllä teidän saunatupa!

 72. Vaaleanharmaata meille. Kellari on seuraava remppakohde, kunhan inspis iskee.

 73. Vanhempieni saunatupa kaipaisi uuden pinnan 32-vuotta vanhan rusehtavan muovimaton tilalle. 🙂 Tilaan sopisi tuo tumman harmaa. Olisipa mahtava voittaa ja yllättää vanhempani uudella lattialla.
  Todella kiva muutos teidän saunatuvassa.

 74. Valkoinen. Laittaisin sitä olohuone-keittiöakselille. Lattialämmitys toimii varmaan tämän alta paremmin kuin laminaatin:)

 75. Jos vain saisi uuden kylppärin (suoran) lattian <3 ois tämä tyttö onnellinen

 76. Hyvältä näyttää teidän saunatupa! Oli kiva nähdä tämä lattiapinnoite in action. Olen jo pariin otteeseen katsellut mainosta ja tutkinut nettisivua ajatuksissani tämä pinnoite.
  Olen haaveillut tästä pinnasta sekä tuulikaappiin, että pieneen ”kuivaan” wc:hen. Värit olisivat harmaa eteiseen ja valkoinen wc:hen. Oi, kunpa onni potkaisisi!

 77. Aivan ihana on lopputulos. 🙂 Ehdottomasti mukana. Olemme taloa alkamassa laajentamaan, niin ehdottomasti tulisi laajennusosaan. Olen jonkun aikaan halunut valkoisen lattian, syytä en tiedä mutta se on vain niin ihana. Nyt vain sormet ristiin…

 78. Makuuhuoneen pehmeyden kontrastiksi harmaa betonilattia olisi superihana!

 79. Antrasiitti ja kodinhoitotilan lattiaan. Ihana saunatupa teillä!

 80. Antrasiitti miellyttää ehkä eniten silmääni, mutta valkoinen on sille kova kilpailija. Lattian laittaisin varmaankin tuulikaappiimme 🙂

 81. Huikean hieno tuli saunatuvasta ja uusi lattia on todella kaunis!
  Osallistun arvontaan ja värivalinta oli valkoinen. Tuolla määrällä saisimme koko asunnon lattian uusittua 🙂

  • Valitsisin ehkä valkoisen ja laittaisin koko alakerran lattiat uusiksi!

 82. Valkoinen ja laittaisin sen eteistilan lattiaan.
  Olen muuttanut pari kuukautta sitten ihanaan kerrostaloasuntoon, jossa edellinen omistaja oli tehnyt liki lattiasta kattoon remontin joka huoneessa. Yhden makuuhuoneen lattia oli laittamatta, vaihdoin siihen muovimaton tilalle parketin, sekä juurikin tuo eteinen. Siinä on nyt beigen värinen laatta, joka on jotenkin suttuisesti aikanaan laitettu. Vanhan talon ei niin suorat seinät voi olla osasyy suttuisuuteen.Olen miettinyt sen laatoituksen uusimista, on ollut vaikea päättää, millainen laatta ja mikä väri (varsinkin, kun tilaan rajautuu kodinhoitohuoneen liki musta lattialaatta), mutta just nyt tätä lukiessani sen keksin; tämähän oliskin ihan täydellinen juttu!!!

 83. Mahdollisesti laajenevan kodinhoitotilan lattia kaipaisi juuri tätä! <3 Harmaa voisi olla varmin sävy.

 84. Hieno tuli lattiasta! Värivalintani olisi jokin harmaan sävy, mutta mihin.. 🙂 Uudessa kodissa on parkettia pääosin, eteisessä isoa laattaa. Ehkä kodinhoitohuoneeseen. Tai autotalliin, siellä on pelkkä betoni. En tosin ole perehtynyt tuotteeseen, että käykö autotalliin.

 85. Rakenteilla olevaan yläkertaan kerran haaveilin, kun näin mainoksen jossain lehdessä, mutta hinta oli on yli budjettini. Josko näin saisin harmaata pintaa edes hiukkasen…

 86. Tosi kivan näköinen. Värivalintani olisi harmaa ja se tulisi wc:hen tai varastoon.

 87. Valkoinen, antrasiitti tai vaalean harmaa. Laittaisin sitä alakerran kylpyhuoneeseen josta on tarkoitus tehdä kodinhoitohuone… Jonakin päivänä kun remonttirahat on säästetty 😉

 88. Ihana arvonta! Väreinä kävisi meille valkoinen tai antrasiitti. Mietin, millainen tämä matsku olisi tulevassa makuuhuoneessa, valkoisena. Samoin samassa rytäkässä uusiutuu kodinhoitohuone, valkoisena sinnekin kelpuuttaisin riemusta kiljuen,

  terkuin Sari

 89. Vaalean harmaa ois meidän väri ja voisin vaikka koko alakerran laittaa sillä:) jospa arpaonni suosis:))

 90. Ananias Koikkalainen Reply

  Antrasiitti olisi täydellinen meidän kellarin lattiaan!

