Olen tässä viime kuukausien aikana saanut muutamia tunnustuksia eri blogeista. Olen todella kiitollinen jokaisesta ja aina tulee hyvä mieli, kun niitä saa. Olen tunnustusten suhteen kuitenkin hyvin samoilla linjoilla kuin Laura, joka niistä osuvasti kirjoittikin blogissaan jonkin aikaa sitten (lukekaapas täältä). Pahoittelen, että en ole jokaiseen tunnustukseen erikseen vastannut.

Viimeisin tunnustus tuli Annimannilta ja vaihdan nyt tunnustukseen kuuluvan ruusukuvan tilalle tämän Nanaisen tekemän kuvan. Samalla voisin toki vastata tunnustukseen kuuluviin kysymyksiin:

1. Lempiruokani
Hmmm…ihan tavalliset arkiruuat. Esim. karjalanpaisti on todella hyvää.

2. Lempimakeinen
Ehdottomasti suklaa. Vahvana kakkosena on salmiakki. Usein näitä pitääkin ostaa samaan aikaan, jotta voi vaihdella makuelämysten välillä.

3. Lempiluettava
Kyllä se tässä elämäntilanteessa on nyt kauniit blogit ja sisustuslehdet. Kirjoille ei tahdo jäädä tarpeeksi aikaa valitettavasti.

4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä

Piirtäminen ja maalaus, jos ne voidaan lukea käsitöiksi. Tälle(kään) harrastukselle ei oikein tahdo löytyä tarpeeksi aikaa. No, onneksi voi hätäisesti piirrellä tietokoneella ja printtailla tuotoksiaan ulos.

5. Lempielokuva
Romanttiset komediat. Yksi pitkäaikainen suosikkini on suomalainen Kuutamolla-elokuva. Pidän myös monista New Yorkiin sijoittuvista elokuvista, sillä se kaupunki on vienyt sydämeni.

En nyt jaa tätä tunnustusta eteenpäin kenellekään, mutta haastan jokaisen tunnustuksen saavan, vaihtamaan tunnuksen ruusu/kakku tms. kuvan johonkin enemmän oman maun mukaiseen. Katsotaan muuttuvatko tunnustuskuvat yhtään paremmiksi… 😉

Author

4 Comments

  1. >ilmoittaudun tälle linjalle myös!! :Dihana tietää etten oo siten mitenkään huono ihminen, vaan on teitä muitakin ;D

  2. >Kiitos rohkea! Itse olisin myös halunnut vaihtaa tunnustuskuvan, mutten uskaltanut:). Tunnustukset sen sijaan ovat mukavia, ja niistä kysymyksistäkin voisi joku toinen rohkea kehittää vähemmän tylsiä:).

  3. >Laura: Hyvä sinä! ;)S: Juu, onhan meitä. 🙂 Se harmittaa ettei enää muista keneltä kaikilta ne tunnustukset ovat tulleet – olisin halunnut mainita heidät kaikki. Nuo pitäisi tehdä heti, kun tunnustuksen saa. Hanna: Juu, kyllä minustakin on kiva lukea sellaisia vastauksia, jossa kysymykset ovat mielenkiintoisia. Nämä ovat ihan kiva tapa tutustua vähän paremmin muihin bloggareihin, mutta kuvat voisivat tosiaan olla nätimpiä. Ja sitten, kun samat tunnustukset kiertää moneen kertaan, ei vastaaminen enää ole kovin mielekästä. Aina se tunnustuksen saaminen on kyllä kivaa! 🙂

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.