Koti on tällä hetkellä vähän hyrkyn myrskyn, kun yritän keskittyä tähän flunssan selättämiseen. Muistin, että tietokoneen uumenista löytyvät vielä nämä kuvat, jotka otin tammikuun lopussa. Fiilistelin tummansinisen ja puuteriroosan yhdistelmää meidän kodissa. Ei Pantonen vuoden 2016 sävyjä kuitenkaan, vaan hiukan murretumpaa sävymaailmaa.

sohvannurkka

rentopetaus

mh_ovi

makuuhuone_vino

livingroom

padijapuhelin2

makkarinakyma

petaus

padijapuhelin

Puuterisen sävyistä vaaleanpunaista näkee nyt joka paikassa. Vai onkohan se vain joka keväinen ilmiö? Minun vaaleanpunaiset koristetyynyt ovat jo muutaman vuoden vanhoja: makkarissa on Muuton tyyny ja olohuoneessa By Lassenin ”Flow”*. Yhdistettynä toiseen tämän hetken trendiväriin, tummansiniseen, syntyy minusta tosi kaunis väripari.

Onpa muuten jännä miten meidän sininen makuuhuone näyttää osassa kuvista ihan tummaharmaalta – niin se valon vaikutus heijastelee maalin sävyä eri tavoin.

Minä meinaan tulla ihan mökkihöperöksi täällä kotona. Odotan niin kovin, että olisin jo täysin terve ja voisin puuhastella normaalisti! Samalla mietin, että miksi on niin vaikeaa ”olla vain”. Kesälomalla osaan kyllä rauhoittua, mutta kun sairastaa se on vaikeampaa. Mielessä pyörii koko ajan ne asiat, mitä ”pitäisi tehdä”. Ja harmittaa kaikki ne tilaisuudet, mitä jäi välistä tällä viikolla. Tänään olisi ollut Iittalan tilaisuuskin Helsingissä, mutta jouduin perumaan menoni. Yritän pitää mielessä sen, että nyt täytyy levätä kunnolla tai muuten tauti pitkittyy ja se on vielä huonompi juttu…

*By Lassenin tyyny saatu aikoinaan blogin kautta.

Translation: I love the colour combination of dark blue and soft pink. Not exactly the Pantone colours of the year, but more muted shades. I see soft pink everywhere right now. My pink throw pillows from Muuto and By Lassen are a few years old.

Author

17 Comments

  • suvi m Reply

   Kiva kuulla! 🙂 Oli kyllä oikea päätös maalata tuo pääty.

 1. Koti meidän Reply

  Kauniin harmonista! Tuttu tunne tuo, kun toipilaana (kolmatta viikkoa) alkaa ajakset pyöriä ja ideoita syntyä. Valitettavasti selkäkipuisena toteutus ei onnistu ilman apua. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Pikaista paranemista! Tuija

  • suvi m Reply

   Voi että, tsemppiä selkäkipuun ja paranemista sinnekin! 🙂

   Minä odotan jo niin kovin paluuta normaaliin arkeen.

 2. Huikean kauniit sävyt ja upeat kuvat. Todella harmominen tunnelma teillä. Viihtyisin 🙂

 3. Kaunista! Minun silmääni nämä murretut sävyt ovat kauniimmat kuin Pantonen. <3

  • suvi m Reply

   Minäkin tykkään enemmän murretuista sävyistä. Se Pantonen sininen tuntuu aika vieraalta omaan makuun…

 4. Kauniita kuvia, kaikki kohdillaan värejä myöten, tykkään valtavasti! Tiedän tunteesi siellä sairastuvalla, kuinka onnellinen sitä sitten onkaan, kun tauti on ohi! Itsellänikin on käpälä poikki ja aikaa on ihan liikaa joutenoloon, ärrgh! Kovasti paranemista sinulle!

  • suvi m Reply

   Kiitos! 🙂 Onneksi nyt alkaa flunssa olla ohi ja ollaan palattu normaaliin arkeen. Sitä osaa taas arvostaa. 🙂

  • suvi m Reply

   Seinät on maalattu Jotunin ”St.Paul´s Blue” sävyllä, joka on vähän samanlainen kuin Tikkurilan ”Petrooli”.

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.