 91. Valkoinen tai vaaleanharmaa ja laittaisin eteiseen ja keittiöön:)

 92. Hienon näköistä, jälleen kerran 🙂 Ehkä eniten miellytti väreistä harmaa tai antrasiitti, takkahuoneeseen olisi uudistusta kiva saada 🙂

 93. Wau! Väri olisi harmaa ja sillä taikoisin pois pesutuvan oranssin muovimaton – siis suureen tarpeeseen tulisi 🙂

 94. Hieno! Oma suosikkiväri olisi myös harmaa ja laittaisin lattian rakenteilla olevaan ulkosaunaan (jos siis sopii ihan saunassakin käytettäväksi?) tai ainakin pukuhuoneen puolelle.

 95. Tykkään niin paljon!!! Meillä talonrakennus-projekti menossa ja mietitty tätä lattiaa saunatupaan ja ainaki eteiseen ja käytävään. Sävyt olisivat harmaa ja valkoinen!

 96. Hei, valitsisin vaalean harmaan tai harmaan, valkoinenkin houkuttelisi mutta, jompikumpi harmaista se olisi. Meillä on kokonais valtainen talon sisäpintojen remontti edelleen vaiheessa. Hiljaa hyvä tulee;) Alakerran takkahuoneen lattia odottaa pinnoitusta. Huone on myös tv huone ja siitä kuljetaan saunaan ja pesutiloihin. Seinissä on jo rakennettu syvennys viihdelaitteille ja se myös on myös musta. Toisen seinän vanhan tiilitakan pinnoitus valmistui juuri, eli enää puuttuu vain kaunis lattia! Toivotaan että arpaonni suosisi;)

 97. Aloitan takkahuoneen remontin joulun jälkeen ja tämä pinnoite olisi harmaana sinne täydellinen.

 98. Vaalea harmaa, saunatuvan lattialle! Mielenkiintoinen uusi tuttavuus.

 99. Niin hieno! Laittaisin yläkerran lattian uusiksi vaalean harmaalla!:)

 100. Omakotitalo valmistui 2kk sitten. Tulevan kevään aikana olisi tarkoitus rakentaa autotalli lämpimän varaston ja miehen studion kera valmiiksi. Harmaa pinnoite sopisi sinne täydellisesti!

 101. Vau, mikä saunatupa! Minä olisin halunnut koko taloon tällaisen lattian, mutta mies ei suostunut. Nyt harmittaa! Jos voittaisin arvonnan, olisi remppaa tiedossa. 🙂

 102. Valkoinen nyt olisi sitten kumminkin suosikki. Saisin laminaatin vihdoinkin pois. Olen nähnyt tän lattian valkoisena ja se oli kyllä upea!

 103. Vaaleanharmaa näyttää hienolta! Laittaisin tätä ainakin tulevan talomme eteistiloihin – ehkä koko alakerran voisi laittaa ko. pinnoitteella.

 104. Harmaa väri tulisi ehdottomasti kodinhoitohuoneen lattiaan jatkuen siitä pukuhuoneen puolelle 🙂

 105. Meille tulisi valkoinen lattia keittiö-olohuone tilaan. Olen tästä lattiasta haaveillut sinun ensimmäisestä postauksesta saakka.

 106. Hieno lattia. Itse vaihtaisin nykyisen ruskean keittössä ja eteisessä vaaleanharmaaseen. Muuttuisi ihanasti koko tilan ilme!

 107. Onpa hieno lattia! Laittaisin harmaan tai vaaleanharmaan pinnoitteen pihasaunaamme, jos se vain kestää kuumuutta ja vettä. Tai sitten vain pukuhuoneen puolelle.

 108. Meidän keittiöön tämä olisi loistava ratkaisu valkoisena. Kiitos kilpailusta.

 109. Innostuin heti tästä! Tämä sopisi loistavasti uuden asuntomme sisääntuloaulaan, jonka vieressä on myös isompi avoin tila. Ehkä se muuntuu työhuoneeksi myöhemmin. Värinä ehdottomasti harmaa.

  Mitä tuumaat, onnistuisiko tuon asentaminen tilaan, jossa on nyt laatat? Vanhat laatat pitäisi varmaan poistaa ja tasoittaa sen jälkeen? Vinkkejä?

 110. Voiko tuota laittaa lattialaatan päälle? Entä miten toimii lattialämmityksen kanssa? Jos onnistuu tälle yhdistelmälle, niin sitten menisi alakerta uusiksi harmaalla. 🙂

 111. Oi oi, mikä ihanuus olisi tuo valkoinen meidän uuteen keittiöön! Ollaan aloittelemassa lähes ”kaikki uusiks”-remonttia kodissamme ja tästähän olis suuri apu kun haaveilemamme vaalea lattia olisikin ikään kuin ”valmiina” 🙂 tosi kaunis lattia tuli teillekin!

