Mökkiprojekti etenee edelleen melko verkkaisella tahdilla. Suunnitelmat ovat kuitenkin jo pitkällä ja mökin piirustukset alkavat valmistua. Pieni kesätalomme on saanut nimekseen Villa Fregatti.

Mistä tulee nimi Villa Fregatti? Minun lapsuudenkotini sijaitsi Fregatti-nimisellä tiellä. Kun rakensimme ensimmäistä taloamme Vaasaan, nimesimme tontin Fregatiksi. Nyt jatkamme tätä perheellemme muodostunutta nimeämistapaa. Se viestii myös merellisyydestä, joka käy ilmi mökkimme arkkitehtuurista. Villa Fregatti nimenä herättää ajatuksen siitä, että pienessä talossamme yhdistyy tietynlainen klassisuus sekä modernit linjat: ”villa” viestii klassisuudesta, perinteikkyydestä ja ”fregatti” sanana henkii minusta modernia funktionalisuutta. Esittelen talon tarkemmin myöhemmin omassa postauksessaan.

Olen nyt luonut mökkiprojektillemme oman tilin Instagramiin ja se löytyy sieltä nimimerkillä @villa.fregatti. Näin mökkiprojektista kiinnostuneet pääsevät sitä kautta seuraamaan projektin etenemistä ja voin Valkoisen Harmajan tilillä keskittyä blogini tutumpiin teemoihin. Vaikka kyllä Valkoisen Harmajankin instatilille taitaa eksyä silloin tällöin mökkiprojektipäivityksiä. En kuitenkaan halua ”tukkia” sitä tiliä niillä, joten siksi päädyi tähän ratkaisuun. Täältä blogin puolelta löydät kaikki mökkiprojekti-aiheiset postaukset kätevästi ylävalikon ”Mökki” kategoriasta.

Pitäkäähän peukkuja, että pääsemme pian etenemään projektissa!
Tervetuloa seuraamaan Villa Fregatin rakentumista myös Instagramiin!


Translation: We are going to start building a summer cottage. We have named our second home as Villa Fregatti. You can now follow this project on Instagram: @villa.fregatti

Author

2 Comments

  1. Hassua miten ihmisillä on niin eri mielleyhtymiä sanoihin. Mulle fregatti-sana on nimenomaan vanha purjealus ja ennemmin henkii jotain perinteistä ja historiallista kuin mitään modernia. Mutta kaunis merellinen nimi joka tapuksessa teidän mökillä. Mukava seurata teidän mökkiprojektia.

    • Suvi M Reply

      Niinpä. 🙂 Fregattihan tarkoittaa toki vanhaa (sota) purjealusta, mutta nyt mietin vain sitä miltä sana kuulostaa ilman sen oikeaa merkitystä.
      Mahtavaa, että seurailet! 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.