Kuten jo kerroinkin, olin eilen vanhempieni luona näpsimässä kuvia. Saan jakaa muutaman yksityiskohtakuvan täällä blogissa. Aikaisemmin olenkin jo kirjoitellut meidän isän työhuoneesta, joka sijaitsee tässä samaisessa asunnossa.

zettel

OMPUT

keittiokeittiopurkitvalaisin

sohva

mh_ikkuna

Vanhempani asuvat vanhassa, tunnelmallisessa kivitalossa. Asuntoon tehtiin pientä remonttia parisen vuotta sitten, kun he muuttivat sinne. Mankku valkoöljysi kellastuneen parkettilattian ja maalasi seiniä. Myös keittiö uusittiin. Vielä olisi vuorossa toinen wc. Se rakennetaan ihan nollasta tyhjään vaatehuoneeseen. Olen yhdessä äitini kanssa valinnut laattoja ja kiintokalusteita wc-tilaan ja tätä projektia pääsette tekin seuraamaan loppusyksystä.

 

Translation: A few pics from my parents’ home. They live in an old building in the centre of my hometown. My husband renovated the apartment before they moved in two years ago. They still need to renovate one bathroom (or build it from the scratch) and I am going to write about that project later here on my blog.

Author

30 Comments

 1. No WAU! Olipas hämmentävää nähdä näin klassisen tyylikäs, mutta samalla hyvin moderni hieman vanhemman ikäluokan edustajien asunto. Sitä on ehkä tottunut ajatukseen, että vanhempiemme asunnot edustavat yleensä hieman romanttisempas tyylisuuntaa. Mutta, eihän se tosiaan aina näin mene ja olisi kyllä hassua ajatellakin, että oma tyyli muuttuisi iän myötä romanttisemmaksi.

  • Keittiön jakkarat ovat muistaakseni tilattu Sisustuksen Koodista. Nyt en valitettavasi muista valmistajaa/merkkiä, mutta selvittelen…

 2. Hieno koti!
  Olisin kiinnostunut noista keittiön laatoista, mistä mahtaa olla hankittu? Tulevaa keittiöremonttia silmälläpitäen 🙂

 3. Hei! Vau, aivan ihana kokonaisuus!!

  Osaatko sanoa, mikä tapetti makuuhuoneessa on seinällä? Mahtava!

  • Makkarin tapetti on Svenskt Tennin mallistosta. Se on aivan ihana minustakin ja sopii hyvin tuonne asuntoon. 🙂

 4. Ompa nätti koti vanhemmillasi. Ja joulutähtikin valmiiksi ikkunassa! 😀

 5. Tämä ruokapöydän päällä oleva ”muistilappu”-lamppu kiehtoo minua kovasti, enkä Uunona tiedä, minkä merkin kyseinen lamppu on… auttaisitko? 🙂

 6. ..ja mua kiinnostaa tuo betoninen lamppu. 🙂 Oli kiva käydä kylässä, olisin viihtynyt pidempäänkin! 😉

  • Betoninen lamppu on tilattu nettikaupasta, mutta en nyt millään muista mistä. Merkki on NUD.

   Ehkä lisää kuvia tulee myöhemmin, jonnekin muualle… 😉

 7. Kaunis koti myös minun mielestäni. Olen etsinyt valkoista tarjotinta ja vanhemmillasi on hyvin kaunis sellainen. Kenen valmistama se mahtaa olla?

 8. Heh, melkein voisi sanoa, että eipä teidän tytärten (sinä ja sisaresi Anne; blogienne perusteella) ja vanhempienne koteja toisistaan erota:D Paljon samoja esineitä ja värimaailmaa. Hienoja tauluja nuo isäsi maalaamat. Hauskaa päivän jatkoa!!

  • On meillä kaikilla aika paljon samaa tyyliä. Ja isin taulut tietysti yhdistää myös. 🙂
   Kivaa päivää sinnekin!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.