 112. Vaalaeaharmaata kylppäriin ja saunaan. Vanhat laatat kyllästyttävät tämä olisi ihana!

 113. Valmistuvaan omakotitaloomme olemme suunnitelleet tätä Weberin Casaa harmaana keittiöön ja eteiseen. Olisipa kivaa jos arpaonni suosisi!

 114. Onnistunut lopputulos. Pinnoite sopisi loistavasti meidän kellarin lattiaan. Valitsisin valkoisen tai vaaleanharmaan, jos arpaonni suosii.

 115. Auringonkukka Reply

  Meillä uuden lattiapinnoitteen saisi kesämökin saunarakennuksen pukeutumistila. Olisi niin täydellinen sinne. Toivotaan, että arpaonni suosii! Väri olisi harmaa.

 116. Johanna Fabre Reply

  Heippa! Talossamme on betoni ja parkettilattiaa ja keittiön betonin haluaisin mielelläni vaihtaa Casan lattiapinnoitteeseen! Betoni on hieman liian pehmeä ja muutama kippo sille on tuonut jo pari kolhaisua ja raja parketin kanssa on hieman alempana joten tämä olisi täydellinen ratkaisu keittiööni! Valitsisin sävyksi vaaleanharmaan ja jos arpaonni potkaisee niin laittaisin myös eteisen ja vessan lattiat tällä!

 117. Jos tuon voi vedellä laatan päälle niin mie peittäsin huonon kaakelivalinnan kodinhoitohuoneessa 🙂 Värinä vaaleanharmaa tai harmaa.

 118. Itse kallistuisin vaaleanharmaaseen ja uuden pinnan saisi kuisti/eteistila.

 119. Vaaleanharmaa on suosikkini. Ilmeisesti tulisi remontoitavaan kodinhoitohuoneeseen.

 120. Hienon näköinen lopputulos! Meille mieluisin väri olisi myöskin tuo harmaa ja kohde sisääntuloaula alakerrassa! Onko teillä lattialämmitys tuossa alla vai ei? Onko ”kylmän” tuntuinen paljaalla jalalla vai ei?

 121. Ihanan näköinen lattia! Jos arpaonni suosii valitsisin tumman harmaan ja laittaisin sillä kodinhoitohuoneen lattian.

 122. Vaalenharmaa laitettaisiin oitis eteiseemme. Voikohan tätä matskua laittaa kylpyhuoneeseen?

 123. Tosi ihana koti ja onnistunut remontti teillä! Mä ottaisin noista tuon tummanharmaan ja kokeilisin sitä yläkerran työhuoneeseen.

 124. Jonna musakka Reply

  Haaveilen tummien parkettien tilalle valkoista lattiaa joten valinta osuu valkoiseen 🙂 ja kyllä se täytyisi koko kämppään saada!

 125. Olen miettinyt juuri kyseistä tuotetta vaalean harmaana keittiöön ja kodariin suoraan vanhan laattalattian päälle. Säästyisi vanhojen laattojen pois repimiseltä ja uudelleen laatoittamiselta.

 126. Uuden talomme betoninen kellarinlattia kaipaisi ehdottomasti vaaleanharmaata pinnoitetta.

 127. Harmaa tai antrasiitti olisi väri, jonka laittaisin eteisen ja keittiön lattiaan.

 128. Käsittelisin eteisen lattian vaalean harmaalla. Ja lisäksi yrittäisin käsitellä wc:n lattian suoraan vanhojen laattojen päälle.

 129. Tyylikäs lattia! Olen jo kauan haaveillut betonilattiasta eteiseen ja takkahuoneeseen. Viimein näyttäisi löytyneen vaihtoehto, joka miellyttää ja jonka voi itse tehdä. Meille sopisi vaaleanharmaa väri.

 130. Ihana arvonta:) Mukana ollaan ja harmaa on mielestäni paras sävy.

 131. Meillä on melkein koko kämpässä sama lattia valkoisena. Ärsyttää vaan kun kodinhoitohuonessa on vielä ruma klinkkeri eli sen päälle haluaisin vielä valkoista Weberiä :).

 132. Näyttää hyvältä teidän lattia. Ehdottomasti mukana arvonnassa. Minun suosikkivärini on harmaa.

 133. Todella kaunis lopputulos, wau! Itse laittaisin sävyn harmaa enemmän kuin mielellään takkahuoneeseemme.

 134. Olipa hieno muutos tuo teidän lattia ja koko huone! Jos arpa suosii päätän sitten mikä on väri, mutta pidän paljon vaaleasta harmaasta ja antrasiitista. Nyt jännäämään taas:D

 135. Tyylikäs ja eleetön lattiamateriaali, suosikkini valkoinen tai harmaa. Meillä laitettaisiin alakertaan eli eteiseen ja makuuhuoneisiin.

