Viikonlopun kynnyksellä ajattelin vinkata teille mielenkiintoisesta Netflix-sarjasta ”Abstraktio”. Sarjassa designammattilaiset raottavat sitä miten visuaalisuus vaikuttaa kaikkiin elämän osa-alueisiin. Minä aloitin sarjan katsomisen minulle mielenkiintoisimmista jaksosta: sisustuksesta.

Etthem120425_056_3

Studioilse-VitraHaus-loft-with-Vitra-and-Artek-furniture_dezeen_1

ikea06

Sisustukseen keskittyvässä jaksossa sisustussuunnittelija ja muotoilija Ilse Crawford kertoo omasta suunnittelufilosofiastaan ja raottaa ajatuksiaan sisustamisesta:

”Kyse ei ole pelkästään ulkonäöstä, vaan enemmänkin siitä miten luoda ympäristö, joka saa ihmiset voimaan paremmin. Kyse on hyvinvoinnista. Se tarkoittaa, että kun ihminen tulee sisään, hän ei tiedä miksi tuntee niin kuin tuntee, vaikka kaikki on oikeasti suunniteltua.”

Todella mielenkiintoista. Vahva suositus tälle sarjalle!


Transalation: Netflix recommendation for the weekend: Abstraction series focusing on design. I started watching the series from my favourite subject: interior design. It featured designed Ilse Crawford and her work. It was so interesting! Strong recommendation.

Photos: spaces and products designed by Ilse Crawford: Ett Hem hotel, Vitrahaus, Sinnerlig collection for IKEA

 

Author

2 Comments

  1. Kiitti Suvi! Tämä menee katsottavien listalle! Oma suositus on Black Mirror -sarja, jossa joka jakso on oma tarina ja käsittelee teknologian uhkakuvia. Jännittävää ja pelottavaa samanaikaisesti. Pistää miettimään.

    • suvi m Reply

      Kiitos vinkistä itsellesi! 🙂 Pitääpäs tsekata tuokin sarja.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.