Mankku piipahti viime viikolla Vaasassa ja vieraili samalla Erikoisparketin uudessa myymälässä. Erikoisparketti.fi on verkkokauppa, josta voi hankkia mm. parketteja ja laminaatteja suht. edullisesti ja nyt he ovat siis avanneet myös myymälän Vaasaan. Myymälä näyttää oikein edustavalta kuvista päätellen.

Myymälässä oli runsaasti valikoimaa sekä muutamia pieniä esimerkkisisustuksia, jotka auttavat parketin valinnassa. Me valitsimme oman parkettimme (Paradorin valkoöljytty Tammi Living 4 viisteillä) tilaamamme mallipalan perusteella, näkemättä suurempaa kokonaisuutta kyseisestä parketista. Kyllä siitä hyvä tulee! 😉

 

 

 

Erikoisparketti varastoi asiakkaan tilaamia parketteja niin kauan kuin on tarvis ja siellä ne meidänkin parketit odottivat toimitusta.

Meidän parketti…

Kohta voisi huutaa ”hep!” ja antaa luvan toimittaa parketit tontille…

Author

10 Comments

  1. >Täällä kanssa odotellaan lupaa raksamiehiltä parketin toimitukselle, luultavasti se toimitetaan meille perjantaina ja asennus aloitetaan ensiviikolla. . .jännää on ja niin samalla aikataululla edetään. . . Voimia loppumetreille!

  2. >heips!Juuri tilasin näytteen meille tuolta ja saapui postissa pari päivää sitten. Ihmeteltiin vain edullista hintaa, että onko silti laadultaan hyvää. Nyt puhun siis laminaatista!

  3. >Hei Suvi,teille tulee hieno talo ja upea sisustus. :-)Olen ostamassa kotiini Hayn tray poytia ja haluaisinkin kysya sinulta, minka kokoiset ko. poydat teille tulee? Onko teilla tarkoitus pitaa poydat vierekkain "coffee table" tyyliin? Yritan paattaa mitka kaksi itse valitsisin…Kiitos avustasi!

  4. >kohta se on se aika, jolloin voitte huutaa hep! :)teidän keittiö on niin niin ihana, valkoisella saumaisin minäkin. mun mielestä ois outoa jos saareke ois toisinpäin, mä ainaki nään erittäin järkevänä, esteettisesti kauniina ja vieläpä käytännöllisenä saarekkeen noinpäin!

  5. >katoin keittiökuvia vielä uudestaan ja pakko vielä tarkentaa, et jos saareke ois toisinpäin, se jotenki veis huomion tuolta ihanalta ikkunaseinältä ja kauniilta välitilalta!

  6. >anne: Meidän parketti tuli eilen. 🙂 Tiesithän, että parketit pitää ottaa pois muoveista ja antaa niiden tottua asunnon normaaliin "ilmastoon" ennen asennusta? Meillä ne ovat vielä muoveissa, mutta kunhan ilmanvaihto saadaan päälle, otamme ne pois muoveista totuttelemaan asunnossa vallitseviin olosuhteisiin ennen asennusta.Voimia sinnekin! :)Anonyymi: Laminaatista en tiedä, mutta uskoisin Paradorin tuotteiden olevan laadukkaita. Niitä myydään Laattapisteessäkin, josta tunnetusti saa laadukasta tavaraa.RUMBO: Juu, hyvältä näytti ainakin ne palat, joita otimme jo paketeista pois… :)Paula: Tilasimme Hayltä kaksi samankokoista pikkupöytää (koko muistaakseni 40×40) sekä yhden pienemmän koon. Samankokoiset (valkoiset) sijoitamme tod.näk. vierekkäin kahvipöydäksi ja pieni pöytä (joka on musta) tulee olemaan missä milloinkin. Toivottavasti tästä oli apua! Olen niin huono muistamaan tarkkoja yksityiskohtia (kuten noita pöydän kokoja)…S: Tosi hyvä pointti tuo, että saarekkeen ollessa noin päin, näkyy välitilakin paremmin! Enpä ollut hoksannut sitä seikkaa. 🙂 Valkoisella on nyt laatat saumattu ja se oli oikein hyvä valinta. Parketitkin saapuivat eilen. 🙂

  7. >Korjausta vähän sun pöytien mittoihin :)Tilasit 2 kpl 60×60 kokoisia ja yhden 30×30 kokoisen 🙂

  8. >Malia: Hyvä sikko, että korjasit. Tuommoset yksityiskohdat ei ikinä jää mun mieleen… 😀 Katson vaan kuvasta, että tuommonen ja se tilataan. 😀

  9. >Kiitos Suvi! Itsekin olen paatynyt kahteen 60×60 kokoiseen tray poytaan.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.