 136. Todella kivan näköinen lattia. Jos arpa suosii, ottaisin tämän lattian harmaana meidän keittiöön.

 137. Vau, miten upea muutos. Tykkään todella paljon sekä lattiasta että seinistä.

  Osallistun myös arvontaa, jos saisimme vaikka vaalenharmaan lattiapinnan eteiseen.

 138. Ehdottomasti harmaa olisi valinta keittiön lattiaan. Hurmaannuin heti tuohon väriin !

 139. vaalean harmaa olis nappi valinta!<3 mukanahan tässä on pakko olla… s

 140. Todella kaunis ja harmooninen lopputulos. Oma suoikkini on vaaleanharmaa.

 141. Meillä kellarin lattiavalu kuivuu ja odottaa pinnoitusta. Paljon ollaan mietitty jotain muuta laattalattian vaihtoehtona. Eli tämä olisi meillä varteenotettava ykkönen. Väri vaaleanharmaa.

 142. Kiva kuulla tällaisesta päällysteestä 🙂 alamme ensi vuonna rakentaa ja valkoinen sopisi meille varmasti mainiosti!

 143. Hei tämähän olisi hyvä vaihtoehto meillekin eteiseen ja kodinhoitohuoneeseen. Tosi hyvältä näyttää teidän saunatuvan lattia ja seinätkin. Valitsisin myös tuon vaaleanharmaan, eli arvonnassa ollaan mukana!

 144. Ihana uusi lattia! Harmaa tai antrasiitti sopisivat tulevan talomme kodinhoitohuoneeseen.

 145. Ihana lattia! Kellarin takkahuoneeseen etsinnässä lattiamateriaali. Tämä sopisi loistavasti. Väri joko vaalea harmaa tai harmaa.

 146. Välityssilta pinnoitteen väriksi tumman harmaan ja laittaisin sen pihasaunamme lattiaan sekä ulkovarastoon..

 147. Wau miten upea lattiasta tuli! Käsittelisin tuotteella alakertamme lattian, joka koostuu avoimesta keittiö olohuone -tilasta, väriksi valitsisin vaalean harmaan.

 148. Vaalean harmaa tai valkoinen… hmm. Valkoiseen päätyisin (valkoisen koiran ja hänen karvojensa vuoksi :)) Toivottavasti arpaonni suosii, uusi lattia olisi niin loistava!!!

 149. Valkoista tai jotakin harmaata laittaisin keittiöömme ja olohuoneen takan eteen.Hmmm…Toivottavasti arpaonni suosii!

 150. Toivotaan kovasti hyvää arpaonnea, jotta saataisiin ihana harmaa lattia saunarakennuksen vierastupaan 🙂

 151. Oi..onpas kivan näköinen lattia:) Meillä on alkamassa piharakennuksen teko, jonne on tulossa toimistohuone, sekä ompelu/askarteluhuone. Sinne lattia olisi oivallinen vaihtoehto! Värinä vaaleampi harmaa;)

 152. Oih! Meillä voisi koko alakerran laattalattian päälle laittaa tämän! Laittaisin valkoisen 🙂

 153. Wau! Harmaasävy on minun mieleen! Kesämökille olisi upea uusi lattiaratkasu!
  minna

 154. Ihana ihana ihana saunatupa! Käsittelisin koko tulevan kodin lattian valkoisella sävyllä:-)

 155. Oih, 8 vuotta vaivanneet eteisen ja keittiön punaruskeat tex mex -ravintolaan sopivat lattiat saisivat kyytiä ja lujaa! Väriksi harmaa.

 156. Koiran tassujen raapiman olohuoneen lattian tilalle kaunis valkoinen olisi mieluisin<3

 157. Valkoinen lattia tulisi tällä hetkellä rakenteilla olevan omakotitalomme kaikkiin muihin huoneisiin paitsi khh, wc ja kph. Olisi juuri täydellinen lattiaratkaisu meidän tulevaan kotiimme!

 158. Antrasiitti, ja kohteena sauna ja pesuhuone. Valkoiset isot laatat seiniin jo valmiina, vain lattiasta ei ole osattu päättää. Tämähän sopii kuin nappi silmään… 🙂

 159. Vaaleanharmaa ja tulisi reilut satavuotta vanhan hirsitalon joko yläkerran makuuhuoneeseen ja aulaan tai eteiseen tulevan remontin yhteydessä.

 160. Kaunis on lattia! Vaikka antrasiitti olisikin tyylikäs väri (ja miellyttää värikollaasissa silmääni eniten), täytyisi meidän kodissa ottaa huomioon muun kodin lattiapinnat sekä niiden väritys. Värivaihtoehdoista meille sopisi siis hiekanruskea (tai jokapaikan valkoinen…). Hyvää joulunalusaikaa!

