Olen saanut useita kyselyitä sähköpostitse Vola-hanastamme ja mistä se on hankittu. Siksipä ajattelin omistaa sille oman postauksen ja kertoa, että tilasimme Volan Innosta (www.inno.fi). Volan tuotteita saa myös useista keittiökalusteliikkeistä tilaamalla.

Tässä vielä tarkempaa taustatietoa Vola-hanasarjasta:
”Vola on tanskalaisen arkkitehti Arne Jacobsenin 1960-luvulla suunnittelema hanasarja. Vola-hana on valittu ainoana hanana New Yorkin Modernin taiteen museoon. Vola-hanojen suunnittelussa Jacobsen on ollut uskollinen tyylisuunnalleen, jonka arvot ovat omaperäisyys, esteettisyys, ajattomuus, yksilöllisyys ja tekninen innovatiivisuus.” (teksti lainattu täältä)

Author

6 Comments

  1. >Vinkkinä vielä että jos haluaa säästää melkein pari sataa kyseisessä hanassa niin suosittelen saksalaisia nettikauppoja.

  2. >Tuo hana on kyllä tosi ihana! Itse mietin sitä, sopiiko se isoille altaille. Jonkun muun merkkistä vastaavaa katselin, ja siitä minulle sanottiin että se ei oikein sovi isoille altaille.Että kannattaisi kuulema olla sellainen hana, jossa on ulosvedettävä suutin…hhhmmmm…. Minkä merkkinen tuo allas on,ja leveus taitaa olla sen vajaa 80cm jos en väärin katso?:)

  3. >Rachel: Osaatko neuvon luotettavaa saksalaista nettikauppaa, josta hanan voisi tilata? jos joku muukin tietää, niin olisin todella iloinen vinkeistä 🙂 !!!Sara

  4. >Rachel: Kiitti vinkistä! En ole tilannut oikein mitään sisustusjuttuja nettikaupoista – vaatteita kyllä senkin edestä. ;D Jotenkin pelottaisi tilata hana tai esim. kodinkoneita ulkomailta…jos niissä onkin jokin eri standardi…mutta tämä on vain minun kokemattomuuttani. Ovathan monet tilanneet ja kaikki on mennyt hyvin…Anonyymi: Meillä on nyt vuokra-asunnossa sellainen hana, jossa on ulosvedettävä pää. En kyllä omaan kotiini sellaista haluaisi. Emme ikinä käytä sitä, sillä se roiskii hirveästi. Mutta taitaa olla makuasia…Altaamme on Blanco-merkkinen, mutta tarkkaa kokoa en nyt valitettavasti muista. Voin katsoa sen papereista jossain vaiheessa…Taisi kyllä olla se 80 cm.Sara: Toivottavasti saat vinkkejä. Itse katselin niitä eilen googlattamalla, mutta luotettavuudesta en sitten osaa sanoa. Hana kyllä löytyi sieltä vähän halvemmalla…

  5. >Tilattiin itse sellaisesta kuin http://www.reuter-badshop.de melkein kaikki talon hanat ja suihkut ym. Mitään ongelmia ei ollut ja tavarat tulivat luvatussa ajassa. Kaikki ei ollut halvempaa kyseissä kaupassa verrattuna Suomen hintoihin, mutta monissa hinta huomattavasti halvempi esim. juuri Volat ja jotkin Axorin tuotteet. Postikulutkaan ei olleet pahat. Myyvät muutakin tavaraa, esim Poulsenin valaisimia. Se oli myös ratkaisevaa että tavarat sai nopeammin kuin suomalaisten yritysten kautta, vitkasteltiin niin tuli vähän kiire saada tavaraa talotyömaalle.Täytyy kyllä myöntää että kyllä minuakin jotenkin vähän hermostuttaa tilata tuollaista tavaraa ulkomailta, mutta kaikki on tähän asti toiminut loistavasti, eikä mitään ongelmia ole ollut. Kodinkoneista ei kyllä minullakaan ole kokemusta.

  6. >Rachel: Kiitos tiedosta! Pitääkin tutkailla tuota putiikkia tarkemmin, kun ovat kerran luotettavia… 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.