 161. Voi jes kun tulisi tuommoinen palkinto niiin tarpeeseen! Eteisen punakan laatoituksen päällee ollaan juurikin tuota mietitty, harmaa taitaisi passata parhaiten. Nyt sormet ja varpaat ristiin 🙂

 162. Hieno lattia! Osallistun arvontaan ja oma suosikkini on ehdottomasti valkoinen. Ollaan suunniteltu että vaihdetaan valkoiset laattalattiat weberin pinnotteeseen! Ihana saumaton lopputulos!

 163. Kyllä tämä tulisi keittiöön valkoisena. Puolivuotta sitten mies laatoitti keittiön lattian, mutta ei ole alkuunkaan tulokseen tyytyväinen ( en kyllä itse näe mitään valittamista). Mutta tämä voisi olla molempia miellyttävä ratkaisu ja loppuisi se joka päiväinen voivottelu keittiön laattalattian mukamas epätasaisuudesta 🙂

 164. En ole aiemmin lämmennyt betonilattioille, mutta tuollaisen kelpuuttaisin meille koska vaan! Antrasiitilla laittaisin autotallin/askartelutilan lattian.

 165. Kiitoksia tästä postauksesta. Olemme miettineet kyseistä lattiaa tulevaan huusholliin useampaankin tilaan, mahdollisesti jopa koko taloon mutta en ole saanut käyttökokemuksia ja rautakaupatkin ovat olleet aika tuuliajoilla tiedonantajina. Olen miettinyt omaan kohteeseemme myös harmaata, kuten teilläkin on ja olisin kysynyt vielä kiiltoasteesta. Muistuttaako pinta enemmän mattaa vai kiiltävää, esim. jos laattoihin vertaisi vai jotain siltä väliltä? Toivottavasti arpaonnikin suosisi niin saisimme lattian uuteen kotiimme ja lisää käyttökokemuksia muille rakentajille/remontoijille 🙂

 166. Autotallimme muuttuu kuntoiluhuoneeksi, joten sinne sopisi vaaleanharmaa lattiapinnoite.

 167. Tosi kaunis lattia tuli teille! Laittaisin tuota antrasiittia autotallin lattiaan (se on vieläkin pinnoittamatta).

 168. Olemme ostamassa ( kunhan saan myytyä rintamamiestaloni ) ihanaa 70-luvun rivitaloasuntoa uusperheellemme ja loppuelän kodiksi. Vaalenharmaan lattian laittasin alakertaan jossa on sisääntulo, pitkä käytävä jonka varrella muutama makuuhuone. Alakerrassa on myös saunatilat ja käynti takapihalle. weber.floor CASA Designlattia tulisi olemaan siinä missä neljä teiniä, 2 aikuista ja koiruus sitä koittaisi kuluttaa ahkeraan 🙂

 169. Harmaa olisi mahdollisesti valintani ja lattian laittaisin kesällä valmistuvaan toimitilarakennukseemme.

 170. Valinta olisi vaalea harmaa tai valkoinen. Ensi torstaina valetaan 100-vuotiaan talon syvennettyyn kellariin 140 neliötä betonilattiaa, joten arpaonni olisi todella ajankohtainen.

 171. Vaaleanharmaa sopisi täydellisesti pohjakerroksen sauna ja oleskelutilaan. Siellä on kahta erilaista materiaalia tällä hetkellä ja uusi pinnoite yhtenäistäisi tilan.

 172. Onpa upea tuo teidän lattia! Jos voitto osuisi kohdalle, valitsisin myös harmaan sävyn, joka tulisi uudiskohteemme kellarikerroksen eteiseen ja takkahuoneeseen, ehkä myös kodinhoito ja pukuhuoneeseen.

 173. Hienolta näyttää. Valitsisin tuon kaikkein tummimman, eli antrasiitti ja meidän kodinhoitohuoneeseen.

 174. Voi miten hieno lattia! Olemme juuri päättäneet rakentaa saunatilat erilliseen saunarakennukseen, ja harmaa lattia sopisi mustaksi haaveiltuun hirsisaunaamme loistavasti!

 175. Vaaleanharmaa on suosikkini.Laittaisin meidän kodinhoitohuone/kakkossisäänkäyntiin.Mahtavaa olisi, jos arpaonni suosisi!

 176. Hieno!!
  Hioitteko te vanhaa lakkaa pois ollenkaan?

  Meillä on tarkoitus pinnoittaa myös talomme betonilattia ja valkoinen on meidän värisävy ja tällä palkinnolla pinnoittaisi jo pitkälle 🙂

 177. Ehdoton suosikki on antrasiitti ja laittaisin sitä keittiöön, aulaan ja eteiseen.

 178. Harmaa lattia näytti aivan uskomattoman hyvältä! Haluaisin samanlaisen meille eteiseen.

 179. Rakentajalle todella mieluinen arvonta! Voisin laittaa lattiapinnoitteen saunarakennuksen pukeutumistilaan, ja värisävyksi antrasiitti.

 180. Voi kun suosisi nyt arpaonni! Olohuone ja eteinen kaipaa uutta lattiaa ikivanhan kellertävän parketin tilalle ja valkoinen olisi täydellinen.

 181. hei
  Värinä olisi harmaa tai valkoinen ja latta tulisi uuteen rakenteilla olevaan makuuhuoneeseen.
  Kiva arvonta…

 182. Maria Suutari Reply

  Näyttää kyllä niin hienolta, vaaleanharmaa tai harmaa olis meille niin hyvä!

 183. Mahtavan näköinen saunatupa! Itse laittaisin tämän lattian laminaatin tilalle olohuoneeseen ja makuuhuoneisiin, valkoisena.

 184. Tätä ollaan mietitty tulevaan taloon.Ainakin keittiöön tai mahollisesto jokapaikkaan. Värinä vois olla valkoinen,harmaa tai vaaleanharmaa. Vaikea päättää mutta eiköhän se vaaleanharmaa ois. Eli kyllä ois poikaa jos osuis onni omalle kohalle.:)

 185. Hiekanruskea voisi olla aika passeli valinta keittiöön. Edessä on remontti ja keittiöön etsinnässä helppo lattiamateriaali.

 186. Minna Mattila Reply

  Näyttää kyllä erittäin hyvältä! Olen odottanut tätä postaustasi, koska olemme uusimassa keittiön ja ruokatilan lattiaa. Tätä samaa Weberin materiaalia siihen ajattelin. Valkoista tekee mieli. Tiellä lienee lattialämmitys?

 187. Tuo vaaleanharmaa voisi juurikin ratkaista meidän keittiön ja eteisen lattiaongelman :D…

 188. Valkea valkea valkea! Haluaisin meille siis valkoisen lattian eteiseen ja vierasvessaan. Nyt menenkin heti käväisemään ulkona, pistän sormet ristiin ja toivon näkeväni tähdenlennon, suljen silmäni ja unelmoin, että arpaonni osuu kohdalleni!

  Aivan ihana lopputulos saunatuvassanne. 🙂

 189. Mahtava arvonta ja kiitos kirjoituksestasi. Juuri kävin kyselemässä tuotetta rautakaupasta ja odottelen sähköpostiini hintatietoja. Näillä näkymin, jos hyvä tarjous saadaan, tulee meille tätä koko asuntomme lattia kylpyhuonetta lukuun ottamatta. Jospa kerrankin voittaisin jotain ihan oikeasti tarpeellista. Suunnitelmissa olisi vaalean harmaa lattia.

 190. Tosi ihana lattia ja koko saunatupa!!! Meille toi lattia kävisi ainakin kodinhoitohuoneeseen ja vessaan, miks ei myös vieras-/tv-huoneeseen (josta mennään saunatiloihin) ja makkariin… joo ja lastenhuoneisiin ja eteiseen. Olohuoneen ja keittiön lattiat uusittiin just vuosi sitten laatoilla ja laminaateilla, et ne sais varmaan jäädä entiselleen. Vaaleanharmaana ehkä ottaisin. Valkea olisi ihana mutta niin armoton kaiken pölyn suhteen.

 191. Jospas tästä olisi ratkaisu meidän eteisen laattalattiaan, se on todella karheaa :/ väriksi valitsisin harmaan. Nyt kun vain olisi sitä arpaonnea 🙂

 192. Tämä on upea tuote! Väriksi valkoinen ja keittiön ja ruokailuhuoneen lattia kuntoon… =)

 193. Vihdoin markkinoilla tällainen tuote! Meillä ollaan yhdistämässä olohuonetta ja keittiötä yhdeksi suureksi tilaksi ja tähän lattiamateriaaliksi sopisi upeasti vaaleanharmaa pinnoite. 🙂

 194. Teidän lattiasta tuli todella hieno! Haluaisin samanlaisen meidän kellarin takkahuoneseen saunan yhteyteen. Ja väriksi harmaa.

 195. Johanna Vantaalta Reply

  Meillä on suuri lämmin varasto, josta eriyttäisin osoin, josta tekisin viinihuoneen. Väri harmaa.

 196. Kauniilta näyttää teidän uusi lattia! Raaputetaan nyt arpa, josko saisimme lasikuistille valkoisen lattian. Ihanaa Joulua 🙂

  T. Ulla

 197. Hyvältä näyttää!
  Olenkin tätä tuotetta jo ennen postauksiasi googlettanut, kiva kuulla ihan käytännön kokemuksista.

  Meille valitsisin valkoisen, eteinen/olohuone alueelle.

  Muutimme noin 7 vuotta sitten nykyiseen asuntoomme kun kuopuksemme oli 2 viikon ikäinen. Remonttia emme muuttaessa ehtineet juurikaan tekemään vaan paikkoja on laitettu kuntoon pikkuhiljaa. Lattia ja keittiö ovat siis jääneet edellisten asukkaiden jäljille. Meidän lattiamme (muovimatto -hyi yök!) koki kovia kun olimme mieheni kanssa viettämässä pikkujouluja ja jouduimme jättämään koiranpentumme muutamaksi tunniksi yksin, hän oli sillä aikaa repinyt muovimaton ulko-oven edestä noin neliön alueelta riekaleiksi. Matoilla ollaan jäljet peitetty..
  Josko tuon lattian nyt vihdoin laittaisi kuntoon 🙂

  Mukavaa viikon alkua!

 198. Hei, tähän arvontaan on osallistuttava, sen verran kiinnostava tuote kyseessä! Vaikka kyllä jo naurattaa, mihin säkit laittaisin, jos arpaonni suosisikin, ei olla ihan siellä asti vielä, että levittämään pääsisi 🙂 Eli vaaleanharmaa kiinnostaisi kovasti meidän tulevan talon alakertaan. Kiva, kun kokeilitte tätä materiaalia ja kerroitte siitä meille 🙂

 199. Eteinen, vessa, vaatehuone ja ehkäpä myös keittiö saisivat uudet lattiapinnat! Värinä Antrasiitti.
  Uusi vuosi olisi täydellistä aloittaa uusilla lattiapinnoilla!

 200. meillä takkahuoneen/kotiteatterin lattia odottaa uutta pintaa, vaaleanharmaa voisi sopia, arvonnassa mukana!

 201. Keittiön ja eteisen lattiat kaipaisivat meillä uudistusta. Mieleisin väri on harmaa, myös antrasiitti on hieno.

 202. Katriina Ojala Reply

  Rakennamme Porvoon Haikkooseen ja olemme jo päättäneetkin laittaa alakerran lattian n. 100 m2 Weberin valkoisella Casa Desingnilla. Kiva, että te ehditte jo kokeilla tuotetta ja kommentoida kokemusta, koska siitä ei oikein ole mitään toteutunutta kohdetta tässä meidänkään lähellä, jota olisi voinut käydä katsomassa. Olisihan tuo kiva, jos arpaonni suosisi, saisimme jo 1/4 osaa tarvittavasta määrästä 🙂

 203. Väri olisi harmaa, teillä ainakin upean näköinen 🙂 Pinta sopisi eteiseen, kodinhoitohuoneeseen ja keittiöön.

 204. Tää olis täydellinen ratkaisu meidän alakerran käytävätiloihin ja työhuoneeseen. Harmaa tai hiekka olisi sopivin värivaihtoehdoista.

 205. Kiitokset hyvästä postauksesta. Olen miettinyt Casa-pinnoitetta Helsingin messuilla näkemäni Kirsin ja Arin työnäytöksestä lähtien. Väri on vaaleanharmaa ja remonttimme ollessa tällä hetkellä 30 neliön takkahuoneessa tulisi pinnoite tämän huoneen betonilattiaan.

 206. Molemmat harmaan sävyt ovat kauniita, ehkä valitsisin saman sävyn kuin teilläkin. Tämä oli erittäin hyödyllinen postaus, meille on tulossa betonilattia ja Casa-pinnoite on harkitsemisen arvoinen.

 207. Oi, meille sopisi takkahuoneen rumien punertavien laattojen tilalle vaaleanharmaa päällyste.

 208. Moi,

  Vaaleanharmaa sopisi uuden rakenteilla olevan asunnon sävymaailmaan. Mukana arvonnassa!:)

 209. Todella upea lattia! Ja ihanasti käy mustaa seinää vasten. Antrasiitti olisi valintani ja sillä päällystäisin pikkueteisen ja kodinhoitohuoneen lattiat.

 210. Ihana lattia! Valitsisin harmaan ja laittaisin sen eteeiseen tai keittiöön.

 211. Vautsi. Tosi hienon näköinen. Meidän kodinhoitohuone kaipaisi uutta pinnotetta. Harmaan sävy olisi ykkönen.

 212. Hienon näköinen lattia 🙂 Meillä talon rakennus edessä, jonne haaveena valkoinen lattia keittiöön.

 213. Uuden kodin remonttiin menisi tämä upea pinnoite. Keittiö/eteinen akseli saisi hienon uuden lattian. Ja värinä varmaankin vaaleanharmaa, se näyttäisi niin upealta <3

 214. Ompas kaunis lopputulos. Minun suosikki on myös harmaa, aittaisin sillä koko alakerran lattian uusiksi.

 215. Saunatuvasta tuli todella hieno!
  Laittaisin koko yläkerran lattian valkoseksi. Nyt meillä on tummanruskea parketti ja se pimentää tilaa todella paljon.

 216. Rakennusvaiheessa olevaan taloomme haluaisin kaikki lattiapinnat tällä pinnoittaa! Suosikkini on valkoinen mutta varmaan järkivalinta kuitenkin vaalea harmaa.

 217. Todella hieno lattiapinnoite! Remontoimme parhaillaan ostamaamme omakotitaloa ja uusimme koko alakertamme lattiat. Vaihtoehtoina on ollut valkoinen laatta tai laminaatti, mutta tämä pinnoite sopisikin täydellisesti meille! Haaveilemme valkoisesta lattiasta :).

 218. Hei ! Meillä on betoni lattia uudessa kodissamme, lattiasta tuli valitettavasti aivan liian tumma,melkein musta. Joka päivä harmittaa, sillä toivoisin sen oleva vaaleampi ehkäpä jopa valkoinen. Olisi aivan mieletön joululahja tämä 🙂

 219. Näyttipäs hyvältä,kyllä meiltäkin tuon verran pinnoittamatonta pintaa löytyy mihin tuotetta voisi valkoisena koittaa.

 220. ohhoh! hieno muutos tuli tuolla… kestääköhän tuo pinnoite myös kylmissä tiloissa?? mutta what ever… harmaa on kaunis, sen voisin laittaa sisäsaunankin lattiaan joka on nyt TUMMANVIHREÄ— uskomatonta, eikö ! 🙂

 221. Ehdottomasti meille vaaleanharmaa. Olen haaveillut tästä lattiasta jo pitkään, joten toivotaan, että onni suosii!

 222. Ihana, näyttää niin samettiselta! Kuten moni muukin, meillekin tulisi ehdottomasti vaaleanharmaana 🙂

 223. Ihana lattia!! Harmaan valitsisin. Ehkäpä kodarin ja pukuhuoneen lattia laitettaisiin uusiksi…

 224. Laittaisin valkoisen lattiapinnan takkahuoneeseen. toivottavasti onni suosii!

 225. Uskomatonta, tutustuin juuri tuotteeseen ja haaveilin valkoisesta olohuoneen lattiasta kunnes päädyin blogiisi ja mikä ihana arvonta täällä onkaan. Voi kun onni kerrankin suosisi minua 🙂

 226. Koska laittaisin uuden lattian kellariin (takkahuone, leikkihuone sekä kodinhoitohuone), valitsen valkoisen värin. Valkoinen on muutenkin niin fantsu väri – siltä kun erottuu varsin mukavasti kaikki värikäs (lasten leluista mattoihin). Tämä pinnoite varmasti sopisi myös keittiöömme, hmmmm… Siitä se ajatus sitten lähti…

 227. Hieno lattia!Laittaisin sen tulevan kotimme saunan vilvoittelu/oleskelutilaan, väri olisi vaalean harmaa.

 228. Tulevaan saunarakennukseen…upean näköinen. Joko valkoisena tai harmaana.

 229. Hieno lattia! Meille samanlainen harmaana tulisi alakerran aulatilaan.

  T Kati

 230. Olisikohan tässä ratkaisu lattiamateriaaliksi koiraperheeseen : ) Valkoista toivoisin!

 231. Antrasiitin värinen pinnoite sopisi todella hyvin olohuoneeseemme!

 232. Kaunis lattia teillä. Ottaisin vaaleanharmaan valmisteilla olevaan taloomme eteiseen.

 233. Ooo mikä arvonta! Ehdotommat suosikit ovat valkoinen ja vaaleanharmaa, mutta valitsen nyt vaaleanharmaan ensi kesänä rakennettavan ulkosaunan saunatupaan. 🙂

 234. Upean näköistä! Odottelinkin jo pitkään raporttia / kokemuksianne tästä uutuuspinnoitteesta. Ihailen muiden kodeissa aina mustia seiniä, ehkä meillekin joskus…

  Valitsisin luultavasti valkoisen tai harmaan ja uusisin meidän alakerran keittiö-ruokailutila-olohuoneen lattian. Tällä hetkellä meillä on tilassa valkoinen epoksi, mutta epoksipinta on jotenkin epäonnistunut ja lattian uusiminen on jossain vaiheessa edessä joka tapauksessa.

 235. Antrasiitti! Keittiön lattia antrasiitin sävyistä laattaa, kiitollinen väri, pöly ei näy! 🙂 Laittaisin makkarin lattian uusiksi!

 236. Oi, ihana olisi tuo harmaa kodinhoitohuoneessa + saunassa. Nykyisessa asunnossa en viitsisi lattiaa uusia, mutta suunnitelmissa olevaan uuteen kotiin tuo olisi unelma. 🙂

 237. Ihana lattia! Valkoisella päällystäisin alakerran yhtenäisen aula/olohuone/keittiö/ruokailutila alueen. Tai vaihtoehtoisesti harmaalla kodinhoitohuoneen.

 238. Annavalpuri Reply

  Vielä ehdin mukaan arvontaan! Voiton laittaisin äitin ja isin ulkohuoneisiin, minua eniten miellyttää harmaa väri. 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.